Jozi Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) No Areczku, napytałeś Sobie biedy . Ja do dziś nie mogę się otrząsnąć . Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 No Areczku, napytałeś Sobie biedy . Ja do dziś nie mogę się otrząsnąć ....nie trzeba było kupować ryb od kłusowników, to by nie było problemu...prawda?widać jednak, że nadal trochę boli, skoro śledzisz uważnie każdy mój wpis Kolego Jozi i próbujesz coś tam mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 ...nie trzeba było kupować ryb od kłusowników, to by nie było problemu...prawda? widać jednak, że nadal trochę boli, skoro śledzisz uważnie każdy mój wpis Kolego Jozi i próbujesz coś tam mieszać Masz rację, śledzę dokładnie Twoje wpisy i wyciągam wnioski na temat Twojej osobowości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 http://www.ebay.com/itm/ZPI-Aluminium-Handle-Knob-Caps-for-Daiwa-Reel-Red-5653-/131541320419?hash=item1ea07942e3:g:CiwAAOSwjVVVh5fh http://www.ebay.com/itm/DAIWA-Avail-Oval-Knob-Cap-RYOGA-STEEZ-TATULA-ZILLION-RED-/281595906786?hash=item41906c8ae2:g:eJUAAOSwe-FU4fAB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Dziękuje za linki Panie Tomaszu, ale chyba żaden z zalinkowanych elementów nie pasuje do knoba z MB chyba że z moimi oczami coś nie tak... Wracając jeszcze do zalinkowanej szpuli RCS II z pierwszego postu zanim wątek przerodzi się całkowicie w wycieczki osobiste...Na stronie japantackle piszą iż pasuje ona do tych R-4 które powstały po 2010r a MB to chyba raczej konstrukcja z przed 2010r, stąd moje nierozwiązane wątpliwości...Może ktoś kto miał to w rękach się wypowie? Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Możesz sobie kupić też knoba od apia ventura czerwony knobik, pokręcajkę czerwoną można od ize factory custona.szpulki SOM pasują bezproblemowo,ja w Pauliśki kołowrotkach mam też korbę SOM. są też fajne korby bassart ale drogie coś około 1000zł http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/2174_1534_1536_1540/optional-part/bassart/lsh-series-spinning-handle/lsh-d-for-daiwa-spinning/ tak sie na foto prezentują kombinacje detali 2 kołowrotków Pauliśki Edytowane 30 Grudnia 2015 przez hasior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wielkie dzięki Przemek za fotki które dużo mówią o tych połączeniach kolorystycznych.Według mojego,- oczywiście ułomnego gustu bardziej pasują mi połączenia czerni z czerwienią jaką pokryte są szpule SOM.Dlatego też zmieniłem zupełnie koncepcję tego tuningu i efekty wstawię gdzieś ok polowy lutego jak dotrą wszystkie części....Pokręcajkę SOM w kolorze czerwonym pasującym do MB 3000 kupię na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Przemku,- coś nie mogę znaleźć tej pokręcajki, mógłbyś mi ją zalinkować,- bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Przemku,- coś nie mogę znaleźć tej pokręcajki, mógłbyś mi ją zalinkować,- bardzo proszę ArkuTo jest od certate ize custom red body. Trzeba szukac na stronie z czesciami Daiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Aaaaaa to źle zrozumiałem, dzięki za wyjaśnienie Daniel Kolor tej ceraty nie specjalnie pasuje do reszty zaplanowanej czerwieni wiec zostanie czarna pokręcajka tym bardziej, ze w "nowym" planie czarne oryginalne szpule zostają a MB dostanie czerwone boczki i dupkę, przymiarka wypadła pomyślnie Trochę się bałem że będzie za dużo tej czerwieni ale wyszło dobrze choć jak dla mnie na granicy smaku,- mojego smaku...Następny w kolejce czeka Force jeśli przy MB wszystko wyjdzie dobrze. Budżet na 2016 trzeszczy w szwach bo usiłuje namierzyć jakąś ciekawą szpulę srebrno czerwoną do niego.... Edytowane 31 Grudnia 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Aaaaaa to źle zrozumiałem, dzięki za wyjaśnienie Daniel Kolor tej ceraty nie specjalnie pasuje do reszty zaplanowanej czerwieni wiec zostanie czarna pokręcajka tym bardziej, ze w "nowym" planie czarne oryginalne szpule zostają a MB dostanie czerwone boczki i dupkę, przymiarka wypadła pomyślnie Trochę się bałem że będzie za dużo tej czerwieni ale wyszło dobrze choć jak dla mnie na granicy smaku,- mojego smaku... Na wypadek, gdybys zmienil zdanie w nowym roku http://www.sl-planets.co.jp/shop/p/p00056024/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Bardzo dziękuję Daniel, może się przydać bo im starszy jestem tym mniej stały no może poza żoną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 A jakby ktoś szukał kolorowej rolki to proszę http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/2018jeśli dobrze zrozumiałem to co napisano w opisie niestety tylko do modeli o rozmiarze 2500 ale za to też do konstrukcji sprzed R-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 A jakby ktoś szukał kolorowej rolki to proszę http://www.hedgehog-studio.co.jp/product/2018jeśli dobrze zrozumiałem to co napisano w opisie niestety tylko do modeli o rozmiarze 2500 ale za to też do konstrukcji sprzed R-4 Do 3000 to rolka jest ta sama chyba co w 2500.Gdzieś czytałem,że oni zalecają te rolki do cienkich linek coś 3lb lub mniej.Stąd opis że do 2500 lub mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 To jest namacalny przykład ,że wszystko można zajeździć w jeden sezon :https://www.youtube.com/watch?v=AN4kAiSTye8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Nie,to jest przykład kołowrotka, który po pierwsze został ściągnięty z Jp po wielu latach używania (świadczy o tym zarówno zdarta stopka, ale przede wszystkim zmatowiały lakier) a następnie jakiś ktoś go po prostu połamał (w kilku miejscach) i tym samym wykończył- prawdopodobnie kołowrotek upadł.Co więcej, po tym upadku, gdy kołowrotek stracił spasowanie, ktoś kręcił nim do tzw. końca. Chyba nie wierzysz we wszystko co znajdziesz w internecie? btw- jaki to ma związek z tematem? Edytowane 18 Lutego 2016 przez DonPablo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Z tematem wątku związku brak, ale ten organizer serwisanta na drobne części... Łza się w oku kręci. Edytowane 18 Lutego 2016 przez K...k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 To jest namacalny przykład ,że wszystko można zajeździć w jeden sezon : To jest przykład na to, że wszystko można zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 No i obiecane zdjęcia gotowego MB 3000 ,- no może jeszcze nie całkiem gotowego bo czernidło do śrub jeszcze w drodze...Ale widać iż Paweł wie co mówi i robi!!! Brawo Paweł,- świetna robota Bardzo Ci dziękuję !!!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 No i obiecane zdjęcia gotowego MB 3000 ,- no może jeszcze nie całkiem gotowego bo czernidło do śrub jeszcze w drodze...Ale widać iż Paweł wie co mówi i robi!!! Brawo Paweł,- świetna robota Bardzo Ci dziękuję !!!!! Super ale... może jeszcze śrubki na boczkach w kolorze czarnym/czerwonym ? Jakoś mi srebrne nie "leżą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Wszystkie śrubki będą czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 A czym to chcesz poczernić te śrubki?Kiedys próbowałem oksydą ale nie dało rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Rheinangler, on 11 Mar 2016 - 15:57, said:No i obiecane zdjęcia gotowego MB 3000 ,- no może jeszcze nie całkiem gotowego bo czernidło do śrub jeszcze w drodze...Ale widać iż Paweł wie co mówi i robi!!! Brawo Paweł,- świetna robota Bardzo Ci dziękuję !!!!! Za jakość powłok faktycznie należy się uznanie, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 No to się cieszę, że komukolwiek się podobało i jeszcze dorzucę zdjęcia z dzisiejszego krótkiego wietrznego i bezowocnego sandaczowania Za to z pomalowanymi przez Pawła elementami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi