Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Teraz raczej nie zniknie. Na stronie USA również wypuścili softa. :)

http://www.lowrance.com/en-US/Software-Updates/elite-7-ti-20/

A poniżej wersja GB

http://www.lowrance.com/en-GB/Software-Updates/elite-7-ti-20/

Edytowane przez ptychoo

• 0

Tzn ?

Power pole bletooth i service analizer wprowadzili dla TI Żadnych poprawek bug fix 

Gdzie aktualizacja softu bezpośrednio przez net jeśli będzie dostępna dla pl to pewnie w wersji standard czyli bez pl... 

Dla hds obsługę nowych gadżetów dla silników +  to co dla TI. A bolączke przeglądania logów sl3 nichu chu... co powinno być od samego początku w wersji podstawowej softu . Zanim dojdą do klimy . To chyba prędzej wypuszcza kolejna generację naszych zabawek

• 0

Lepiej się dowiedzieć . Żebyś później nie pomstowal na mnie do końca świata :) nie wiem jak to się kręci.  Parker twierdzi ze oni dostają paczkę jezykowa od navico . Jak dla mnie w momencie wypuszczenia kolejnej odsłony są wszystkie paczki gotowe . Tym bardziej ze często się za wiele nie zmienia . U mnie np jest kilka zakładek po ang. :) bo komuś się nie chciało przetłumaczyć do końca. . Jak się okaże że poprzez.echo jest soft pl. To będzie przełom ...

Szacun Krzysiek ! Twoje poświęcenie jest bezcenne dla kolejnych użytkowników :) zdaj recenzje . Pedzikiem

Edytowane przez siarq

• 0

w tym roku byłem na targach w poznaniu i rozmawiałem z gościem z parkera , jak to jest z aktualizacją oprogramowania jeżeli ściągniemy paczkę z neta na 100% bd mieli wersję angielską , ale jeżeli echosonda została zakupiona w polsce i posiada kartę gwarancją podbita przez parkera ,parker wgrywa polską wersję bezpłatnie

• 0

Kolego @boczek322 . Masz rację wgrywa za friko w dodatku , tylko trzeba.  K.a wyslac, a paczuszka ubezpieczona na kwotę 5tys zł bądź 10 tys zł kosztuje z 50 zł leciutko....

Jutro ja zaktualizuje hds . Bo dziś go wywyiozlem. Skoro na TI  język pozostał to w hds tez powinien. 

Czyli mamy prawie 21 wiek w Lowrance :)

Seria TI poleci na wifi a hook nie...

Edytowane przez siarq

• 0

Na całe szczęście to nie Parker udostępnia soft w sieci. Update online to nie tylko oszczędności pieniędzy, ale również czasu i wygoda. W końcu jesteśmy w Europie, po tylu latach południowej Afryki.

Czas aktualizacji poniżej 5 min. Pomimo aktualizacji online potrzebna karta. Prawdopodobnie zipa wypakowuje na kartę i z niej sobie pobiera.

Pozostał j.polski, są też pojedyncze wersy w angielskim, ale we wcześniejszej wersji również tak było. Układ nakładek i ustawień bez zmian.

• Like 3