Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Można 360 zrobić i tak:https://youtu.be/z46yoF9f3Lw I ja wiem, że szału nie ma z jakością obrazu ,ale jak to autor powiedział- to jest hds gen2, w który wpięto obrotnicę z ducerem z 3D, blackbox do tego. Czyli zrobiono coś, co Navico się nie śniło- dodano ficzery carbona, gen3 do starego przecież hds2.Dobiłeś tysięcznego posta Teraz już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Kurde, sam się dziwię ,że spamowaniem po echosondach można tyle nastukać ....... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szczupak1 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 To rozwala system masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SkiDivPL Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) To rozwala system masakra.Kilka postów wyżej już kolega Robert to wstawiał...Po angielsku, ale te kilka linijek tekstu to chyba nie problem. Edytowane 30 Czerwca 2018 przez SkiDivPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Dzień zły, Panowie, czy ten uchwyt http://wodomania.pl/mocowanie-echosond-5-6-cala-lowrance-garmin-humminbird-raymarine-p-434.html opęka mi Ti 9? Jest jeszcze ten: http://wodomania.pl/mocowanie-echosond-9-10-12-16-lowrance-garmin-humminbird-raymarine-p-463.html ale bez czapy. 500 zł? Jeśli stabilnie da się przykręcić echo do tego pierwszego, to będzie dźwięczny za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Tak pasuje spokojnie do 9ti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Backup waipointów w urządzeniach Lowrance za pomocą sieci Wi-Fi Nowe urządzenia Lowrance ( HDS/Ti) wyposażone w sieć wi-fi dostarczają nam możliwość prostego i szybkiego backupu waypointów z użyciem sieci komputerowej. Po skonfigurowaniu urządzenia do pracy w sieci ( robimy to analogicznie jak przy konfigurowaniu każdego innego urządzenia – patrz instrukcja obsługi) przyciskamy kolejno Settings\Network\Info i odczytujemy adres IP urządzenia. ( 1,22) Odczytany adres wpisujemy w linijce polecenia przeglądarki internetowej na naszym komputerze. (3) Zatwierdzamy (enter) i na ekranie komputera pojawi nam się strona urządzenia. (4) Następnie w tabelce „DOWLOAD USR FILE” klikamy na przycisk download i wskazujemy katalog na naszym komputerze, w którym chcemy zapisać pliki backupu i potwierdzamy klikając na przycisk zapisz . (5) Chcąc przywrócić zapisane pliki na naszą echosondę, w tabelce „UPLOAD USR FILE” wskazujemy ścieżkę sieciową do zapisanego wcześniej pliku z rozszerzeniem USR i klikamy przycisk Submit GOTOWE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Na brytyjskiej stronie Lowrance znowu pojawił się soft ver.18.2 z funkcją tworzenia map live. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 -niestety link do softu nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 synek007 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Panowie czy po nowej wersji aplikacji go free link też macie problemy z połączeniem echa z tabletem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Nowy LINK nie działa. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 synek007 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 To co straciliśmy fajną opcję? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Na to wygląda. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Spokojnie, do jesieni niedaleko- pokaże się ta opcja na pewno...........jako atrakcja nowego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Panowie przymierzam się do kupna nowej Elitki. Do tej pory używałem 7 HDI. Zastanawiam się pomiędzy 7 Ti a 9. Dodam, że używam jej jako zestawu przenośnego. Korci mnie aby kupić 9, ale nie wiem czy to nie za ciężki zestaw jak na przenośny zestaw. Może było to juzżomawiane, ale nie mogę znaleźć. Jak kto ma jakieś doświadczenia to będę wdzięczny za pomoc. ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 9" to optimum między jakością.a mobilnoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Używam 9t-ki SIMRAD jako mobilny zestaw. Spokojnie da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 9" to optimum między jakością.a mobilnoscia.....i ceną, bo więcej cali to już kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Panowie przymierzam się do kupna nowej Elitki. Do tej pory używałem 7 HDI. Zastanawiam się pomiędzy 7 Ti a 9. Dodam, że używam jej jako zestawu przenośnego. Korci mnie aby kupić 9, ale nie wiem czy to nie za ciężki zestaw jak na przenośny zestaw. Może było to juzżomawiane, ale nie mogę znaleźć. Jak kto ma jakieś doświadczenia to będę wdzięczny za pomoc. 'Co za różnica, co kupisz? I tak na dobrą sprawę gówno będziesz widział.Woda dopiero Ci się otworzy jak będziesz logi oglądał przynajmniej w 24".Tak wiem, będziesz zdumiony.Doświadczyłem tego po pływaniu na znanym mi akwenie. W 7" nic interesującego nie widziałem, natomiast po seansie w monitorze 24", czy tv 50". Szczęka mi opadła.Podsumowując. Nie namawiam Ciebie do instalacji TV na łódce, ale kup to na co Cię stać i będzie dla Ciebie bardziej mobilne. Dodatkowo kup sobie Sonar Viewer i będziesz zadowolony. https://reefmaster.com.au/index.php/products/sonar-viewer Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jest nowy soft 18.2 na stronie amerykańskiej. I da się ściągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Wczoraj jeszcze nie było. Tylko czy w paczce US jest język polski? Chyba nie!!! Na stronie GB jeszcze soft majowy ???? Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Dopóki istnieje firma na P. Nie licz na język polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ale jeżeli masz już nasz język, to nowy soft Ci go nie usunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jest nowy soft 18.2 na stronie amerykańskiej. I da się ściągnąć. Przed chwilą pobrałem ,zaraz sprawdzę czy język zostanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 I co z tego wynikło Paweł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi