Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 To ja pisałem o folii, potwierdzam jeszcze raz nie działa. Typ wyświetlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 25 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Hds tez się tyczy ? Czy nie sprawdzaliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Mam te same doświadczenia z folią w Elitce Ti. Po naklejeniu folii ekran dotykowy przestał działać. Dodatkowo operacja naklejania folii spowodowała rozkalibrowanie ekranu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Dodatkowo operacja naklejania folii spowodowała rozkalibrowanie ekranu. Dobrze,że wiesz o niej niemal wszystko...Poradziłeś sobie z tym problemem doskonale...A tą nakładkę (wiesz o czym piszę) usunąłeś?Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lexi Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 ..pytanie do znawców tematu....w instrukcji do "update" oprogramowania napisano ze karta pamieći powinna być w zakresie 512MB do 1GB - czy faktycznie echo nie obsłuży większej karty? -wszak karty z softem np. od Navionics są duzo większe......oświećcie starego jeśli mozecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 mi obsługuje 32 GB, i do tego mam oryginalna C-MAP z mapą, która też ma 32GB, może ta pojemność pokazana aby karta miała odpowiednią minimalną pojemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lexi Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 mi obsługuje 32 GB, i do tego mam oryginalna C-MAP z mapą, która też ma 32GB, może ta pojemność pokazana aby karta miała odpowiednią minimalną pojemnośćcholera wie o co idzie - instrukcja mowi: 3. Insert a blank SD/MMC card that is 512MB or larger, not to exceed 1GB in size, into the SD/MMC card reader. ..skąd ja im wezmę taka mała kartę..chyba ze podzielę na partycje abo coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Włóż większą, nic się nie stanie. Generalnie jako górną granicę pojemności obsługiwanych kart wszyscy producenci wskazują 32 GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lexi Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Włóż większą, nic się nie stanie. Generalnie jako górną granicę pojemności obsługiwanych kart wszyscy producenci wskazują 32 GB..to zamierzam własnie - dzięki.. (tak to jest jak człek się wychował jeszcze na muzyce klawesynowej i nadąża za postępem).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lexi Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 ..po zabiegu - pacjent przeżył.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Witam , czy ktoś już próbował wgrać Soft do 9 opisany jako do 7 ? Bo z wcześniejszych wypowiedzi nie wywnioskowalem czy to ten sam czy czekać mam na dedykację do 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Z opisu wynika, że jest to soft wyłącznie do 5 i 7. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Nie wygrywaj go! Te Softy się różnią pod dane urządzenie. Alle po wygraniu zarówno 7 i 9 ma te same funkcje.jak wyszła 9 to dostała nowy Soft a 7 aktualizacje do funkcjonslnosci 9 Edytowane 7 Lipca 2017 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 E2RD Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam. Proszę o pomoc sprawa wygląda następująco mam echo elite 5 Ti chce ściągnąć mapę zbiornika Zalew Sulejowski ze social map klikam na tą niebieską kropelkę mam download klikam na to wyskakuje mi na jaki plotter mam ściągnąć, wybieram ten który zarejestrowałem i klikam w download map i lipa wyskakuje błąd: An exception occurred while generating this Social Map. If the problem persists, contact customer support. Dzwoniłem do sprzedawcy tej echosondy a on po próbie ściągnięcia mówi mi że u niego też wyświetla ten błąd. Może jest tu ktoś kto sprawdzi czy to faktycznie nie działa a może ktoś mi pobierze mapę zalewu sulejowskiego woj. łódzkie na 5TiPrzez echosondę też nie można ściągnąć. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcioplodz Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Powyższy błąd występuje przy próbie pobrania jakiejkolwiek mapy niezależnie od modelu echa.Z tego co widzę na IG strona została aktualizowana, możliwe że to jest przyczyną problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Od 2 dni coś kombinują z systemem i stroną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 E2RD Opublikowano 12 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Dzięki Panowie czyli pozostaje czekać jak to naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Informuję wszystkich posiadaczy kont na GoFree, że nie działa funkcja przeglądania zamieszczonych przez użytkownika map. Po kliknięciu "view trip" pokazuje się pusta strona ( załącznik ) Jak podaje dział wsparcia technicznego:"Z przykrością informujemy, że obecnie występują problemy z naszą witryną internetową. Nasz zespół badawczo-rozwojowy ma nadzieję rozwiązać te problemy tak szybko, jak to możliwe". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 U mnie wszystko działa, chyba już naprawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Sprawdziłem, funkcjonalność podglądu trasy nadal nie działa ( trasa prywatna ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Sprawdziłem ponownie, u mnie wszystko działa. Mam tylko trasy prywatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Z jakim rozszerzeniem jest zapisany plik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 .gpx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Pytałem o rozszerzenie (sufix) : (''nazwa pliku - kropka -rozszerzenie ). Mogą to być: slg, xtf lub sl2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi