Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Nie musi być dedykowany.Kup Ram jaki ci odpowiada z kulą 1.5 cala.Jest dużo możliwości montażu podstawy echa do podstawy Rama.Tylko musisz wybrać długość ramienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Który? Jak mi wkleili z RAM MOUNTS linki to koszt sięgał rzędu 800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 http://wodomania.pl/mocowanie-echosond-5-6-cala-lowrance-garmin-humminbird-raymarine-p-434.html Np to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 (edytowane) 5/6 CALA to za mało na 9 Ti.na fali będzie strasznie skakało.Tu masz stronke.https://www.rammount24.pl/product-pol-517-Ramie-o-dlugosci-5-625-cala-z-uniwersalna-podstawa-montazowa-do-urzadzen-elektronicznych-montowane-do-plaskiej-powierzchni.html Edytowane 17 Maja 2018 przez nurek28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 @nurek28 Ale to jest to asmo Nawet numer producenta się zgadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 5/6 CALA to za mało na 9 Ti.na fali będzie strasznie skakało.Tu masz stronke.https://www.rammount24.pl/product-pol-517-Ramie-o-dlugosci-5-625-cala-z-uniwersalna-podstawa-montazowa-do-urzadzen-elektronicznych-montowane-do-plaskiej-powierzchni.htmlTo jest kulka 1,5 cala i powinna wystarczyć. Ramie przydałoby się dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Simrad go 9 nie drgnie ani milimetr na tym uchwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Dobra, to finalnie http://wodomania.pl/mocowanie-echosond-5-6-cala-lowrance-garmin-humminbird-raymarine-p-434.html Będzie? Widzę, że USA tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 soTo jest kulka 1,5 cala i powinna wystarczyć. Ramie przydałoby się dłuższe.Te 5/6 Zasłoniło mi umysł. opisu niżej nie czytałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragond500 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Witam, odpalilem dzisiaj pierwszy raz swoje Elite 9ti i po 15 minutach dzialania echo przestalo pokazywac dno nic nie przestawialem nawet. Probowalem resetowac ustawienia nawet twardy reset nic nie pomaga, przetwornik niby cyka ale nie ma nic na ekrania. Ktos ma jaki pomysl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 sprawdzaj krok po kroku (niektóre banalne ale czasem potrafimy zapomnieć o najprostszych rzeczach np jak włożenie przetwornika do wody:- zasilanie, ustaw sobie na ekranie Volty i sprawdź ile Volt ma źródło zasilania chyba ze masz miernik, to echo sporo ciągnie prądu- sprawdź poprawność podłączenia wtyczki od przetwornika do ekranu echosondy, potencjalnie sprawdź czy nie załamałeś kabla od przetwornika przy montażu- sprawdź czy przetwornik jest zanurzony- zmień czułość z Auto na inną- zmień zakres głębokości z Auto 30m na ręczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragond500 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Wszystko sprawdzone poza voltami zerkne niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 (edytowane) A nie jest to tryb demo i zoom gdzieś na świecie zrobiony?Sprawdź w ustawieniach , jaki masz przetwornik. Zaznacz poorawny ktory uzywasz. Na mapie pokazuje Ci lokalizację? SI i DI działa? Edytowane 19 Maja 2018 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Czy któryś z Was już zaciągnął tą aktualizację: http://ww2.lowrance.com/en-GB/Software-Updates/Elite-Ti-Software-Upgrade-v-50/ Pojawiły się jakieś istotne zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Wymieniona w tytule aktualizacji funkcja FishReveal. Dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Skoro tak zachwalasz, to trzeba zassać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Póki co mogę zazdrościć, mam nadzieję, że już niedługo Niemniej kiedyś trzeba było podzielić ekran na dwa DI i 2D aby korelować dane, teraz jest znacznie łatwiej- czy rewelacyjnie nie wiem, w każdym razie bardziej funkcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Jest ktoś kto się przesiadł z garmin echomap na Lowrance Ti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Wczoraj plywalem trochę, potwierdzam że ta funkcja daje rade. Na zbiorniku u mnie było mnóstwo zakwitow / roślinności. Zwykły 2d był cały w plamach... A na di ładnie pokazało "syf" i parę łuków w śród tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Mówicie o tych czerwonych punktach? Świetna opcja. Warto tylko dla tego aktualizować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Zaktualizowałem ,poszło bez problemów, jutro mam nadzieje test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Testuję od początku maja. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Mówicie o tych czerwonych punktach? Świetna opcja. Warto tylko dla tego aktualizować.Potwierdzam dzisiaj popływałem i wygląda to świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Ciekawe czy aktualizacja zawiera tylko fishreveal? Przed aktualizacją echo gubiło głębokość przy ok. 0.9m . Po aktualizacji trzyma przy 0.7m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 W opisie masz to ujęte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi