Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ja swoje Elite 5 TI kupiłem w Hiszpanii za 2234 zł z przesyłką (totalscan) W Parkerze za 500 zł odblokowano mi język polski, mam teraz gwarancję Parkera i instrukcję obsługi (papierowa) w języku polskim.

https://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-elite-5-ti-totalscan-row/136826083/p?utm_source=google_products&utm_medium=merchant&id_producte=6921770&country=pln&gclid=CjwKCAiA5qTfBRAoEiwAwQy-6b-KWPLYer3zr_XA3NZ5Fo1iduy2SwlDyiGrMSIUTkrdlhMEK2WQXBoCL1YQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

W tej chwili cena nie jest już tak atrakcyjna.

Edytowane przez Adam_Cichy

• 0

Pytanko. W nowych elite ti2 ma być zastosowany wyświetlacz solarmax, taki jak w carbonach. A czy ktoś z was spotkał się z informacją jakoby był również multitouch np. zoom mapy dwoma palcami tak jak w carbonach?

Chyba tak ale dla pewności ściągnij sobie manual pdf ze strony. Tam znajdziesz każdą informację.

• 0

Chyba tak ale dla pewności ściągnij sobie manual pdf ze strony. Tam znajdziesz każdą informację.

shit, chyba jednak nie ma...za instrukcją:

Zooming the chart The chart range scale and range rings interval (when turned on) are shown on the chart panel.

You change the scale by zooming the chart in or out.

You zoom the chart by:

Selecting the zoom (+ or -) buttons • 

Pressing the + and - keys

• 0

Napisz maila do Duńskiego przedstawiciela i nie powinno być problemu. Znam dwa przypadki z UK i mój trzeci kiedy bez zbędnego p.. dystrybutor wysyłał kody do odblokowania paczki z językiem Polskim

Hej @albercik2 czy jesteś wstanie pokierować jak najlepiej się do nich zwrócić i do kogo aby to obejść? kupiłem sobie elitkę.. jest to moje pierwsze echo ale jest tak rozbudowane że bez polskiego ani rusz :(

• 0

Wszedłem w lin poniżej, wybrałem kraj UK i wysłałem wiadomość że posiadam echo z ich dystybucji ale nie posiada języka Polskiedo i czu mogli by udostępić mi klucz do odblokowania paczki językowej. Jakiś tydzień później dostałem zwrotnego meila z proźbą o numer urządzenia, gdzie było zakupione i chyba adres. Po trzech dniach dostałem kod z instrókcją jak go wykorzystać.

https://www.lowrance.com/contact-us/

• 0

Hej, ale podałeś konkretne miejsce w którym było zakupione? Ja kupiłem w US.. i w sumie napisałem do Lowrance Norway i poprosili o miejsce zakupu, kiedy mniejwięcej i o serial to im podałem ale "nie przyznałem sie ze kupiona w US :D " tylko ze w jakimś sklepie w norway.. ale gość odpisał ze coś im nie zgadza numer seryjny.. wiec chyba z tego nic nie wyjdzie.

• Like 1

• 0

Hej, ale podałeś konkretne miejsce w którym było zakupione? Ja kupiłem w US.. i w sumie napisałem do Lowrance Norway i poprosili o miejsce zakupu, kiedy mniejwięcej i o serial to im podałem ale "nie przyznałem sie ze kupiona w US :D " tylko ze w jakimś sklepie w norway.. ale gość odpisał ze coś im nie zgadza numer seryjny.. wiec chyba z tego nic nie wyjdzie.

Tak pytali dokładnie od którego sprzedawcy mam urządzenie.

To napisz do dystrybucji na stan gdzie kupiłeś.

Napisz że Polski to Twój pierwszy język i będziesz miał łatwiej.

• 0

Jeśli chodzi o załatwianie przez norwegie:

Hi Peter.

This became much more difficult then expected...
I could not find a match on the unit serial number, which is needed to generate language unlock code.
The reason was that the unit is a USA model, hence we do not have any register of it here in Europe / Norway.
Based on that, we are not able to generate unlock code for Polish language.
To obtain a unlock code, you will need to purchase the unit in the country where you live.
Sorry for this, but the unit is not an European model, so we can not help.