Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Przed chwilą pobrałem ,zaraz sprawdzę czy język zostanie .Sam jestem ciekaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Działa ,wszystko ok.pokazały się nowe funkcje w mapach ale zobaczę więcej w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarCinFin Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Co za różnica, co kupisz? I tak na dobrą sprawę gówno będziesz widział.Woda dopiero Ci się otworzy jak będziesz logi oglądał przynajmniej w 24".Tak wiem, będziesz zdumiony.Doświadczyłem tego po pływaniu na znanym mi akwenie. W 7" nic interesującego nie widziałem, natomiast po seansie w monitorze 24", czy tv 50". Szczęka mi opadła.Podsumowując. Nie namawiam Ciebie do instalacji TV na łódce, ale kup to na co Cię stać i będzie dla Ciebie bardziej mobilne. Dodatkowo kup sobie Sonar Viewer i będziesz zadowolony. https://reefmaster.com.au/index.php/products/sonar-viewerKupiłeś czy na trialu 14 dniowym sprawdzałeś? Fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ta funkacja jest w ReefMaster. Natomiast z wersji trial również korzystałem i działało.Niestety nie wiem, gdzie program zapisuje sobie pliki odnośnie licencji i po 14 dniach koniec balu, panno Lalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 czy o to chodzi w temacie sonar viewer http://www.best-sonar.pl/reefmaster-pro-duplikat-1.html i jeszcze pytanko czy ktoś ma złożony przenośny zestaw z Elite 9 Ti i może powiedzieć ile to mniej więcej waży..... a jak jeszcze ktoś wymieni w jakim zestawie to funkcjonuje ( jaka bateria, covet i itd) to będę bardzo wdzieczny... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 U mnie było tak: 1.Big cover.2Akumulator 18Ah. 3.Ekran+przetwornik totalscan. Da się unieść. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 akumulator 18 daję radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Nie ma problemu. Pobór prądu 0,9A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 @radent wystaczy i 2ah na 1,5h plywania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 No właśnie. Zależy ile kto czasu spędza na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 czy o to chodzi w temacie sonar viewer http://www.best-sonar.pl/reefmaster-pro-duplikat-1.html i jeszcze pytanko czy ktoś ma złożony przenośny zestaw z Elite 9 Ti i może powiedzieć ile to mniej więcej waży..... a jak jeszcze ktoś wymieni w jakim zestawie to funkcjonuje ( jaka bateria, covet i itd) to będę bardzo wdzieczny... pozdrawiamTu masz link do strony dewelopera (on na forum służy pomocą), a nie pośrednika:https://reefmaster.com.au/index.php/products/reefmasterPodałeś linka do wersji Lite, czyli okrojonej. Nie wiem, czy jest tam Sonar Viewer. Korzystałem z wersji Pro. Jak 18Ah godzin Ci się "ułoży", to możesz bez stresa pływać cały dzień, bez dotykania przycisku od jasności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Co za różnica, co kupisz? I tak na dobrą sprawę gówno będziesz widział.Woda dopiero Ci się otworzy jak będziesz logi oglądał przynajmniej w 24".Tak wiem, będziesz zdumiony.Doświadczyłem tego po pływaniu na znanym mi akwenie. W 7" nic interesującego nie widziałem, natomiast po seansie w monitorze 24", czy tv 50". Szczęka mi opadła.Podsumowując. Nie namawiam Ciebie do instalacji TV na łódce, ale kup to na co Cię stać i będzie dla Ciebie bardziej mobilne. Dodatkowo kup sobie Sonar Viewer i będziesz zadowolony. https://reefmaster.com.au/index.php/products/sonar-viewerPrzechwyciłeś obraz jakimś zewnętrznym programem i wtedy wrzuciłeś do tv? Czy połączenie hdmi z tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Możesz lecieć po HDMI i klonowanie obrazu (ustawienia karty graficznej).Na szybko, to mam monitor 24" w którym już doskonale wszystko widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Salfish ( tak żeby uściślić ) rozumiem że na 12 godzinny wypad na rybki aku 18 podźwignie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ja mam 2 X 9Ah w standardowym kowerze i nigdy mi nie zabrakło prądu. Nigdy nie grzebałem w jasności. Jedynie w nocy dla poprawienia komfortu. Co prawda raczej nie pływam do 12 godzin, ale do 8 dobijam i nigdy napięcie nie spadło mi do 11V. Zazwyczaj jest to około 11,5V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Na stronie brytyjskiej, również mamy nowy soft: http://ww2.lowrance.com/en-GB/Software-Updates/Elite-Ti-Software-Upgrade-v-182/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 no to zasysamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Też zassałem. Czy dobrze rozumiem, że GENESIS LIVE daje nam możliwość tworzenia map w czasie rzeczywistym i zapisywania ich na karcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Też zassałem. Czy dobrze rozumiem, że GENESIS LIVE daje nam możliwość tworzenia map w czasie rzeczywistym i zapisywania ich na karcie?Tak. Ale nie ma róży bez kolców- dane są nieedytowalne. Różnice poziomów wody pomiędzy zapisem A i B - o ile nastąpią, można skorygować poprzez zmianę parametru zanurzenia przetwornika- w echu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ciekawy jestem kiedy będzie coś dla Simrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Tak. Ale nie ma róży bez kolców- dane są nieedytowalne. Różnice poziomów wody pomiędzy zapisem A i B - o ile nastąpią, można skorygować poprzez zmianę parametru zanurzenia przetwornika- w echu.Dziękuję. Tak też myślałem, że byłoby za słodko , ale i tak jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Ciekawy jestem kiedy będzie coś dla Simrada Patroluję różne strony i fora- cisza.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Też zassałem. Czy dobrze rozumiem, że GENESIS LIVE daje nam możliwość tworzenia map w czasie rzeczywistym i zapisywania ich na karcie? Rysuje mapy i zapisuje ,dzisiaj sprawdziłem. O mało co bym zapomniał łowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 synek007 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Panowie jak zamiast łuków mam ukośne kreski to przetwornik nie ma poziomu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Można nawet na SMS odpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi