w6i6e6 Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam. Macie jakieś godne polecenia łowiska w odległości do 100km od Warszawy. Głównie chodzi mi o jakieś jeziorka/zaporówki najchętniej nienależące do PZW...nie chodzi mi o tajne miejscówki... raczej o sprawdzone spinningowe wody na których można fajnie połowić...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Może spróbuj Eldorado w okolicach Żelechowa. Fajne jeziorko, głębokie i na jesieni można złowić sporo szczupaka i sandacza, pod warunkiem, że ciśnienie nie szaleje. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 generalnie chodzi o to, że chcę zabrać na ryby kogoś kto nie ma karty wędkarskiej, osoba nie mieszka w wawie więc nie ma tu możliwości takowej zrobienia, dlatego szukam sprawdzonego łowiska gdzie można spinningować a nie jest to typowy karpiowy burdelikmoże jakaś stronka tego żelechowa? łowił tam ktoś ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Łowiska komercyjne na Mazowszu: http://www.lowiska.pl/index.php?f_nazwa=&f_wojewodztwo=7 &Submit2=%26%23187%3B&pokaz=lista_lowisk&pokaz2= lista_lowisk i Eldorado osobno: http://www.lowisko.pl/ Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 generalnie chodzi o to, że chcę zabrać na ryby kogoś kto nie ma karty wędkarskiej, osoba nie mieszka w wawie więc nie ma tu możliwości takowej zrobienia, dlatego szukam sprawdzonego łowiska gdzie można spinningować a nie jest to typowy karpiowy burdelikmoże jakaś stronka tego żelechowa? łowił tam ktoś ostatnio? Rozmawiałem ostatnio z kolegą - podobno zabawa dla spiningisty świetna - połowił i szczupaki i sandacze (miesiąc temu). Ogólnie był bardzo zadowolony. Tak więc jeśli chcesz połowić to może tam. Ja niestety nie mam innych informacji - byłem tam ostatni raz z 4 lata temu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Tylko worek z pieniedzmi wez...wstep 50zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi