Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Widze ze w Polsce jak zwykle pod gorke roznica miedzy przesylka do Polski i UK to prawie 15 dolcow Normalne. Do Nas dalej. Poza tym ilość przesyłek USA- Anglia dużo większa niż USA-PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 pojawil sie nowy soft na TI i HDS (szybko zanim zniknie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) to już trzecie podejście do wersji 2.0 Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Teraz raczej nie zniknie. Na stronie USA również wypuścili softa. http://www.lowrance.com/en-US/Software-Updates/elite-7-ti-20/ A poniżej wersja GB http://www.lowrance.com/en-GB/Software-Updates/elite-7-ti-20/ Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Noo ale już teraz jest i rozpiska.pdf . Wsumie nic użytkowego dla nas nie wnosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Adam, może klimy dwustrefowej, i masażu w fotelu nie dołożyli, ale chociaż błędy wieku dziecięcego poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Tzn ?Power pole bletooth i service analizer wprowadzili dla TI Żadnych poprawek bug fix Gdzie aktualizacja softu bezpośrednio przez net jeśli będzie dostępna dla pl to pewnie w wersji standard czyli bez pl... Dla hds obsługę nowych gadżetów dla silników + to co dla TI. A bolączke przeglądania logów sl3 nichu chu... co powinno być od samego początku w wersji podstawowej softu . Zanim dojdą do klimy . To chyba prędzej wypuszcza kolejna generację naszych zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Jakieś zmiany oprócz tych opisanych na stronie producentaPozwoliłem sobie siebie zacytować. Bez instalacji nie dowiemy się czy poprawili to, co spierdzielili przy pierwszym wydaniu. A z wiadomych względów sami tego nie ogłoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dareksum Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Ciekawe czy da się tą aktualizacje zaciągnąć przez sondę po wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Sprawdźcie czy echo może zaciągnąć przez net. Nie instaluje tylko sprobojcie czy odnajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dareksum Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 nie zaciąga niestety tylko przez kartę przynajmniej u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Sprawdzę i ja. Wcześniej pod Wi-Fi nawet szukało. Jeśli znajdzie to pewnie ver. USA. Ciekawe czym się różni od GB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 no i zeby nikt nie psioczyl , powinno byc tak, ze kupujesz echo w pl , rejestrujesz je wraz z dowodom zakupu i w tedy echo przez wifi powino sie aktualizowac w ojczystym jezyku! tylko po co udoganiac klientom zycie .. eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Dlatego odpuściłem Lowrance. Póki nie zmieni się podejście Parkera i Lowrance do klientów w Polsce.To wstyd aby w obecnych czasach echo wysyłać do dystrybutora w celu aktualizacji softu. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 tak jest , wstyd ! jak to Pani polityk powiedziala , sorry taki mamy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Jak obiecałem, to obiecałem. Chciało by się kliknąć restart, ale się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Krzysiek włącz kapele arka Noego , utwor "nie lękaj sie" i ogien . Soft jest z oficjalnego źródła . Także lipy nie ma. Jedyne co to chyba na 99.9% będzie wersja ang Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wstrzymaj się do wtorku. Zadzwoń do parkera na dział serwis lowrance. I krótkie pytanie czy aktualizacja poprzez echo będzie w pl. U mnie np jak się pojawił soft 3.0 do hds to pl wersja była dopiero po miesiącu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Teoretycznie powinna być polska, jeśli jest taki sam klucz aktualizacji jak w PC. Popcorn zrobiony, 3 zdrowaśki omówione,.... poszło. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez ptychoo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Lepiej się dowiedzieć . Żebyś później nie pomstowal na mnie do końca świata nie wiem jak to się kręci. Parker twierdzi ze oni dostają paczkę jezykowa od navico . Jak dla mnie w momencie wypuszczenia kolejnej odsłony są wszystkie paczki gotowe . Tym bardziej ze często się za wiele nie zmienia . U mnie np jest kilka zakładek po ang. bo komuś się nie chciało przetłumaczyć do końca. . Jak się okaże że poprzez.echo jest soft pl. To będzie przełom ... Szacun Krzysiek ! Twoje poświęcenie jest bezcenne dla kolejnych użytkowników zdaj recenzje . Pedzikiem Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Adam, za późno..... A teraz testy. Za druta trza nadal trzymać, ten typ już chyba tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Boczek322 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 w tym roku byłem na targach w poznaniu i rozmawiałem z gościem z parkera , jak to jest z aktualizacją oprogramowania jeżeli ściągniemy paczkę z neta na 100% bd mieli wersję angielską , ale jeżeli echosonda została zakupiona w polsce i posiada kartę gwarancją podbita przez parkera ,parker wgrywa polską wersję bezpłatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Język pozostał pl ? No bo k..a . Od początku twierdziłem ze to nie jest wina softu a problem sprzętu. Temat już przerobilismy i mi przedstawiciele powiedzieli ze szukam dziury w d. Szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Kolego @boczek322 . Masz rację wgrywa za friko w dodatku , tylko trzeba. K.a wyslac, a paczuszka ubezpieczona na kwotę 5tys zł bądź 10 tys zł kosztuje z 50 zł leciutko.... Jutro ja zaktualizuje hds . Bo dziś go wywyiozlem. Skoro na TI język pozostał to w hds tez powinien. Czyli mamy prawie 21 wiek w Lowrance Seria TI poleci na wifi a hook nie... Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Na całe szczęście to nie Parker udostępnia soft w sieci. Update online to nie tylko oszczędności pieniędzy, ale również czasu i wygoda. W końcu jesteśmy w Europie, po tylu latach południowej Afryki.Czas aktualizacji poniżej 5 min. Pomimo aktualizacji online potrzebna karta. Prawdopodobnie zipa wypakowuje na kartę i z niej sobie pobiera. Pozostał j.polski, są też pojedyncze wersy w angielskim, ale we wcześniejszej wersji również tak było. Układ nakładek i ustawień bez zmian. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi