Sumek66 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam chciałbym zakupić wideorejestrator. Urządzenie ma służyć głównie do rejestrowania drogi, ale słyszałem że istnieją urządzenia łączące wideorejestrator i kamerę sportową (takie urządzenie 2w1 interesowało by mnie najbardziej). Jakie są wasze doświadczenia w tym temacie i co wybrać aby być zadowolonym bez zbytniego obciążania portfela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mam sj4000 spełnia wszystkie Twoje założenia ... dobra cena i tanie akcesoria ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Akurat o sj4000 czytałem ale z tego co wiem to też są różne wersje (łączność Wifi) którą wersję posiadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Kupiłem /z polecenia/ sj4000 w euro rtv agd za 300zł.sj400 tracer. kilka dni temu więc niewiele mogę powiedzieć, ale coś tam nagrywałem i zdjęcia robiłem - jestem zadowolony.Kolega ma dłużej i bardzo chwalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Jak najbardziej SJ 4000. Posiadam, nagrywam, polecam. Najlepiej kupić wersję oryginalną Sjcam SJ 4000. Jak coś mogę podać namiary od kogo brałem z allegro. No i wifi jest zbędne według mnie w takich kamerkach, dodatkowy bajer za którego trzeba słono zapłacić... No i cena jest super. Org. wersja stoi na allegro po 299 zł (od tego sprzedawcy od którego sam brałem) . Jak masz jakieś pytania wal na priva Wystarczy trochę pogrzebać w ustawieniach i ta przewaga niebieskiego znika Edytowane 26 Grudnia 2015 przez MATIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 No właśnie zastanawiam się nad wersją z WiFi vs bez bo różnica w cenie to około 80 zł patrząc na ceny z rtv euro agd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 A jak ona nagrywa w nocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 A jak ona nagrywa w nocy ? W nocy nie próbowałem nagrywać, ale spróbować mogę czemu nie, w sumie byłby to dobry test w trudniejszych warunkach. Mogę coś nagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 ja używam sj4000 od kilku miesięcy, w samochodzie jako wideo rejestrator a na rybkach jako kamerę sportową, w nocy cudów nie będzie, tam gdzie oświetlone to widać zobacz np filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Myślę nad kamerką do auta, aby było w razie czego, bez wodotrysków, budżetowo, co tam możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 smartfon + android + AutoGuard Dash Cam Blackbox 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Smartfon+android+AutoBoy BlackBox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 smartfon + android + AutoGuard Dash Cam BlackboxW wersji pro fajne. Za tydzień pro się skończy i zobaczymy wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hovans.autoguard.key&hl=pl11,99 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Mogę polecić LAMAX DRIVE C7 https://hurtgps.pl/pl/p/LAMAX-Drive-C7-rejestrator-jazdy-trasy-samochodowy-FullHD-tryb-parkowania-do-24-godzin-dostepne-od-reki/4073 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 programy na telefon maja kilka minusów- zżerają miejsce na karcie- telefon grzeje się niemiłosiernie- non stop na ładowaniu bateria dostaje w 4 litery, a niestety w tych nowszych jest niewymienialna, więc skróci nam żywot telefonu,chyba ze ktoś wymienia co pół roku na nowy,ale wtedy i tak go stać na kupno rejestratora za kilka stówek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 23 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Trzy lata używam G1WH z oprogramowaniem znacznie droższej kamery LS388Wtak nagrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Jakiej pojemności karty pamięci stosujecie do swoich wideorejestratorów, 16, 32, 64gb? macie jakieś spostrzeżenia? zastanawiam się czy na nieduże trasy potrzebne mi coś ponad 32 gb. (Zakupiłem mio mivue c320) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Karol, zależy czego potrzebujesz. Jedną kartą 32GB, kamerka MIO -508 (?) ogarniam spokojnie filmowanie całkiem sporych odcinki dróg.Nierzadko, do ok. 200 km łącznie. Jeszcze ma luz na foty i zapis GPS i sporo wolnego miejsca zostaje. Na krótkie spoko 16GB.Ważne by karta była szybka -Class10 i wyżej (UHS) np. http://allegro.pl/sandisk-karta-micro-sd-16-gb-uhs-i-cl10-80-mb-s-fv-i6853763045.html PS.Firma zakupiła 3 karty, 2 na zapas. Nigdy z zapasu nie było potrzeby skorzystania. Oczywiście ustawiona na nagrywanie w pętli nigdy się nie "zapętliła". Edytowane 28 Lipca 2017 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) 1 GB fullHD bez dźwięku to jakieś 10 min dla SJCAM 4000, do tego kamerki mają możliwość nagrywania w pętli, więc po 5 godzinach nagrywania zaczną kasować pierwsze pliki z karty, a 5h jazdy to już trochę kilometrów (dla wersji 32 GB) Edytowane 28 Lipca 2017 przez wuran 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Kalkulowałem bardziej pesymistycznie, że 32gb starczy mi na 3 do 4 godzin Dzięki chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 A ja pomyliłem model kamerki. Tu zrzut z danymi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi