Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Echo ustawiasz na wodzie do warunków panujących . nic ci nie dadzą czyjeś ustawienia jak masz inne warunki u siebie.83khz to duży stozek o większym pokryciu ale mniejszej dokładności. Jeśli chcesz szukać ryb na bokach to na bocznym sonarze . Wiązki w dół przy małych głębokości zobrazuja ci co podłodzia += kawałeczek na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Witam,Mam problem z połączeniem tableta z echosondą elite 7ti. Czy ktoś już korzystał z tej funkcji? Jak tak to proszę o informacje jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Najpierw w echu ustawiasz w opcjach wifi żeby echo było jako ruter wewnętrzny punkt dostępu. W tedy echo tworzy sieć wifi . Odpalam tableta wchodzisz w sieci widzisz ja i się łączysz później odpalasz apke gdzie widzi twój tablet dajesz połącz na echu potwierdzam dostęp i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 U mnie podczas łączenia prosi o hasło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 U mnie podczas łączenia prosi o hasło.pewnie jakis standrd 6 x 0 , 4 x 0 lub 1 2 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 U mnie właśnie również prosi o hasło i nie mam pojęcia jakie jest to hasło Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Hasło powinno być naklejkę z tyłu lub w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 W ustawieniach szukałem i nie znalazłem. Jak wrócę wieczorem do domu to zobaczę raz jeszcze. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Po rozmowie ze sprzedawcą wiem już gdzie jest klucz dostępu. Wchodzimy w ustawieniach w bezprzewodowo, następnie klikamy w urządzenia bezprzewodowe i wyskoczy nam nasze echo, klikamy na to i wyskakują rozszerzone ustawienia między innymi klucz sieci. Można klikając na klucz ustawić swój. Mam nadzieję że komuś to się przyda. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stafford Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Pytanie: czy na Elite 7ti da się jednocześnie obrazowac downscan i sidescan?I jeszcze jedno: miał ktoś możliwość porównania jakości obrazu sidescanscan Elity z 7' Garminem np. Striker 7SV albo Echomap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 porównywałem z 91sv, nie widziałem znaczącej różnicy dla żadnej ze stron, ale z drugiej strony łowisku nie było jakoś strasznie wymagające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stafford Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Dzięki. Używałeś jednocześnie down i side view na podzielonym ekranie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Tak, na podzielonym, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stafford Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Ok. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajKar Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Pytanko, czy da się usunąć ścieżki pływania, po kilku odwiedzeniach jednej miejscówki plątanina śladów trochę denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 da się, poszukaj w ustawieniach, ja w swojej usuwałem i to skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MajKar Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Majkar jak znajdziesz jak sie usuwa ślady to daj znać. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Jak wejdziesz w mapy, następnie wybierasz znajdź. Tam masz szlaki i możesz sobie skasować Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Panowie może Wy wiecie. Przy korzystaniu z aplikacji gofree podczas sterowania z tabletu. Cała apka działa ,łączy się bez problemów. Jednak po naciśnięciu pwr wyskakuje ekran jak na fotce. Jest zablokowany. Jak dawno temu instalowałem app to działo normalnie. Po czasie ,nie wiem, czy jakaś aktualizacje zrobili czy co , że ów cudo wyskakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Nie laczylem się jeszcze tabletem więc nie pomogę. Przy smartfonie w ogóle nie można sterować echo a z tabletu wszystkie funkcje działają? Kiedy miałeś aktualizacje do echo ? Wyszło coś nowego? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Na tel jest tylko podgląd. Z tabletu wszystko działa bez problemu, tylko ta frajerska kłódka mnie słabi. Jak się echo włączy i na początku są te napisy to tam jej jeszcze nie ma. Ale jak już się przejdzie dalej to przycisk power jest zblokowany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Nie posiadam teraz tableta żeby zobaczyć jak jest u mnie ale sprawdzę to w najlepszym czasie Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skarp Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Raczej nie ja tu sie mylę ;-)Napisałem wyraźnie ze dotyczy to E5,7Ti i HDS gen3 a nie starych modeli.Jak masz polski to bedziesz miał polski niezależnie w jaki sposób przeprowadzisz aktualizację czy poprzez wi-fi czy kartą ze strony.Jak nie miałeś polskiego-to Ci się on nie pojawi.W przypadku starszych modeli i Hook niestety jest po staremu- samodzielna aktualizacja ze strony producenta spowoduje utratę polskiego.Najważniejsze ze jest już jakiś postęp i większe ułatwienia dla użytkownika . Co do tego ze musiałeś kiedyś czekać aż pojawi sie nowych soft z polskim menu - cóż nie mamy na to wpływu ze producent nie zawsze wypuszcza w tym samym momencie nowej wersji oprogramowania ze wszystkimi językami . Witam.Właśnie zrobiłem aktualizacje E5 kartą ze strony i niemam j.polskiego a przed aktualizacją był i co teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 A miałeś pl przed aktualizacja ? Zobacz w ustawieniach czy możesz zmienić język na pl. Jeśli go nie ma tam a miałeś . To paczka do parker poland ci zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi