Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mam HDS 9 i przeleżał w szufladzie sezon zimowy. W niedzielę podpiąłem i lekkie zdziwienie ponieważ wszystkie ustawienia wróciły do fabrycznych. Ale pointy zostały.

Nie ukrywam że dość mocno napociłem się aby poustawiać zaraz po zakupie i nie pamiętam wartości ustawionych. Podpowie ktoś, jakieś wskazówki?

• 0

Mam HDS 9 i przeleżał w szufladzie sezon zimowy. W niedzielę podpiąłem i lekkie zdziwienie ponieważ wszystkie ustawienia wróciły do fabrycznych. Ale pointy zostały.

Nie ukrywam że dość mocno napociłem się aby poustawiać zaraz po zakupie i nie pamiętam wartości ustawionych. Podpowie ktoś, jakieś wskazówki?

Ja ustawienia zmieniam w zależności od temperatyry wody. Im zimniej tym woda bardziej klarowna i syfu na ekranie mniej i na odwrót.

• 0

Wow jakie piękne skany!moja elita nie wie co to znaczy pokazać łuk :( już nie wspomnę o tak ładnym si..u mnie pokazuje jakieś plamy.mniejsze większe tak jakbym cały czas miał ustawiony np zoom 2/3x i to nez roznicy czy na 83/200 czy chirp..plywam na różnych czulosciach Ale między auto -2 A auto +2 zależy od jeziora (A colorline plus minus 70)A od pewnego czasu czułość zaczęło mi wyrażać w procentach?why?Wczoraj trochę kombinowalem i wpadłem na trop.dwa miesiące temu siadlo aku 20ah i zacząłem podłączać pod wspólne Aku 100ah pod które też jest podpięty haswing 55 z maximizerem..mozliwe że tutaj jest przyczyna?

• 0

Wiesz co pływam średni na 4-8m.a ty na jakich czulosciach operujesz?colorline? Przecież to co widać u ciebie to jest poezja.chcialbym zeny u mnie tak pokazywał.to już na Mark 5xpro miałem ładniejsze luki..a tytan na 2d tak jakby wszytko było w zoomie i to sporym.jitro pojadę po nowe Aku żelowe tylko pod echo i będę testować na rybach pod wieczór.mam nowy Soft razem z nakładką FR

• 0

Witajcie panowie. Mam malutki problem z pobraniem aktualizacji i załadowaniem tego na kartę. Chodzi o Elite TI  i ostatni soft.  Dodam że wcześniej nie było problemów z plikami , bo były chyba w innym formacie. Wcześniej w marcu pobieraniem do HDS carbon i nie było problemu z pobraniem i załadowaniem na kartę.

• 0

Próbowałem przed chwilą i mogę pobrać bez problemu. Może z kartą coś nie tak.

Ze strony Lowrenca długo się pobiera. Albo , w ogóle . Po pobraniu mam jakiś śmieszny plik .  Białą kartkę na pulpicie i to wszystko . 

• 0

Ze strony Lowrenca długo się pobiera. Albo , w ogóle . Po pobraniu mam jakiś śmieszny plik .  Białą kartkę na pulpicie i to wszystko . 

U mnie poszło bez problemu przez kartę. Szybko się pobrało. Zrzut pliku na kartę i po włączeniu echa instalacja.

Może coś ze stroną kombinują. Odczekaj może chwilę i spróbuj ponownie.

Słuchajcie, robiliście może jakieś testy porównawcze jeżeli chodzi o technologię chirp?  Napisałem kilka słów o moim spostrzeżeniu. Ciekaw jestem jak to u Was wygląda. Sprawa dotyczy elite Ti. Może Was zaciekawi.

http://jerkbait.pl/topic/60606-echosonda-system-chirp/

• 0

U mnie poszło bez problemu przez kartę. Szybko się pobrało. Zrzut pliku na kartę i po włączeniu echa instalacja.

Może coś ze stroną kombinują. Odczekaj może chwilę i spróbuj ponownie.

Słuchajcie, robiliście może jakieś testy porównawcze jeżeli chodzi o technologię chirp?  Napisałem kilka słów o moim spostrzeżeniu. Ciekaw jestem jak to u Was wygląda. Sprawa dotyczy elite Ti. Może Was zaciekawi.

http://jerkbait.pl/topic/60606-echosonda-system-chirp/

Teraz w tej chwili strona Lowrance jest nie aktywna. A , może to ,że dzieją się jakieś dziwne rzeczy dotyczy tego że mam Maca . U mnie nic nie idzie i plik się nie otwiera po pobraniu . Poddaje się .