Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Echo ustawiasz na wodzie do warunków panujących . nic ci nie dadzą czyjeś ustawienia jak masz inne warunki u siebie.

83khz to duży stozek o większym pokryciu ale mniejszej dokładności. Jeśli chcesz szukać ryb na bokach to na bocznym sonarze . Wiązki w dół przy małych głębokości zobrazuja ci co podłodzia += kawałeczek na boki

• 0

Najpierw w echu ustawiasz w opcjach wifi żeby echo było jako ruter wewnętrzny punkt dostępu. W tedy echo tworzy sieć wifi . Odpalam tableta wchodzisz w sieci widzisz ja i się łączysz później odpalasz apke gdzie widzi twój tablet dajesz połącz na echu potwierdzam dostęp i masz

• 0

Po rozmowie ze sprzedawcą wiem już gdzie jest klucz dostępu. Wchodzimy w ustawieniach w bezprzewodowo, następnie klikamy w urządzenia bezprzewodowe i wyskoczy nam nasze echo, klikamy na to i wyskakują rozszerzone ustawienia między innymi klucz sieci. Można klikając na klucz ustawić swój. Mam nadzieję że komuś to się przyda.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

• 0

Panowie może Wy wiecie. Przy korzystaniu z aplikacji gofree podczas sterowania z tabletu. Cała apka działa ,łączy się bez problemów. Jednak po naciśnięciu pwr wyskakuje ekran jak na fotce. Jest zablokowany. Jak dawno temu instalowałem app to działo normalnie. Po czasie ,nie wiem, czy jakaś aktualizacje zrobili czy co , że ów cudo wyskakuje.

post-55026-0-85672900-1478024640_thumb.png

• 0

Raczej nie ja tu sie mylę ;-)

Napisałem wyraźnie ze dotyczy to E5,7Ti i HDS gen3 a nie starych modeli.

Jak masz polski to bedziesz miał polski niezależnie w jaki sposób przeprowadzisz aktualizację czy poprzez wi-fi czy kartą ze strony.

Jak nie miałeś polskiego-to Ci się on nie pojawi.

W przypadku starszych modeli i Hook niestety jest po staremu- samodzielna aktualizacja ze strony producenta spowoduje utratę polskiego.

Najważniejsze ze jest już jakiś postęp i większe ułatwienia dla użytkownika .

Co do tego ze musiałeś kiedyś czekać aż pojawi sie nowych soft z polskim menu - cóż nie mamy na to wpływu ze producent nie zawsze wypuszcza w tym samym momencie nowej wersji oprogramowania ze wszystkimi językami .

Witam.

Właśnie zrobiłem aktualizacje E5 kartą ze strony i niemam j.polskiego a przed aktualizacją był i co teraz???