Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 a czego tam nie ma ? , ogolnie jest o wszytskim , a uzytkowac sie musisz nauczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Pobrałem apke i jest cały teren a jezioro jest na niebiesko.Tylko pływać i zapisywać.Mnie interesuje czy jak opłynę całe jezioro i przenosi apka na kartę pamięci i zaaplikuje do echa to czy echo będzie widziało mapę lub czy po ściągnięciu nowego softu pojawi się ikona w menu i ona już pozwoli na zrobienie mapy ?Czy ktoś może potwierdzić że mapy zrobione za pomocą SonarChart Live można zapisać na karcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 A to nie jest na zasadzie nakladki jak structure ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 (edytowane) Mistrzowie , kolega.mnie podesłal mapę z IG i nie chodzi mi ona. Wszystkie pliki wsadziłem do 1 folderu i do echa. Co jest nie tak ? Na karcie mam z 12 różnych map z rm i wszystko lata . A tej nie widzi Edytowane 22 Czerwca 2017 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 przy pobieraniu mapy podaje się na jakie urządzenie ma trafić, może tu pies pogrzebany,z resztą z poziomu samego urządzenia można pobrac przez wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zabezpieczają się przed udostępnianiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 a to sie musze dowiedzieiec jak on to zrobil. Ogolnie to dostalem plik dowlandera. Po odpaleniu go wysypaly sie pliki mapy . Nie wiem na jakiej zasadzie ig dziala , i jak te mapy tworza. Ogolnie lowrance obsluguje at5 i lcm. i mapa z ig jest at5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 załóż sam konto na IG, wpisz swoje echo i pobieraj na kompa lub jak pisałem przez internet bezpośrednio z echa, choć wyszukiwarka w echosondzie jest torchę słaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Może to była mapa "prywatna" której nie można pobrać z IG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Jeśli mapa jest prywatną to chyba wogole.jej nie pobierzesz? Muszę się dowiedzieć jaką była historia pełna ów mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wieniu26 Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Witam Macie namiary gdzie w dobrej cenie kupić Lowrance Elit 7 Ti TotalScan + aku? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 A ciężko napisać/zadzwonić do kilku sklepów i zapytać się w jakiej cenie sprzedadzą? Tylko z góry poinformować sprzedającego ,aby się nie wyglupial z cena katalogowa i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) A ciężko napisać/zadzwonić do kilku sklepów i zapytać się w jakiej cenie sprzedadzą? Tylko z góry poinformować sprzedającego ,aby się nie wyglupial z cena katalogowa i tyle...to zadzwoń do dystrybutora i zapytaj czy sklep może sprzedawać w cenie niższej niż katalogowa i nagle się okaże, że nie może, a jak zacznie sprzedawać oficjalnie po niższej cenie, to zaraz ktoś życzliwy na niego doniesie bo sprzedawcy, co poniektórzy, nie lubią jak jest uczciwa konkurencja i wolą zmowy cenowe. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Jak nie może? To co monopol ? Zmowa cenowa ? Takie praktyki są karalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CORNEL Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Pitu, pitu. Sprzedają taniej, dużo taniej, tylko trzeba wiedzieć gdzie i kiedy. Kupiłem swojego ELITE 7 Ti o ponad tysiaka taniej. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez CORNEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 I zaraz będzie shit storm kto gdzie kiedy. A wielki brat czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Tylko potem w razie awarii sprzętu i zwrotu do dystrybutora z fakturą sprzedaży, okazuje się że sprzedali poniżej ceny katalogowej i zostają z ręką w nocniku. A jak sprzedawca jest s...nem to winę zwali na użytkownika i wtedy klient dostaje po tyłku.Dlatego najczęściej oferują gratisy zamiast rabatu. Gratis możemy sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Pietruk o czym ty piszesz ? Dystrybutor ma zasrany obowiązek przyjąć sprzęt gwarancyjny i to naprawić bądź stwierdzić fakt taki a nie inny na piśmie. Użycie sformuowania winna użytkownika to sobie można... co użytkownik może zepsuć w echu? Jeśli jest bezpiecznik . Nie wpadło echo do wody /ziemie. Nie był samodzielnie wygrywamy Soft . To co użytkownik może zepsuć?Jeśli oficjalnie nie można sprzedać poniżej katalogu , to Jest zmowa cenowa i monopol. Jedna z dużych firm sprzętu wędkarskiego ( u nas w kraju) już raz bekla za praktyki monopolu. Takze to jest tylko kwestia determinacj. Nie będę się rozpisywał o tym . Bo już było... Ci co chcą kupią taniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 (edytowane) Piszę o praktykach jakie są i jak są wykorzystywane.Ty piszesz o prawie i obowiązkach - to inna bajka.Nieświadomi swoich praw konsumenci po prostu nie widzą co im się należy z ustawy. Przerabiałem kilka reklamacji od elektroniki po mechanikę i wiem o czym piszę. Idee są szczytne, lecz realia odbiegają od idei. Na determinację i zmianę świata na lepszy trzeba mieć czas i stalowe nerwy. Nie wszyscy mają te cechy. Edytowane 23 Czerwca 2017 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Masz rację w 100%. Trzeba poprostu walczyć o swoje..., takie mamy czasy dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Coraz więcej wodotrysków i bajerów a gdzie łowienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) Zawsze można nabyć bambusa, kawałek sznurka od snopo wiazalki , przyczaic sie w Trzcianch i tradycyjnie polować na okazy Edytowane 24 Czerwca 2017 przez siarq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Czy ktoś używa Elitki TI z naklejoną folią ochronną na wyświetlaczu?U mnie nie zdaje egzaminu.Wyświetlacz nie reaguje...Musiałem usunąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Już ktoś wcześniej pisał że z folią nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 ciekaw jestem czy to przez rodzaj ekranu w TI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi