Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie wszedłeś popierwsze w si tylko w boczny tam należy zmienić w opcjach sonaru jako widok l+p tylko l tylko p czy w dol. To raz

Dwa. To jest pierwszą wersja softu i jak to z softem za czas jakiś wyjda latki. Normalne. Nigdy pierwszy soft nie jest ostatnim. Mówię o czywiscie o sprzęcie który się aktualizuje

• 0

12.7 ? Toż ile masz na wyjściu :) z softem w eltkach starszych też na początku były przygody. Jak nie inf o 10 min zapisu , to restarty, zwiechy. Później się już uporali. Szkoda tylko że kosztem użytkowników. Jednak do sezonu jeszcze chwila i na pewno wypuszcza aktualizacje. Także chłopaki się nie stresujcie. Tylko trzeba będzie zaś paczki słać do dystrybutora...jak mnie to Wqrwia. .. cały świat klika i ma a my jak w średniowieczu gońcow wysylamy

• 0

Popier.... jest ten soft. Wrzuciłem przetwornik do brodzika z wodą dotyk działa, odpiąłem przetwornik dotyk działa, po 5 minutach znów nie działa. Echo miało karę, bo łapało fixa na balkonie i póki co znowu cieszę się dotykiem.

Adam Twoich plików nie obrabia tzn. widzi, ale jakieś głupoty wychodzą.

Na aku 12,7 i na wtyczce podobnie. Mierzyłem, bo myślałem, że gubię napięcie na bezpieczniku.

Edytowane przez ptychoo

• 0

Polska oferta :)

Jak bawiłem się tym na targach i rzuciłem że we Włoszech kupię taniej to padły argumenty:

1) brak polskiego menu

2) brak gwarancji

Tyle, że ja często bywam we włoszech a PL pakiet mi nie jest potrzebny.... tu już argumentów brak.

• Like 2

• 0

Polska oferta :)

Jak bawiłem się tym na targach i rzuciłem że we Włoszech kupię taniej to padły argumenty:

1) brak polskiego menu

2) brak gwarancji

Tyle, że ja często bywam we włoszech a PL pakiet mi nie jest potrzebny.... tu już argumentów brak.

Zapewne nie tylko we Włoszech kupisz taniej. Poszukaj w DE i UK, tam czasami mają fajne promocje.

• 0

Tutaj przyzwoita cena :http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-elite-7-ti-totalscan/135930399/p

3985,45 PLN przy zakupie 2 szt. 3751,01 za sztukę.

Ciekawe czy ma PL język.

W opisie jest że widzi logi z silnika spalinowego a handlowiec twierdził że nie...

Ciekawą opcją jest autopilot z silnikami el. MotorGuide :)

• 0

Tutaj przyzwoita cena :http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-elite-7-ti-totalscan/135930399/p

3985,45 PLN przy zakupie 2 szt. 3751,01 za sztukę.

Widać tendencje spadkowe. Powyżej pisałem o cenie w tym sklepie.

Przy pierwszym uruchomieniu, lub twardym reszcie mapa startuje w USA bez możliwości przesunięcia jej poza terenem Ameryki Północnej.

Dla potomnych:

Twardy reset: wcisnąć PWR, puścić, później jednocześnie ZOOM +-, puścić, wcisnąć PWR i puścić. Ujrzymy ekran powitalny.

Kalibracja ekranu: wcisnąć PWR, puścić, wcisnąć viewpoint (chorągiew), puścić, wcisnąć PWR. Zobaczymy polecenie kalibracji, następnie dotykamy punkty wskazane przez echo. W kolejnych krokach zobaczymy podsumowanie i echo przejdzie w tryb podstawowy.

• 0

Polecam zatarabanic do Parkera poproś o dzial tech lowrance i uprzejmy pan odpowie. Jeśli zechcą to uczynić ,to cenę dadzą taka, ze taniej kupisz w pl dystrybucji niż gdzieś tam + ich usługa wgrania softu :) na allegro jest gość co wgrywa do hds może i TI też ogarnia

• 0

Wiem ile kosztuje wgranie do simrada. Ciekawe skąd oni biorą ceny. Kiedyś byłem zainteresowany silnikiem elektrycznym Motor Guide xi5 czekałem 3 lata zanim pojawił się na polskim rynku. Ajak się pojawił to też cena z kosmosu. Cena kabla łączącego sonde z silnikiem też chora 360 euro a przecież nie muszą wgrywać softu tylko wydrykować insrukcje.

Edytowane przez nurek28
  • Like 2