Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Tylko w HDS Carbon. Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez Sailfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Sprawdzałem na carbon i tu SMS pokazuje:), malowanie bambino w symulacji działa tragicznie...tak zmula że moznan isc kawę zrobić. Na wodzie pewnie będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Na wodzie jest nieźle. Fajna funkcja na szybkie sprawdzenie nieznanych akwenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Jak ktoś chce to można mapy kolorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) no mozna kolorowac... , w niedziele testowalem te kredki bambino. Dziala plynnie , maluje ok . Do rozpoznania nieznanych lowisk spoko sprawa. Jednak mapy cieniowane sa the best , jak juz cala konkurencja to zrobila to wyjscia nie bylo Edytowane 4 Września 2018 przez siarq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Pany sprawdził ktoś czy można jednocześnie malować mapkę i zapisywać tradycyjny .SL2 lub .SL3 ? Bo wtedy to ma sens wg mnie. Adam pisał o wstępnym rozpoznaniu, ale mapa fo real to RM trzeba skądyś mieć dane do tego.... Edytowane 4 Września 2018 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Nie sprawdzałem tego. Ale log to log..jak to włączysz to się nagrywa . A nakładki sobie możesz wstawiać czy to hot map/struktura/Genesis. Jak jest włączona to się z automatu zapisuje. Po ponownym włączeniu sa widoczne wcześniejsze zapisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Kilka pytań do obeznanych w temacie.Czy mapy tworzone w Genesis live można zgrać / zarchiwizować? Gdzie są zapisywane?Ostatnio po wpłynięcia na płytką wodę echo zgubiło głębokość i przez chwilę pokazywało kosmicze wartości i teraz mam mały obszar z glebokoscią 343 metry przy brzegu ????. Próbowałem nadpisać dane ale się nie dało. Ktoś ma na to sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Pliki nakładki zapisywane są z rozszerzeniem gsd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Koledzy moze ktos wrzucic zdjecia montażu przetwornika total scan na uchwycie jaxona ( tym grubszym ). Będę wdzieczny za szybka reakcje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 I jeszcze jedno pytanie czy jest gdzieś jakis schemat podłaczenia kabli do echa. Chodzi mi miedzy innymi o kabelek zabezpieczenia jak wpiąc w uklad. Moze jakies zdjecie z pudelka covera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Możesz.uzyc szybkozlaczki typu wago bądź poprostu kostki skrecanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Czy tak to powinno wygladać podłączenia zabezpoeczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sajdol1 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Koledzy moze ktos wrzucic zdjecia montażu przetwornika total scan na uchwycie jaxona ( tym grubszym ). Będę wdzieczny za szybka reakcje...W wątku o uchwytach jest kilka takich zdjęć. Między innymi moje. Poszukaj ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Koledzy moze ktos wrzucic zdjecia montażu przetwornika total scan na uchwycie jaxona ( tym grubszym ). Będę wdzieczny za szybka reakcje... Tak wygląda u mnie http://jerkbait.pl/topic/24310-uchwyt-do-przetwornika-echosondy/page-28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Mam pytanie jak uruchomic symulacje w elite 9 Ti. Niby wchodze i wlaczam ale nie dziala....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dhj59 Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Mam pytanie jak uruchomic symulacje w elite 9 Ti. Niby wchodze i wlaczam ale nie dziala....?Mam ten sam problem po ostatniej aktualizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radanet Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Czyli cos jest na rzeczy ktoś coś jakies pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam_Cichy Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Witam. Co myślicie o takim rozwiązaniu dla Przetwornika Lowrance TotalScan od Elite TI ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wedkarski365.pl Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 jeśłi masz swoja łódź z laminatu to ok, do tego powierzchnia musi być gładką, nie porośnięta glonami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukasz 84 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Cze temat z uchwytem walkowany od poczatku.Za 80 funtow dostepny uchwyt w uk, mam i uzywam-przy max predkosci 37km/h na pontonie ani drgnie.Zdjecia dostepne w tym watku,wrzucalem wczesniej.pozdro P.s Sorki za brak pl znaków,ale wiekszosc nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Adam_Cichy Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 A może miał ktoś styczność z tym ? https://anmur.eu/BORIKA-FASTen-c339 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Dużo o tym było w odpowiednim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukasz 84 Opublikowano 10 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 https://www.thelurebox.co.uk/products/minn-kota-transducer-brackets mozna znalezc taniej w sieci.Wróce do domu to nagram filmik i wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Falkon750 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 cześć czy wam też szwankuje dotyk po ostatniej aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi