pociemu Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Witam. Właśnie kupiłem dwa woblery Salmo Pike 11 i Perch 8. W teorii schodzą do 1,5 m, ale są zbyt lekkie i trudno się nimi rzuca. Schodzą też raczej kiepsko. Jak można je dociążyć? Myślałem o założeniu ołowianych koralików na przypon, ale nie wiem czy zaraz przed woblerem czy może od strony plecionki?Czy to wpłynie na pracę woblera? Może znacie jakieś inne sposoby, bo ja nic nie mogę znaleźć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ja znam bardzo dobry, kup te same woblery w wersji SDR, wtedy z głębokością schodzenia nie będziesz miał problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Nawin na brzuszna kotwiczke lamete ołowiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 sposoby sa rozne, w zaleznosci od oczekiwan i zdolnosci manualnych:wieksze i ciezsze kotwicetasma olowiana na trzonkach kotwicweight dotsdodatkowe 2-3 warstwy epoxyrozwiercic korpus i zamontowac dodatkowy balast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi