Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) wiec kup totalscan , jest jeden . NIe ma roznych totalscan-ow Edytowane 16 Marca 2018 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Jak ktoś chce mieć mobilny zestaw to kupuje totalscan.Jak coś więcej to kupi dwa oddzielne przetworniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 (edytowane) Da się podłączyć do Ti dwa przetworniki? Chodzi mi o LSS i zwykły. Używa ktoś takiego rozwiązania czy wszyscy mają echa z Totalscan? Edytowane 16 Marca 2018 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Czyli ten załatwia sprawę tak?i mam full wypas?https://www.basspro.com/shop/en/lowrance-totalscan-skimmer-transducer?hvarAID=shopping_googleproductextensions Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarCinFin Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Czyli ten załatwia sprawę tak?i mam full wypas?https://www.basspro.com/shop/en/lowrance-totalscan-skimmer-transducer?hvarAID=shopping_googleproductextensionsTak total/structure scan. A jak to się stało, że kupując 7ti nie dostałeś przetwornika do TS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Dostałem ale mój przetwornik jest dwa razy mniejszy i nie tego widoku na boki ma down image ale nie widok boczny na dwie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Takie cosik mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dostałem ale mój przetwornik jest dwa razy mniejszy i nie tego widoku na boki ma down image ale nie widok boczny na dwie strony O co Ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarCinFin Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Takie cosik mamTeż nie bardzo rozumiem. Elitki 7ti jak weszły do sprzedaży oferowane były w zestawach z przetwornikiem total scan. Czy ty aby na pewno masz model elite 7Ti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Takie cosik mamto przetwornik do 83/200 i 455/800 ale tylko down imaging Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Niekoniecznie. Ti wychodziło w różnych konfiguracjach tzn. z różnymi przetwornikami lub nawet bez przetwornika. Podczas zakupów należało, należy zwrócić uwagę na model przetwornika w komplecie. Nie zawsze niższa cena oznacza zejście sprzedawcy z marży, a poprostu inny przetwornik niż TotalScan. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Dokładnie, tak jak kolega ptychoo pisze. Mój unit jest w 100% Ti ,ale z przetwornikiem który nie udostępnia widoku structure scan bo taka opcje było można wybrać tez,a tak poza tym reszta jest, jak down image itd. Kupując poprostu zaoszczędziłem ponieważ było tańiej bez structure scan,a teraz poprostu doszlem do tego ze to był błąd i zachciało mi się pełnej opcji dlatego spytałem czy jak wymienię przetwornik który obsługuje structure scan i resztę opcji ,wszystko będzie chodziło jak należy i który przetwornik potrzebuje. W każdym bądź razie potrzebuje ten przetwornik który jest dużo dłuższy i jest total scan tak rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Przetwornik totalscan to 2 w 1. czyli Si ,Di i tradycyjny 83/200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ok dzięki???? już się mniej więcej połapałem o co chodzi z nimi! 300$ Jak patrzyłem trzeba wydać,nie mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nimret Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Ok dzięki już się mniej więcej połapałem o co chodzi z nimi! 300$ Jak patrzyłem trzeba wydać,nie mało Chyba się na giełdzie pojawił taki przetwornik jakiego szukasz;http://jerkbait.pl/topic/107189-s-śruba-solas-99-20km-3x925x10-nowa-tohastu-evinrude-mercury-przetwornik-totalscan-po-taniości/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarodrozdek76 Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Witam koledzy, jak zaznaczyć miejscówke nazwą a nie tylko numerem i obrazkiem w 7ti orientuje sie ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norcem Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Czerwony plus, czarny minus. Tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarodrozdek76 Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafalc Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) Jaro kazdego waypoita mozna zastapic nazwa zamiast numeru,malo tego mozna edytowac starego waypointa.na ta chwile niestety nie pomoge szczególowo bo zostalem bez echa a wszystkiego nie da sie spamietac.Napewno jest to w opcjach w waipointach Edytowane 20 Marca 2018 przez rafalc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.Bart Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Witam kupiłem niedawno lowrance 7 Ti mam pytanie do użytkowników czy jest możliwość wrzucenia na pulpit okienka info (volty).W poprzednim Hdi była taka opcja.Drugie pytanie czy po wygraniu nowego softu dalej będę miał język polski ? Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Wszystko jest w wątku, sam dzisiaj ogarniałem dane nakładki i działa tak powinno bez wielkich problemów. Menu jest rozbudowane ale nie ma tragedii. Resztę znajdziesz w wątku ,jak masz polski to będzie po aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 synek007 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Hej.Kolega kupił Elite 7 Ti i za cholere nie można dodać danych nakładki do ekranów,które się dodaje samemu.Po prostu opcje wyboru np głębokości znikają W ekranach,które już są wgrane na główny pulpit nie ma problemu. Miał ktoś taką przypadłość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 d.daz76 Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Hejka.Moze mi ktos podeslac na email jakiekolwiek logi elite ti. Niestety w norwegii jeszcze lod i nie nagralem swoich a chcialem sie pobawic w genesis.Wielkie dziekid.daz76@yahoo.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r2r Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Jakie macie akumulatory do Elite 7 Ti z TS? Ja pływałem w 2 dni po 9h z małą przerwą na obiad . W pierwszy dzień pływania poszły 3x 7,2Ah (baterie są kilkuletnie, na mniejszych echosondach to 3 dni pływania) i przy końcówce pierwszego dnia już podpiąłem się do akumulatora od silnika elektrycznego. Większa cześć pływania była w słońcu i jasność była na max.Potrzebuje kupić akumulator taki aby 2 dni po te 9-10h wytrzymał, takie wypady weekendowe . Chciałbym zachować jak najniższą wagę . Co doradzicie? Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez r2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ja mam do 9 Ti kwasiak 40 Ah. Waży 9 kg. W dwa dni wędkowania po 5 h, spadek 0.4 V. Jest nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi