Pendergrast Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Zaglądałeś tam !!!!!!!!!!!???????????Zaglądałem, wypadałoby zacząć tam a nie parę minut wcześniej w tym wątku. Możemy porozmawiać na Priv, nie zaśmiecajmy tego wątku. Edytowane 13 Marca 2015 przez Pendergrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rostov Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Ja po prostu mam taki młynek, mogę przesłać zdjęcieZa tę cenę polecamzaliczył już sezon trociowya teraz zaliczy szczupakowya w czerwcu przywita kilka mętnookich Na jerkbait.pl stawiamy na jakość, a nie na ilość nie ma potrzeby pisać 5 postów pod rząd, zawsze można edytować swoją wypowiedź - wpisy zostały połączone. Edytowane 13 Marca 2015 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 a w czerwcu przywita kilka mętnookichopisz jak się sprawdza knob, korbka, kablak, szpula , hamulec , rolka, nie zapomnij wyszczegolnic tego w osobnych postach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 dzis po dlugich walkach otrzymalem kolowrotek ... prawdopodobnie wymienili mi caly korpus... na karcie gwarancyjnej nic nie jes topisane ale korbka szpulka na pewno sa stare ale korpus raczej nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invictus. Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Witam, czy szpula od Spro Red Arc tej samej wielkości pasuje do Arctici CF? Wiem, że na pewno pasuje do Zaubera Cf natomiast o Arctice nic nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Powinna pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 od blue arca pasuje wiec od reda tez powinna nie dlugo bede mial reda wiec sprawdze w tym tygodniu powinien byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invictus. Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ok, jak Ci przyjdzie to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 tzn juz moge Ci powiedziec ze na 99,9% bedzie pasowac z tym ze ja mam arctice 4000 w praktyce rozni sie tylko wielkoscia szpuli wzgledem 3000 a szpulka od blue arca jest taka sama jak w redzie wiec pasowac bedzie (oczywiscie mowie o szpulce z blue arca 3000) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja z Ryobi posiadam Zauber 3000CF i miałem to samo co ty. 3 razy na gwarancji w końcu dali nowy. Połowiłem nim trochę i chodził dobrze teraz leży i odpoczywa. Tak, że raczej ci tego nie naprawią musisz reklamowca do skutku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Posiadam dwa kołowrotki Arctica CF 2000. Zrobiłem sobie zimą przegląd usunąłem wszystkie minimalne luzy i teraz jest wszystko ok. Bezpośrednio po zakupie ich praca nie była rewelacyjna tym bardziej, że do wyboru miałem 5 sztuk i 3 z nich zaraz odłożyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Czy korba od CF pasuje do zwykłej Arctici ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi