zbrodniciel Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Mam muchowke w klasie #4, poniżej 200cm (bodajże 198 cm o ile dobrze pamiętam) na blanku RST. Warto to na spina przerobić? Jakie cw jestem w stanie uzyskać? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 coś ok 15g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 coś ok 15gZ czwórki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbrodniciel Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Wg tego co sobie sam policzyłem na podstawie wzoru, który na początku wątku podał jeden z forumowiczów wyszło mi, że 7g czyli dość delikatnie ale jak dla mnie całkiem okej Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 To już prędzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSW Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Blank muchowy klasy #2, dwa metry w czterech kawałkach, akcja fast. Może ktoś robił z podobnego blanku spinning i podzieli się wrażeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi