Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie może ktoś mi pomoze/wyjaśni. Kupiłem nowe echo 7ti2. Zamontowalem w kajaku, włączyłem i wszystko było ok. Wyłączyłem włączyłem ponownie (podpisałem wszystkie kable, aku) i nie chce działać dotyk, czasami działa po dłuższym przytrzymaniu ikony. Zaznaczam że próby działania były w garażu bez wody :). Jutro rano mam zamiar atakować szczupaki i boję się że echo nie będzie reagować na dotyk... Może ktoś z Was miał taki przypadek??

• 0

Panowie może ktoś mi pomoze/wyjaśni. Kupiłem nowe echo 7ti2. Zamontowalem w kajaku, włączyłem i wszystko było ok. Wyłączyłem włączyłem ponownie (podpisałem wszystkie kable, aku) i nie chce działać dotyk, czasami działa po dłuższym przytrzymaniu ikony. Zaznaczam że próby działania były w garażu bez wody :). Jutro rano mam zamiar atakować szczupaki i boję się że echo nie będzie reagować na dotyk... Może ktoś z Was miał taki przypadek??

Wygląda to na za słabe dostarczenie prądu. 

• 0

Czy orientuje się ktoś z użytkowników Elite TI2, jaka wersja firmware była w pierwszych wypustach ? Aktualnie jest 18.3 a nie wydaje mi się aby z taką wyszły TI2. Jakby komuś uchowała się starsza to czy mógłby użyczyć ?

Kupiłem jedną z pierwszych ti2. Od początku 18.3.

• 0

Panowie, wprawdzie napisałem to również w nowym wątku, ale widzę, ze mam tu do czynienia z osobami jakby  wtemacie.

Proszę o Wasze zdanie:

czy ktoś podpowie mi, czy warto przesiadać się przy moim Lowrance HDS 9 gen.3 z dwóch Przetworników HST-WSBL i LSS2 na Totalscan?

Czy efekt będzie ten sam, a tylko będę mieć mniej kabli na pokładzie i o jeden ten mniejszy przetwornik mniej?

Proszę o opinie osób, które użytkowały lub widziały obrazowanie w tych dwóch wariantach przetworników.

pozdro