Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 wszytsko gra i buczy takze smialo instalowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 chcialem zainstalowac poprzez wi fi ale nie widzi nowej aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Tomek zaraz wrzucą.Nie śpiesz się przecież jeszcze jest lód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 To zaciagnij na kartę i już. Ja też zawsze miałem jakieś perypetie z wifi , stąd aktualizuje z karty i się nie draznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Tomek zaraz wrzucą.Nie śpiesz się przecież jeszcze jest lód Znalazłem info na temat Simrada Swoją drogą dobrze ukryte... https://www.simrad-yachting.com/help--support/Software-Upgrade/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarCinFin Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 To zaciagnij na kartę i już. Ja też zawsze miałem jakieś perypetie z wifi , stąd aktualizuje z karty i się nie draznie...Też wrzucam na zapasową kartę i z karty leci wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norcem Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) https://www.lowrance.com/help-and-support/software-upgrade-nos59/ Sorry, coś mi słabo odświeża zawartość, a nie mogę posta skasować. Edytowane 15 Marca 2018 przez Norcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 przez wi fi tez juz dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Zostaje polski jak po WiFi upgrade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 nie wiem bo mam ang . ale wszytkie ustawienia jakie byly sa bez zmian nic nie musialem na nowo ustawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KROPAS Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Witam Panowie czy da się jakoś wgrać polskie menu do echosondy lowrance x125 to już stary model ale może się da co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPIDERLING84 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Panowie, na szybko może ktoś pomoże...żółty zlutować z czerwonym czy czarnym kablem w Elite 9Ti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Poszło po Wifi zaraz po odpaleniu echosondy.Info dla ludzi o słabych nerwach ????????????:Podczas upgrade trochę się dławi pod koniec ładowania bootloadera.Jak widać na załączonym obrazku nadal jest j.polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 d.daz76 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Panowie, na szybko może ktoś pomoże...żółty zlutować z czerwonym czy czarnym kablem w Elite 9Ti? zolty zostaje wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ... instrukcja obsługi nie gryzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 (edytowane) Szkoda gadać. Edytowane 15 Marca 2018 przez count_martin3z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPIDERLING84 Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 ... instrukcja obsługi nie gryzie... Szkoda gadać.Dostałem echo w stanie surowym od kumpla, który wyjechał za granicę. Wyjechał, zostałem z sonarem, echo i okablowaniem. Podłączyłem tak, że żółty został luźny. Efekt - nie działa dotyk w domu, słabo działa na wodzie, ale przede wszystkim na 3-ech metrach pokazuje mi 90m. Nie mogę przez to tworzyć mam dna bo tworzą się dziury. W moim Dragonfla'ju żółty kabel zlutowałem zgodnie z instrukcją i nigdy nie było żadnych problemów. Wydedukowałem zatem, że ten żółty być może też w Lowrance ma być z czymś połączony. Przez pół godziny próbowałem znaleźć w necie grafikę z prawidłowym podłączeniem tego kabla, jednocześnie szukałem instrukcji, która by mi to rozjaśniła. Nie znalazłem odpowiedzi. Widzę, w tym wątku 50 stron. Nie miałem już siły się przebijać przez to wszystko. ale wpisałem w wyszukiwarkę "uziemienie". Odpowiedzi nie było zadawalającej. Poprosiłem wówczas Kolegów wędkarzy o małą szybką pomoc w prostym (dla kogoś kto jest w temacie) zagadnieniu. Tyle ode mnie! Czołem i połamania koledzy wędkarzeP.S. - wiem, że brak dotyku w zaciszu domowym wynika z urody tego modelu i problemach z uziemieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 zolty przewod w lowrance czasem jest wykorzystywany do opcji standby. tak jest np. dla ss3d . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Dostałem echo w stanie surowym od kumpla, który wyjechał za granicę. Wyjechał, zostałem z sonarem, echo i okablowaniem. Podłączyłem tak, że żółty został luźny. Efekt - nie działa dotyk w domu, słabo działa na wodzie, ale przede wszystkim na 3-ech metrach pokazuje mi 90m. Nie mogę przez to tworzyć mam dna bo tworzą się dziury. W moim Dragonfla'ju żółty kabel zlutowałem zgodnie z instrukcją i nigdy nie było żadnych problemów. Wydedukowałem zatem, że ten żółty być może też w Lowrance ma być z czymś połączony. Przez pół godziny próbowałem znaleźć w necie grafikę z prawidłowym podłączeniem tego kabla, jednocześnie szukałem instrukcji, która by mi to rozjaśniła. Nie znalazłem odpowiedzi. Widzę, w tym wątku 50 stron. Nie miałem już siły się przebijać przez to wszystko. ale wpisałem w wyszukiwarkę "uziemienie". Odpowiedzi nie było zadawalającej. Poprosiłem wówczas Kolegów wędkarzy o małą szybką pomoc w prostym (dla kogoś kto jest w temacie) zagadnieniu. Tyle ode mnie! Czołem i połamania koledzy wędkarzeP.S. - wiem, że brak dotyku w zaciszu domowym wynika z urody tego modelu i problemach z uziemieniemNie nie... Kolego moja odpowiedź, była kierowana do adminów, bo usunęli wpisy, a pozostałe zmodyfikowali. Także luzik I HOWGH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarCinFin Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 P.S. - wiem, że brak dotyku w zaciszu domowym wynika z urody tego modelu i problemach z uziemieniemW domowym zaciszu dla dotykowców aku wystarczy postawić na podłodze i działa, było już o tym mówione w wątku a i Lowrance zamieścił filmik.Dla przypomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 WitamMam takie pytanko ,kupując swój unit 7ti lekko przyoszczędziłem jak można to tak nazwać i kupiłem model po środku ,co jest bodajże bez structure scan(total scan) Czy w tym momencie jak bym kupił tylko transduser o ile jest to możliwe ,ten podłużny z tego wyższego modelu wszystko będzie mi działać ? I czy to jest sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Ddokupisz przetwornik i będzie działać. W Niemczech widzialem w rozsądnych cenach totalscanhttps://www.mybait.de/lowrance-totalscan-heckgeber Edytowane 16 Marca 2018 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Czyli muszę wziąć totalscan i tyle czy muszę wybrać jakiś model itpPoprostu pytam bo nie chce popełnić błędu przy zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 w zestawie wyjdzie taniej niz osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Chyba się nie zrozumieliśmy ja już kupiłem unit jak wyszedł 7ti ale teraz zachciało mi się totalscan czy structure scan jak go tam zwał i teraz postanowiłem go dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi