Skocz do zawartości

Jakie woblery pstrągowe polecacie ?

mtz 25

Rekomendowane odpowiedzi

Dorado Classic fajne bo dość daleko nośne są. Mam kilka innych cięższych, a latają bliżej. Polecam jeszcze krakuski, chyba nr 6 - nie schodzą bardzo głęboko. Mam wrażenie, że przez ten zaokrąglony ster mocniej i pewniej trzymają się nurtu. Co do krakusków to takiej bardziej agresywne wobki.

• Like 1

• 5 miesięcy temu...

Jakby ktoś był zainteresowany posiadam dużo woblerów na sprzedaż ,rapala Dorado Jaxon modele których już niema w produkcji

Zgodnie z zasadami Forum, wrzuć na giełdę. Na pewno znajdą się zainteresowani.

• Like 1

• 3 miesiące temu...

Panowie, szukam jakiegoś woblera na pstrągi, w rozmiarze 8/9 cm. Koniecznie tonącego albo suspending. Ważne dla mnie jest to, żeby miał cechy Salmo Minnow 6S, to jest, żeby był to wobler uniwersalny, dobry do Twitcha, zwykłego prowadzenia z prądem, pod prąd oraz do grania nim przy przy różnego rodzaju przeszkodach wykorzystując prąd wody. Niestety 7 cm Minnow już takich cech nie posiada niestety, bo jest "grubszy". Patrzyłem na Lucky John Basarę 9SP i ten wygląda fajnie. Może macie jakieś inne propozycje?

Panowie, szukam jakiegoś woblera na pstrągi, w rozmiarze 8/9 cm. Koniecznie tonącego albo suspending. Ważne dla mnie jest to, żeby miał cechy Salmo Minnow 6S, to jest, żeby był to wobler uniwersalny, dobry do Twitcha, zwykłego prowadzenia z prądem, pod prąd oraz do grania nim przy przy różnego rodzaju przeszkodach wykorzystując prąd wody. Niestety 7 cm Minnow już takich cech nie posiada niestety, bo jest "grubszy". Patrzyłem na Lucky John Basarę 9SP i ten wygląda fajnie. Może macie jakieś inne propozycje?

RAPALA

Count Down Elite

• 7 miesięcy temu...