Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiesławek Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ciekawi mnie czy ma blokadę gps ten Simrad,ale jak jego przedstawicielem jest Parker to wszystko możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 http://www.angel-schlageter.de/Echolote-GPS/Fischfinder-Combi-Echolote/Echolot-Empfehlungen/Simrad-GO7-XSE-Echo-GPS-mit-TotalScan-Geber--13267.html?XTCsid=ec9amiromt5g87rp5jhp057op2 tutaj możesz popytać odnośnie aktualizacji, map, dostępnych języków i ewentualnej blokady gps - moim zdaniem najbardziej fachowy sklep z echosondami w DE. A tutaj chyba najlepsza aktualnie oferta na Simrada z przetwornikiem totalscan: http://www.ebay.de/itm/SIMRAD-GO7-XSE-Totalscan-Multifunction-Chartplotter-With-Transducer-/162023087061?hash=item25b9541bd5:g:FfgAAOSwxcRW-7zJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ciekawi mnie czy ma blokadę gps ten Simrad,ale jak jego przedstawicielem jest Parker to wszystko możliwe. @wiesławekBlokadę GPS wprowadza producent w fabryce i działa ona na całym świecie. parker nie ma tu nic do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Czy ktoś ma może info odnośnie mocy i kątów przetwornika TOTALSCAN w obrazowaniu 2D, DOWNVIEW i SIDEVIEW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 a w karcie katalogowej niema wzimanki o tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Jest nowy soft 2.0 dla TI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Ale gdzie? Podaj linka. Na stronie Lowrance nadal jest tylko plik z lutego dla Szwecji i Grecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) widziałem ten link dziś rano, był z datą z 21 lipca ale teraz nie mogę tego odszukać Edytowane 22 Lipca 2016 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) No właśnie usunęli go, a rano czytałem. Dodali ta obsługę serwisowa, obsługę one Point. I zawineli linka... ale tak samo zrobili z softem do hdi. Była wersja 6.0 i już jej nie ma .nie mam pojęcia co oni swiruja. Na oficjalnej stronie lowrance było.jak w gogle się wpisze lowrance TI software 2.0 wyskakuje link do ich strony ale trzeba się logować, ta sama sytuacja dla hdi 6.0 Edytowane 22 Lipca 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adiko86 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 witam wszystkich prosze o pomoc kupilem sobie pierwsza echo elitke 7 ti prosze o pomoc jak ja podlonczyc mam doniej zestaw torbe i akmu.. jak mam podlonczyc do kostki bezposrednio czy jeszcze miedzy plusem a kablem czerwonym dodac bezpiecznik ? co jest w zestawie z echosada prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Szeregowy w czerwony przewód + podłącz bezpiecznik. Dla bezpieczeństwa twojego echa i portfela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Jest zaś nowy soft na stronie lowrance 2.0 dla TI 4.0 dla.hds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) ciekawe czy teraz utrzyma się dłużej niż poprzednihttp://www.lowrance.com/en-GB/Software-Updates/elite-7-ti-20/ Edytowane 30 Lipca 2016 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) Nie było pytania. Wuran podał linka Edytowane 30 Lipca 2016 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) i teraz jest twardy dowód, bo ostatnio wyglądało jak bym sobie wymyślił , ale dla hdi 6.0 nie dali , pewnie niebawem też go udostępnia ponownie, ale liniku do zaciagniecia i pdf nima Edytowane 30 Lipca 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Zaktualizował ktoryś z Was?Jakieś zmiany oprócz tych opisanych na stronie producenta? Edytka: ja pierdol.., znowu znikął soft EN GB. A na stronie USA wcale się nie pojawił. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 ja nie aktualizuje, boje się takich aktualizacji, jak aktualizacja ma pół roku lub więcej to można jej użyć, inaczej to proszenie się o problem, takie jest moje doświadczenie z aktualizacjami (nie na echosondach) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Coś kreca jak Cygan sloncem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukasz 84 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 WitamOdnośnie uchwytu, czekam na taki :-)http://www.norfolkmarine.co.uk/shop-online/portable-transducer-pole-bracket-p-27363.htmlPonoć bardzo solidny.Szukać frazy w google " minn kota transducer mounting bracket"Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 No zapewne będzie dobry . W przyszłym sezonie trza będzie wyminic . Cena zawodowa. Jednak jak znam życie będzie to ostatnia zakup uchwytu tak samo jak ram mount . Drogo ale perfekcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zawsze mozna za pol ceny zrobic , mocowanie silnika Minn Koty na eBay mozna za 25USD dostac + przesylka do tego rurka aluminiowa 28mm i mamy to samo (reszte mozna przeznaczyc na uchwyt RAM ).Wstawialem foty swojego wczesniej w innym watkuhttp://jerkbait.pl/topic/50517-nowe-modele-lowrance-hds-gen3-i-elite-na-2015r/page-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zawsze mozna za pol ceny zrobic , mocowanie silnika Minn Koty na eBay mozna za 25USD dostac + przesylka do tego rurka aluminiowa 28mm i mamy to samo (reszte mozna przeznaczyc na uchwyt RAM ).Wstawialem foty swojego wczesniej w innym watkuhttp://jerkbait.pl/topic/50517-nowe-modele-lowrance-hds-gen3-i-elite-na-2015r/page-5 Gdzie to mocowanie za 25 USD wyrwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 http://www.ebay.co.uk/itm/great-condition-USED-MINN-KOTA-ENDURA-TROLLING-MOTOR-TRANSOM-BRACKET-2771818-/371561226084?hash=item5682c65f64:g:OpEAAOSwPcVVzNTU#shpCntIdJa kupowalem tutaj kilka miechow temu ,ale widze ze ceny za przesylke poszly do gory (pewnie mozna sie dogadac kupujac kilka sztuk ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 70 USD wychodzi. Za dużo trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Widze ze w Polsce jak zwykle pod gorke roznica miedzy przesylka do Polski i UK to prawie 15 dolcow Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez andrzejt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi