meps Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Dorado Classic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Dorado Classic fajne bo dość daleko nośne są. Mam kilka innych cięższych, a latają bliżej. Polecam jeszcze krakuski, chyba nr 6 - nie schodzą bardzo głęboko. Mam wrażenie, że przez ten zaokrąglony ster mocniej i pewniej trzymają się nurtu. Co do krakusków to takiej bardziej agresywne wobki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polomarko Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Witam! Przeglądałem internet żeby kupic jakieś wahadlówki na pstrągi tęczowe i natknąłem się na woblery bezsterowe. Mam pytanie czy łowił ktoś teczaki na taki wobler i czy wyniki były lepsze np od obrotówek lub wahadlówek. Pstrągi będę łowił w Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Według Fisketur Szwecja najlepszą przynętą na pstrągi jest diabeł tasmański ( zobacz filmy ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby1910 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Jakby ktoś był zainteresowany posiadam dużo woblerów na sprzedaż ,rapala Dorado Jaxon modele których już niema w produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Omijasz regulamin i dobre zwyczaje nowy kolegoTomek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Jakby ktoś był zainteresowany posiadam dużo woblerów na sprzedaż ,rapala Dorado Jaxon modele których już niema w produkcjiZgodnie z zasadami Forum, wrzuć na giełdę. Na pewno znajdą się zainteresowani. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Panowie, szukam jakiegoś woblera na pstrągi, w rozmiarze 8/9 cm. Koniecznie tonącego albo suspending. Ważne dla mnie jest to, żeby miał cechy Salmo Minnow 6S, to jest, żeby był to wobler uniwersalny, dobry do Twitcha, zwykłego prowadzenia z prądem, pod prąd oraz do grania nim przy przy różnego rodzaju przeszkodach wykorzystując prąd wody. Niestety 7 cm Minnow już takich cech nie posiada niestety, bo jest "grubszy". Patrzyłem na Lucky John Basarę 9SP i ten wygląda fajnie. Może macie jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 (edytowane) . Edytowane 6 Lipca 2021 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Panowie, szukam jakiegoś woblera na pstrągi, w rozmiarze 8/9 cm. Koniecznie tonącego albo suspending. Ważne dla mnie jest to, żeby miał cechy Salmo Minnow 6S, to jest, żeby był to wobler uniwersalny, dobry do Twitcha, zwykłego prowadzenia z prądem, pod prąd oraz do grania nim przy przy różnego rodzaju przeszkodach wykorzystując prąd wody. Niestety 7 cm Minnow już takich cech nie posiada niestety, bo jest "grubszy". Patrzyłem na Lucky John Basarę 9SP i ten wygląda fajnie. Może macie jakieś inne propozycje? RAPALACount Down Elite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 RAPALACount Down EliteWolę original 7 cm. Tyle, że to pływak ale dla mnie to nie wada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Fisharrow threeshot 80sp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 (edytowane) polecam łamańce Edytowane 22 Lutego 2022 przez szymm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi