Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 wstrzymaj sie z tym carbonem , we wtorek jak bedzie pogoda to zdam relacje czy warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Adam...już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Tak , dziś przybył. A we wtorek planuje poplywac jak aura pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Moją Elite 7 HDI mam jeszcze tylko przez weekend . Pózniej bede bez echa , a na następny wypad musze już mieć. A i cena przystępna 6449 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jest jeszcze opcja z 3D ale na stanie nie maja , cena 8600 zł. Więc może pózniej dokupię , jak ceny przestaną wariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Jak mus to mus marketingowo piko belo, a jak będzie się okaże niebawem :)na 18ah ,12h ciągłej pracy przy max podświetleniu może niewydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 do mnie dotarła nowa wersja Lowrance 7Ti, na razie tylko rozpakowana, ale jest inne mocowanie przetwornika, zamiast metalowej nakładki jest plastikowa, tyle, że nie trzeba już rozwiercać i jest chyba nowy soft bo jest dołożona instrukcja do nowych funkcji z 2.5jak podłącze i potestuję to dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) do mnie dotarła nowa wersja Lowrance 7Ti, na razie tylko rozpakowana, ale jest inne mocowanie przetwornika, zamiast metalowej nakładki jest plastikowa, tyle, że nie trzeba już rozwiercać i jest chyba nowy soft bo jest dołożona instrukcja do nowych funkcji z 2.5jak podłącze i potestuję to dam znać@wuranRozwiercać otwory w metalowym uchwycie trzeba było jedynie w pierwszej partii która pojawiła sie na rynku, następne były już OK.Ten nowy jest zdecydownie ciekawszy ;-) Edytowane 19 Maja 2017 przez bierjoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Pytałem w Canoe ile kosztuje to plastikowe mocowanie do Totalscan. Ponad 300. Darowałem sobie, a faktycznie do polskich sztyc lepiej się będzie nadawało niż to metalowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Oni oci....eli z ta cena chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CORNEL Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 To nowe mocowanie nijak nie pasuje do standardowych sztyc przenośnych sprzedawanych w sklepach wędkarskich. W Decathlonie pojawił się uchwyt SEVEN BASS, który idealnie pasuje jako przenośny uchwyt pawężowy do ELITE T 5/7. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 ten Seven BASS ma coś mały rozstaw do mocowania na burcie lub rufie, no i ta cena, lepiej nadaje się Jaxon PL-AES320 tylko trzeba lekko go poprawić bo jest za wąski o 1 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ochuj..... z tymi cenami.A dla urozmaicenia jak chcecie przetwornik pod łodzią to taki blaszun od Garmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CORNEL Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Nie dalej jak przed weekendem majowym złożyłem SEVEN BASS i pasuje idealnie. Pływałem na razie na łodzi i działa, na ponton zapnę na początku czerwca. Ten uchwyt ma kilka wariantów mocowania - ustawienia kąta i strony uchwytu do pawęży. Ponadto "koła zębate" regulujące kąt są wykonane znacznie lepiej niż w innych - nie ma ryzyka, że kąt będzie się zmieniał sam przy zwiększaniu prędkości pływania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Nie dalej jak przed weekendem majowym złożyłem SEVEN BASS i pasuje idealnie. Pływałem na razie na łodzi i działa, na ponton zapnę na początku czerwca. Ten uchwyt ma kilka wariantów mocowania - ustawienia kąta i strony uchwytu do pawęży. Ponadto "koła zębate" regulujące kąt są wykonane znacznie lepiej niż w innych - nie ma ryzyka, że kąt będzie się zmieniał sam przy zwiększaniu prędkości pływania.Ok, pasował do metalowego mocowania totalscana będzie, ale. Szkoda że nie pomyśleli o bardziej aerodynamicznej konstrukcji żeby zniwelować opór stawiany w wodzie. Sam uchwyt wygląda dość solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Powiedzcie czy przetwornik Totalscan mogę zamocować za pomocą przyssawki?Może ktoś zna wagę tego przetwornika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 na taka zwykłą przyssawkę to pewnie nie,może na taka gdybyś dorobił mocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Marcin,właśnie o takiej myślałem...Tylko z tego uchwytu zrobię 2 przyssawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Kolega z takiej zrobił i nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Pytanie do użytkowników 7Ti. Zaobserwowałem pewną dziwną przypadłość dotyczącą danych nakładki. Powiedzmy mam ustawiony własny ekran podzielony mapę, SS i tradycyjny sonar. Mam już wcześniej zapisane na nim 3 rodzaje danych nakładki np. Napięcie aku, głębokość, temperatura wody. Dodaję czwartą nakladkłę np. prędkość wzg gruntu. Ustawiam w wybranym miejscu i wciskam zapisz. Po wyłączeniu echa dodana uprzednio nakładka znika i trzeba dodawać ją ponownie. Czy ktoś z użytkowników 7ki zauważył coś takiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) A jak od początku tworzysz nakładkę . To po restarcie ja widzisz cala ? Pamięć wewnętrzna urządzenia nie jest zapchana. Ja ostatnio np nie mogłem pointa już wbić bo nie wziwlem karty i log zakochał wewnętrzna pamiec Edytowane 29 Maja 2017 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dragster Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Pytanie do użytkowników 7Ti. Zaobserwowałem pewną dziwną przypadłość dotyczącą danych nakładki. Powiedzmy mam ustawiony własny ekran podzielony mapę, SS i tradycyjny sonar. Mam już wcześniej zapisane na nim 3 rodzaje danych nakładki np. Napięcie aku, głębokość, temperatura wody. Dodaję czwartą nakladkłę np. prędkość wzg gruntu. Ustawiam w wybranym miejscu i wciskam zapisz. Po wyłączeniu echa dodana uprzednio nakładka znika i trzeba dodawać ją ponownie. Czy ktoś z użytkowników 7ki zauważył coś takiego? A nie zrobiłeś tego w trybie symulacji przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Pamięć prawie pusta. Na pewno nie robiłem tego w trybie symulacji. Zobaczę jeszcze raz od początku tworząc własną stronę z różnymi widokami i nowymi danymi nakładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Dobra, powywalalem wszystkie wlasne widoki zrobilem od nowa i sie zapisało.Jakiś dziwny fakap był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Czy mamy Tu użytkownika Elite 9 Ti totalscan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi