bartsiedlce Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Hmmm. Jedna książka już napisana, choć nie Słowik ją popełnił. Niestety w naszych czasach ciężko coś wydać. "Z wędką przez 6 kontynentów". Żeby nie było wątpliwości, nie jestem autorem, tylko lobbuję na rzecz wydania tej wyjątkowej opowieści. Marna stówa załatwi problem. Sponsorów/udziałowców zapraszam do kontaktu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek88 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Bardzo fajny wywiad, zdjęcia coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Rewelka !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Miałem okazję pooglądać zdjęcia i filmy Rafała,Mariusza i innych uczestników wypraw po świecie, a to za sprawą kolegi, który czasami im towarzyszy. Zawsze oglądam to wszystko pełen podziwu i z lekką nutką zazdrości. Mam nadzieję, ze przyjdzie taki czas kiedy i ja zamoczę nogi w królestwie tajmienia albo gdzieś w Patagonii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Super. Ludzie z pasją spełniają marzenia każdego kalibru. Tak trzymaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dariusz prawie jestem za,ale może byśmy tylko schowali te zabawki SARACENOWI jednemu. Rafał chylę swoje stare czoło, nie przerywaj. Pisz i pstrykaj foty. Pozdrawiam byniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 raz się żyje, nie ma co tuchlić w skarpetę. Bez spełniania wędkarskich marzeń życie traciło by sens...... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Słusznie prawisz, tylko u niektórych dziurawe skarpety ...... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Super Im wiecej sie jezdzi tym wiecej jest miejsc do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tylko pstrągi i pstrągi... Chyba coś jednak musi w nich być :-)...Super wywiad, a właściwie opowieść - przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Super wywiad, a właściwie opowieść. Przygoda, przygoda, każdej chwili szkoda...Tylko pstrągi i pstrągi - chyba coś musi w nich być :-)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi