Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 muszek92 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Masz temat niżej odnośnie lowrance. Tam poczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fazi22 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 kto wie czy ten przetwornik bedzie chodził z elite ti 7 https://m.olx.pl/oferta/lowrance-navico-structurescan-3d-przetwornik-totalscan-echosonda-xdcr-CID767-IDyNPja.html#position=5&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Tego chyba nie wie sam sprzedający. Jeśli tototalscan to będzie chodzić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 kto wie czy ten przetwornik bedzie chodził z elite ti 7 https://m.olx.pl/oferta/lowrance-navico-structurescan-3d-przetwornik-totalscan-echosonda-xdcr-CID767-IDyNPja.html#position=5&page=1To nie jest totalscan. Wtyki 2x12pin, nie podłączysz tego w elicie ani tej, ani TI2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 A gdzie podłąonczysz drugą wtyczkeę od przetwornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fazi22 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 dzięki to szukam dalej chyba że ktoś ma na sprzedaż to proszę o kontakt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Jaką najlepiej mieć zainstalowaną wersję softu w elite ti. Na razie będzie używana raczej z gotowcami IG. I j.pl będzie po updejcie Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez bassy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Tą, która daje ci możliwość rysowania map w Genesis Live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CreativCounter Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 (edytowane) Jaką najlepiej mieć zainstalowaną wersję softu w elite ti. Na razie będzie używana raczej z gotowcami IG. I j.pl będzie po updejcieNową ta która jest dostępna. Dla Twojego urządzenia. Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez CreativCounter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Bawię sie elite ti. Ma ktoś pomysł dlaczego noe działa mi custom shading. Mapę social z karty widzi. Jak wchodzę w opcje i cieniowanie to mam okno ale jest ono nieaktywne. Tzn. żaden wiersz nie reaguje Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez bassy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) . Edytowane 23 Kwietnia 2019 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Bawię sie elite ti. Ma ktoś pomysł dlaczego noe działa mi custom shading. Mapę social z karty widzi. Jak wchodzę w opcje i cieniowanie to mam okno ale jest ono nieaktywne. Tzn. żaden wiersz nie reagujeZobacz tutaj http://jerkbait.pl/topic/60161-lowrance-c-map-genesis-wcześniej-insight-genesis-usługa-do-tworzenia-map-batymetrycznych/?view=findpost&p=2419797 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 (edytowane) Przycisk "cieniowanie"działa. Ale po wejściu do funkcji nie można nic przestawić. Social mapy widzi. Na c -map mam 2 urządzenia. Są poprawnie wklepane Edytowane 24 Kwietnia 2019 przez bassy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Pozostaje chyba tylko to że trzeba mieć komercyjne konto w CMap Genesis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Może nr urządzenia jest wklepany przy innym koncie social? Czy miałoby to znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Stoje przed wyborem elite 9ti lub 9ti2. Czy warto doplacac do ti2? Ma miec u mnie podstawowe zastosowanie czyli lokalizacja ryb i tworzenie map. Wersji ti nie bedzie mozna pozniej aktualizowac do wersji ti2 i podlaczyc przetwornika 3w1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Przetwornik 3w1 kosztuje +- tyle samo co totalscan. Na mój gust to chwyt marketingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Na szczęście twój gust się myli.zdecydowanie warto dopłacić do ti2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 To napisz dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IntruZ9 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 To ty napisz dlaczego tak uważasz na swój "gust"? Przetestowales obydwa urządzenia? Znasz różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) Wedle użytkowników w USA 3in1 jest upgradem ws. do LSS-2, do totalscana już mniej. Nie wiem, czy to pudrowany trup, czy odblokowano 800khz softowo.Patrzyłem na ankietę, pt. czy kupiłbyś jeszcze raz nowe zabawki z active imagingiem(hds live)- i nie ma dużej różnicy zwolenników nad przeciwnikami. To też o czymś świadczy.Na pewno flaki są mocniejsze, płynniej to chodzi, menu nie laguje, ale nawet w najmocniejszych modelach obraz z sonaru bocznego/DI minimalnie "szarpie", nie jest płynny. W wartościach bezwzględnych nowe serie nie są droższe od poprzednich w znaczący sposób- to też świadczy o ich zawartości.Trzeba czekać na hds live2/Elite Ti3 w nadziei że będą spełniały oczekiwania..... (zwłaszcza handlowców) ale to jest chore, by tak często wypuszczać kolejne generacje/updatować w jednym kierunku, by popsuć coś na innym odcinku.....Sam myślałem nad 3in1, ale mi przeszło ,jakość obrazu jest niby lepsza od totalscana na bliskim dystansie, bo póki co najlepszym przetwornikiem jest ss3d+moduł,który mam - choć wiadomo, że nie dla Elitek.A tak generalnie to wmawia się nam, że coś jest super i hiper,a w większości przypadków to ten sam cukierek w innym opakowaniu. W moim Evo3 są dwa programowalne przyciski, pozioma antena gps, układ gniazd, slotów kart, jest taki sam jak w hds live, który dla rozmiaru 7 i9 ma tylko jeden programowalny przycisk.Czyli rozwiązania hardware z poprzedniej generacji sprzętów Simrada są teraz sprzedawane jako najnowsze wcielenie Lowrance.... Oczywiście RAM i CPU jest mocniejszy w ostatnich wypustach,ale to jest kwestia kości pamięci/procesora. Edytowane 2 Maja 2019 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Maciek ... , dzieci lubią cukierki a im ładniejszy papierek tym bardziej kusi:) sam kupuje tu cukierki i zaczyna mnie powoli mdlic od.nadmiaru cukru...W ulotkach się zgadza wszytsko a mnie na wodzie niekoniecznie. Jednak skryby od ulotek , twierdza że ich pismo jest święte i jedynie słuszne.- w coś trzeba wierzyć wkoncu. Lusek dalej nie idzie policzyc . Z rozpoznaniem gatunku też jest problem. Nie wiem czy to leszcze czy krapie na echo widzę... I pewnie jeszcze się długo nie dowiem.3d póki co ma chyba najlepszą detalizacje w grupie navico. Koszt tego sporo $ I kula kabli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mandula Chełm Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Witam, kumpel przeciął kabel od przetwornika Elite 5 DSI śrubą, czy to jest do naprawy czy trzeba kupić nowy kabel z przetwornikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Spróbuj polutowac, Zagrzeb na koszulkach grubosciennych z klejem i zobaczysz. Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Fachowo zwie się to mufa... Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi