Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Odpuść ją sobieDlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 W opcjach sonaru DI masz możliwość nakładki fishreval Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muszek92 Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Właśnie dlaczego sobie odpuścić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fonix Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Zignorujcie mój poprzedni wpis, pomyliłem funkcje, przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 fajnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 14 Lutego 2019 przez gammbler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 https://www.youtube.com/watch?v=2ynIrzo4hFw Ale że o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gammbler Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 material o ti 2 i jego obrazowaniu , ale skoro nie zrozumiles to raczej juz nie zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Ale co jest w tym obrazowaniu?Te 60m nastawy na stronę, a połowa z tego czytelna? Czy chodzi o te 800khz z czarnym pasem od strony toni ,tzw. ghost line? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elpojo Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Wszedłem w lin poniżej, wybrałem kraj UK i wysłałem wiadomość że posiadam echo z ich dystybucji ale nie posiada języka Polskiedo i czu mogli by udostępić mi klucz do odblokowania paczki językowej. Jakiś tydzień później dostałem zwrotnego meila z proźbą o numer urządzenia, gdzie było zakupione i chyba adres. Po trzech dniach dostałem kod z instrókcją jak go wykorzystać.https://www.lowrance.com/contact-us/Idąc tropem kolegi w sposób analogiczny odblokowałem j. polski w echu z dystrybucji hiszpańskiej. Jeszcze raz dziękuję @albercik2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Nie ma za co. Myślę że każdy serwis w europie postąpi podobnie, im zależy na sprzedaży a czy zarobia na tym hiszpanie angole czy inny parker to generalnie amerykanom wisi. Jak można taniej to po co drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 20 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Wisi.nie wisi... gdyby im wisialo , to by nie robili cyrkow ,tylko paczka z pl była by dostępna w standardzie w Europie gdzie.jest 30+ języków innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muszek92 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Koledzy apropo kodu odblokowującego język PL. Po dość długim co prawda oczekiwaniu dzisiaj dostałem kod odblokowujący język Polski w echosondzie 1. Wysłałem maila z formularzu na lowrance.com (support usa), opisując sytuacje: "że chcę dać w prezencie echosonde kuzynowi, jednak nie zna jezyka angielskiego" i czy mogą mi takowy kod udostępnić.2. Poprosili mnie o przesłanie screenów z zakładki "about"3. Poprosili mnie o mój adres z stanów zjednoczonych wraz z telefonem (wyszukałem losowy z internetu)4. Przypominałem sie wielokrotnie przez 1,5 miesiąca (powiedzieli że to zwyczajnie trwa, że jest to proces). I oto jest, udało się, dostałem kod, PL odblokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Koledzy apropo kodu odblokowującego język PL. Po dość długim co prawda oczekiwaniu dzisiaj dostałem kod odblokowujący język Polski w echosondzie 1. Wysłałem maila z formularzu na lowrance.com (support usa), opisując sytuacje: "że chcę dać w prezencie echosonde kuzynowi, jednak nie zna jezyka angielskiego" i czy mogą mi takowy kod udostępnić.2. Poprosili mnie o przesłanie screenów z zakładki "about"3. Poprosili mnie o mój adres z stanów zjednoczonych wraz z telefonem (wyszukałem losowy z internetu)4. Przypominałem sie wielokrotnie przez 1,5 miesiąca (powiedzieli że to zwyczajnie trwa, że jest to proces). I oto jest, udało się, dostałem kod, PL odblokowany. Dobre. Polacy zawsze coś wykombinują Echo masz z US? Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 I tym sposobem, zaraz sposób się skończy :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elpojo Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Czy po update do najnowszego softu taki kod może przestać działać tzn. wróci lista języków dostępnych w wersji zakupowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie , zostaje odblokowana paczka i tyle. Znajomy w pl kupił z pl dystrybucji i był Soft ang. Dostał kod od dystrybutora, po czym wszytsko się wysypalo. Wygrał jeszcze raz Soft i jest pl Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Czy po update do najnowszego softu taki kod może przestać działać tzn. wróci lista języków dostępnych w wersji zakupowej?Nie sądzę. Ale zapewne również w twoim echu nie wszystko jest przetłumaczone na polski. Należy więc liczyć się z tym, że nowe funkcje będą dostępne w innym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 A dla checy soft dla 3d który jest na rynku już chyba 2-3lata ,.jeszcze w ostatniej aktualizacji nie był do końca po pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Czy po update do najnowszego softu taki kod może przestać działać tzn. wróci lista języków dostępnych w wersji zakupowej?Wszystko lata po aktualizacjach chociaż zostałem pouczony by zachować sobie kod w razie problemów. Nie sądzę. Ale zapewne również w twoim echu nie wszystko jest przetłumaczone na polski. Należy więc liczyć się z tym, że nowe funkcje będą dostępne w innym języku.Po wprowadzeniu kodu echo przechodzi na paczkę językową tą samą którą posiadją urządzenia z dystrybucji PL i wszelkie opcje działają identycznie.Swoją drogą dziwię się trochę że nikt jeszcze nie poinfirmował Navico o praktykach Polskiej dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert.Bart Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam posiadam 7ti kupiłem w Polsce ,ale po pojawieniu się nowego softu wgralem nowy język pozostał dalej polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Co Ty chcesz navico informować, jak.to oni sami robią monopol w pl tworzac cudowna paczkę , a dystrybutorowi to gra. Jest jedyny i wolna amerykanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sum23 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam. Słyszałem , że wkrótce mają wejść przepisy zabraniające tego typu praktyk. Skończy się kariera monopolistów , którzy celowo blokują urządzenia , aby mieć wyłączność na dany region. Nie wiem tylko czy chodzi o cały świat , czy EU. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 count_martin3z Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Jeśli już, to bardziej o EU. Tutaj euro parlamentażyści mają świra na tym punkcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kozi Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Witam w europejskiej tej echosondy da się odblokować lub zainstalować język Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi