Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam.Właśnie zrobiłem aktualizacje E5 kartą ze strony i niemam j.polskiego a przed aktualizacją był i co teraz??? @skarpElite5 HDI/CHIRP czy Elite5TI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 o kolego @bierjoza , moze TY podpowiesz cos z ta apka gofree ? czy da rade ta klodke zlikwidowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 o kolego @bierjoza , moze TY podpowiesz cos z ta apka gofree ? czy da rade ta klodke zlikwidowac@ Siark Spróbuję to ustalić ale nie wczesniej niz za ok tydzien. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skarp Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 @skarpElite5 HDI/CHIRP czy Elite5TI ?Witam.Sorry mój błąd zobaczyłem E5 i tak się podnieciłem że nie zobaczyłem dopisku TI.Da się to jakoś odkręcić (został mi jeszcze miesiąc gwarancji ) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 @ Siark Spróbuję to ustalić ale nie wczesniej niz za ok tydzien.Ok . Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Dmx dzieki za wskazowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dmx Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ależ nie ma za co ???? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 synek007 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Panowie którą paletę kolorów wybieracie najczęściej w ustawieniach skanu bocznego? Która wg was jest najbardziej "przejrzysta" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgo9 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Ja zmieniam zaleznie od glebokosci Do szukania kamieni na plytkiej wodzie (2-4m)klasyczny braz(ten jasny),a na glebszej zazwyczaj czerwonej ewentualnie ciemnobrazowej ze wzgledu na lepszy kontrast No oczywiscie czulosc recznie ustawiam. Edytowane 26 Listopada 2016 przez gorgo9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiesławek Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Dla znawców tematu co pokazuje te echo Edytowane 27 Listopada 2016 przez wiesławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Na pierwszy rzut oka pokazuje jak obraz echosondy obrócony do góry nogami... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wiesławek Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Na pierwszy rzut oka pokazuje jak obraz echosondy obrócony do góry nogami...Na kompie obraz jest ok tylko jak wrzuciłem na forum to się odwrócił. Edytowane 27 Listopada 2016 przez wiesławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A bo to forum, to w ogóle jest jakieś zakręcone. A tak na poważnie to wygląda na jakieś dwa podłużne doły. Nie prościej Ci sprawdzić jigiem dno napływając łódką na to miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 po pierwsz to mnie szczyka w ... jak sa dodawane fotki robione aparatem... posiadacie/my sprzez za spora kase z duzymi mozliwosciami. To wypadalo by sie nauczyc tez robic zrzuty ekranowe...Na fotce masz tez zarys lini dna -biala linia. Jak dla mnie sa to albo zaklocenia , badz sporo syfu. tylko zajmuje to troche zbyt duzy obszar wody jak na syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) ławica ryb nad dnem.W tym okresie sporo natrafiam na Mietku coś takiego.Jak się dobrze zlokalizuje to całe "dywany"tego są na dnie w szerokiej linii,to białoryb skupia się w ławice .Myślę ze przejście w tryb DSI rozwiało by twoje wątpliwości,doskonale wtedy widać czy to roślinność czy po prostu "wykropkowane na echu"ryby.Poresztą myśle ze foto było zrobione na postoju na kotwicy,stąd taki zapis.A te dwie wyrwy mogły powstać przez to że przy takich ławicach sygnał echa czasem nie może się przebić dalej,może tu powstały jakieś luki. Edytowane 28 Listopada 2016 przez rafalc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 No i beda wieksi bracia serii TI , 9" oraz 12"http://www.lowrance.com/en-us/Products/elite-ti/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 W końcu coś konkretnego . Ceny w pl pewnie coś ponad 6 tyś za 9 cali będą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Sądząc po cenie 7Ti, to dziewiątka bezie w nas kosztować około 7 a może nawet 7,5K pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 To ludzie wybiorą mniejszego hds jeśli cena przekroczy 7 tyś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Cena podobna do elite 9 .Tyle że ceny i ich proporcje w stanach nijak się maja do cen parkera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Poczekamy do nowego roku i zobaczymy. Cóż zaoferuja. I tak już zaczęli jakieś tam promocje robić. Może nie będzie tragedii i wkroczymy do europy jak by przeliczyć cenę katalogowa hds 3 7" w usa i u nas , to wychodzi ze policzyli sobie 5.75 za 1$ u nas lepiej niż za funta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Pojawiła się informacja o nowych modelach elite 9 i 12 ti .Jest już też cena w usa i europie https://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.cactusnav.com/lowrance-elite9-fishfinderchartplotter-with-totalscan%25C3%2582%25E2%2584%25A2-transducer-cmap-north-europe-card-p-21974.html&prev=search Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 W sumie to na tej samej półce leżąHelix 9, Simrad 9. Różnice w cenie kosmetyczne, możliwości podobne, decydują pierdułki, przywiązanie do marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 ciekawe co z ekranem, czy ta sama historia co w 5 i 7 czy tez poprawili . nie rozumiem tylko roznicy w cenie miedzy 9" a 12" - 1000$... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 ciekawe co z ekranem, czy ta sama historia co w 5 i 7 czy tez poprawili . nie rozumiem tylko roznicy w cenie miedzy 9" a 12" - 1000$...A co się działo w tych ekranach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi