Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

..pytanie do znawców tematu..

..w instrukcji do "update"  oprogramowania napisano ze karta pamieći powinna być w zakresie 512MB do 1GB - czy faktycznie echo nie obsłuży większej karty? -wszak karty z softem np. od Navionics są duzo większe......oświećcie starego jeśli mozecie

• 0

mi obsługuje 32 GB, i do tego mam oryginalna C-MAP z mapą, która też ma 32GB, może ta pojemność pokazana aby karta miała odpowiednią minimalną pojemność

cholera wie o co idzie - instrukcja mowi:

3. Insert a blank SD/MMC card that is 512MB or larger, not to exceed 1GB in size, into the SD/MMC card reader.

:angry: ..skąd  ja im wezmę taka mała kartę..chyba ze podzielę na partycje abo coś takiego

• 0

Włóż większą, nic się nie stanie. Generalnie jako górną granicę pojemności obsługiwanych kart wszyscy producenci wskazują 32 GB

..to zamierzam własnie - dzięki..   (tak to jest jak człek się wychował  jeszcze na muzyce klawesynowej i nadąża za postępem).. ;)

• 0

Witam. Proszę o pomoc sprawa wygląda następująco mam echo elite 5 Ti chce ściągnąć mapę zbiornika Zalew Sulejowski ze social map klikam na tą niebieską kropelkę mam download klikam na to wyskakuje mi na jaki plotter mam ściągnąć, wybieram ten który zarejestrowałem i klikam w download map i lipa wyskakuje błąd:  An exception occurred while generating this Social Map. If the problem persists, contact customer support. Dzwoniłem do sprzedawcy tej echosondy a on po próbie ściągnięcia mówi mi że u niego też wyświetla ten błąd. Może jest tu ktoś kto sprawdzi czy to faktycznie nie działa a może ktoś mi pobierze mapę zalewu sulejowskiego woj. łódzkie na 5Ti

Przez echosondę też nie można ściągnąć. Pomocy

• 0

Informuję wszystkich posiadaczy kont na GoFree, że nie działa funkcja przeglądania zamieszczonych przez użytkownika map. Po kliknięciu "view trip" pokazuje się pusta strona ( załącznik ) Jak podaje dział wsparcia technicznego:

"Z przykrością informujemy, że obecnie występują problemy z naszą witryną internetową. Nasz zespół badawczo-rozwojowy ma nadzieję rozwiązać te problemy tak szybko, jak to możliwe".

post-66371-0-61024500-1501749047_thumb.jpg

• Like 1