Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Panowie prośba..czy moglibyście podesłać jakieś wasze screeny z elite 7ti? Luki.echa.skany itd..musze coś porównać.ostatnimi czasy mam jakieś dziwne zakłócenia.ciezko dojść mi do lasu z czułością itd Edytowane 6 Czerwca 2018 przez IntruZ9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Wrzuć swoje screeny. Co kilka głów, to nie jedna. Z pewnością coś wspólnie wymyślimy. A w razie problemów zrobimy swoje zarzuty ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bociekgc8 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Mam HDS 9 i przeleżał w szufladzie sezon zimowy. W niedzielę podpiąłem i lekkie zdziwienie ponieważ wszystkie ustawienia wróciły do fabrycznych. Ale pointy zostały.Nie ukrywam że dość mocno napociłem się aby poustawiać zaraz po zakupie i nie pamiętam wartości ustawionych. Podpowie ktoś, jakieś wskazówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 (edytowane) Echo gubi głębokość poniżej metra, ale przy włóczeniu high chirpa widać głębokość bardzo dobrze. Bynajmniej u mnie tak jest. Edytowane 6 Czerwca 2018 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Panowie prośba..czy moglibyście podesłać jakieś wasze screeny z elite 7ti? Luki.echa.skany itd..musze coś porównać.ostatnimi czasy mam jakieś dziwne zakłócenia.ciezko dojść mi do lasu z czułością itd Takie tylko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Mam HDS 9 i przeleżał w szufladzie sezon zimowy. W niedzielę podpiąłem i lekkie zdziwienie ponieważ wszystkie ustawienia wróciły do fabrycznych. Ale pointy zostały.Nie ukrywam że dość mocno napociłem się aby poustawiać zaraz po zakupie i nie pamiętam wartości ustawionych. Podpowie ktoś, jakieś wskazówki?Ja ustawienia zmieniam w zależności od temperatyry wody. Im zimniej tym woda bardziej klarowna i syfu na ekranie mniej i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 6 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2018 Panowie prośba..czy moglibyście podesłać jakieś wasze screeny z elite 7ti? Luki.echa.skany itd..musze coś porównać.ostatnimi czasy mam jakieś dziwne zakłócenia.ciezko dojść mi do lasu z czułością itdproszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Wow jakie piękne skany!moja elita nie wie co to znaczy pokazać łuk już nie wspomnę o tak ładnym si..u mnie pokazuje jakieś plamy.mniejsze większe tak jakbym cały czas miał ustawiony np zoom 2/3x i to nez roznicy czy na 83/200 czy chirp..plywam na różnych czulosciach Ale między auto -2 A auto +2 zależy od jeziora (A colorline plus minus 70)A od pewnego czasu czułość zaczęło mi wyrażać w procentach?why?Wczoraj trochę kombinowalem i wpadłem na trop.dwa miesiące temu siadlo aku 20ah i zacząłem podłączać pod wspólne Aku 100ah pod które też jest podpięty haswing 55 z maximizerem..mozliwe że tutaj jest przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 (edytowane) Przez wspolne aku bedziesz.mial na 80% zakłócenia. Plamy.na.2d to źle ustawione echo , na jakich głębokościach są? Jeśli płytko do 2m to pięknych lukow.nie bedzie Edytowane 7 Czerwca 2018 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Wiesz co pływam średni na 4-8m.a ty na jakich czulosciach operujesz?colorline? Przecież to co widać u ciebie to jest poezja.chcialbym zeny u mnie tak pokazywał.to już na Mark 5xpro miałem ładniejsze luki..a tytan na 2d tak jakby wszytko było w zoomie i to sporym.jitro pojadę po nowe Aku żelowe tylko pod echo i będę testować na rybach pod wieczór.mam nowy Soft razem z nakładką FR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Czy masz stabilnie zamocowany przetwornik? To też ma wpływ na jakość odczytów, zwłaszcza z bocznego lub DI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Myślę że tak.tzn zdecydowanie.na mocnej sztycy po lewej stronie burty na pawezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Panowie witam.najnowyszy Soft do TI to wersja 5.0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Witajcie panowie. Mam malutki problem z pobraniem aktualizacji i załadowaniem tego na kartę. Chodzi o Elite TI i ostatni soft. Dodam że wcześniej nie było problemów z plikami , bo były chyba w innym formacie. Wcześniej w marcu pobieraniem do HDS carbon i nie było problemu z pobraniem i załadowaniem na kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Próbowałem przed chwilą i mogę pobrać bez problemu. Może z kartą coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Dla lokalizacji Polska, instalacja poszła po Wifi bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Pobrałem na kompa , używam Maca ale chyba jest coś nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Próbowałem przed chwilą i mogę pobrać bez problemu. Może z kartą coś nie tak. Ze strony Lowrenca długo się pobiera. Albo , w ogóle . Po pobraniu mam jakiś śmieszny plik . Białą kartkę na pulpicie i to wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 (edytowane) A próbowałeś podłączyć echo bezpośrednio przez wi-fi? Edytowane 17 Czerwca 2018 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Ze strony Lowrenca długo się pobiera. Albo , w ogóle . Po pobraniu mam jakiś śmieszny plik . Białą kartkę na pulpicie i to wszystko . U mnie poszło bez problemu przez kartę. Szybko się pobrało. Zrzut pliku na kartę i po włączeniu echa instalacja.Może coś ze stroną kombinują. Odczekaj może chwilę i spróbuj ponownie. Słuchajcie, robiliście może jakieś testy porównawcze jeżeli chodzi o technologię chirp? Napisałem kilka słów o moim spostrzeżeniu. Ciekaw jestem jak to u Was wygląda. Sprawa dotyczy elite Ti. Może Was zaciekawi.http://jerkbait.pl/topic/60606-echosonda-system-chirp/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 U mnie poszło bez problemu przez kartę. Szybko się pobrało. Zrzut pliku na kartę i po włączeniu echa instalacja.Może coś ze stroną kombinują. Odczekaj może chwilę i spróbuj ponownie. Słuchajcie, robiliście może jakieś testy porównawcze jeżeli chodzi o technologię chirp? Napisałem kilka słów o moim spostrzeżeniu. Ciekaw jestem jak to u Was wygląda. Sprawa dotyczy elite Ti. Może Was zaciekawi.http://jerkbait.pl/topic/60606-echosonda-system-chirp/ Teraz w tej chwili strona Lowrance jest nie aktywna. A , może to ,że dzieją się jakieś dziwne rzeczy dotyczy tego że mam Maca . U mnie nic nie idzie i plik się nie otwiera po pobraniu . Poddaje się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Witajcie. Caly czas, pobiera mi taki plik i to wszystko . Po wsadzeniu na karte i tak sie nic nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Jak nic się nie dzieje to może masz właśnie tę wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robert1977 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Jak nic się nie dzieje to może masz właśnie tę wersje. Nie, nie ma tej wersji na pewno. W Ti będzie , to dopiero pierwsza aktualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi