topus12 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Z tych seryjnych to Salmo Minnow 5/6, z nieseryjnych Grzeczniki i Socha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) A oto mój zestaw woblerów na pstrągi. Głównie Salmo Minnow 5 i 6 cm tonące i pływające oraz Dorado Invader 4 i 5 cm tonące. Do tego odrobina rękodzieła od naszych forumowych kolegów. Na wodach na których chodzę za kropkami, zestaw ten sprawdza się prawie za każdym razem Edytowane 30 Grudnia 2015 przez v3ctor 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc89 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Mój zestaw wygląda podobnie ostatnio też dokupiłem sobie Stinga 6 cm syspendinga w kolorze pstrąga, zobaczymy czy się sprawdzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 BóbrR-KomI parę innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 SiekKenart DiverOstatnimi czasy "jugolki" Tomka KolejarzaGloogKrakuskiA poza tym kilka pełnych pudełek wobków na które i tak nie łowię - kolekcjonerstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 polecam łamańce mojej roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Mi si sprawdzają np. takie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Mi si sprawdzają np. takie :-) Twoje handmady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Twoje handmady?Nie To są Morel Team ze współczesnej produkcji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam. Kiedyś używałem woblerów kobi Pana Roberta ale teraz tylko moje hand mady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 A jak Wam leży ronin i shogun od Huntera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Na mojej rzeczce sprawdzają sie rewelacyjnie SIEK-i w rozmiarach 5-8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 A jak Wam leży ronin i shogun od Huntera?U mnie nie leżą, bo ciągle w robocie Od kiedy wyszły- to podstawowy wabik. Polecam zerknąć na temat woblerków do twichingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Przyjaciele, szukam woblera pstrągowego w długości 7-9 cm firmowego lub handmade-a z tym że interesuje mnie koniecznie by była to konstrukcja smukła, imitująca strzeble, uklejeczke, jelczyka itp. która, co dla mnie najważniejsze będzie schodziła !!!max!!! do 30 cm. Po prostu podpowierzchniowy wobler. Z firmowych wiem że są nieprodukowane juz Rapale Long Casty czy Flat rapy (te jeszcze robia). Problem z nimi polega na tym że łowie w gorskich potokach i zdarzało mi sie że ster sie odklejał przy uderzeniu w kamienie podczas prowadzenia. Zdaje sobie sprawę że można przynęte poprowadzic plycej trzymając kij wysoko ale ja potrzebuje taką która normalnie pracuje na takiej głębokości i trzyma się w prądzie bez zastrzezen, daje rade przy prowadzeniu prostopadle do brzegu albo skosem czy wachlarzem. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Czyli taka troszke bolenioweczka z pstragowym potencjalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 12390827_562166333939185_4227239009691551426_n.jpg polecam łamańce mojej roboty Cześć Szymon, interesują mnie te środkowe, trójdzielne, możesz napisać:- jaka waga,- jaka długość, - na jakiej głębokości pracują,- jaka cena?U mnie pstrągów jak na lekarstwo, ale cały czas żyję nadzieją i eksperymentuję. Przygotowania do sezonu idą pełną parą, może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Cześć ,,, woblery potrójne 7cm. , 3,5gr. , schodzą do 1,5m. , cena 25zł Cześć Szymon, interesują mnie te środkowe, trójdzielne, możesz napisać:- jaka waga,- jaka długość, - na jakiej głębokości pracują,- jaka cena?U mnie pstrągów jak na lekarstwo, ale cały czas żyję nadzieją i eksperymentuję. Przygotowania do sezonu idą pełną parą, może się uda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Czyli taka troszke bolenioweczka z pstragowym potencjalemTak, chociaż muszę zaznaczyć że wolałbym chyba pływające. Szukam woblera którym będę mógł skutecznie łowić w płytkim kamienisku. Takie miejsca gdzie woda trochę narozrabiała mają wiele pojedynczych dołków za kamieniami ale klasyczny wobler typu np Salmo Minnow ciezko z odległości tam poprowadzić czasem bo schodzi zbyt głęboko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Jeżeli może być łamaniec to Broken z corony chodzi płyciutko Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 No właśnie szukam woblera jednoczęściowego. Salmo Fanatic też schodzi płytko tak jak i Salmo Bullhead pływający z tym że ja szukam cos smukłego i w jednym kawałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Przyjaciele, szukam woblera pstrągowego w długości 7-9 cm firmowego lub handmade-a z tym że interesuje mnie koniecznie by była to konstrukcja smukła, imitująca strzeble, uklejeczke, jelczyka itp. która, co dla mnie najważniejsze będzie schodziła !!!max!!! do 30 cm. Po prostu podpowierzchniowy wobler. Z firmowych wiem że są nieprodukowane juz Rapale Long Casty czy Flat rapy (te jeszcze robia). Problem z nimi polega na tym że łowie w gorskich potokach i zdarzało mi sie że ster sie odklejał przy uderzeniu w kamienie podczas prowadzenia. Zdaje sobie sprawę że można przynęte poprowadzic plycej trzymając kij wysoko ale ja potrzebuje taką która normalnie pracuje na takiej głębokości i trzyma się w prądzie bez zastrzezen, daje rade przy prowadzeniu prostopadle do brzegu albo skosem czy wachlarzem. Pozdrawiamhttps://duo-international.com/products/spearhead-ryuki-70f/a jeżeli w grę wchodzi mniejszy rozmiar to : https://duo-international.com/products/spearhead-ryuki-50f/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Ciekawa propozycja. Nie znam tych woblerów. Ma ktoś doświadczenia z trwałością sterów? Nie wyglądają jakby były mocno osadzone w woblerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 A próbowałeś Narapy Taps'a? Mimo boleniowego z nazwy przeznaczenia to w moich, i nie tylko, pudełkach jedne z najłowniejszych przynęt na pstrągi oraz... nocne sandacze w mniejszych rzekach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Nie próbowałem ale to jest chyba to o co mi chodzi! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 20 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Napisz do Michała http://jerkbait.pl/topic/9785-woblery-taps/page-24#entry2485068 . Jego woby mogę polecić z czystym sumieniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi