Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Nic nie zyskasz oprócz zmniejszenia ilości kabli. Ba, spotkałem się z opiniami użytkowników którzy twierdzą, że LSS2 HD dawało im lepsze obrazowanie w SI/DI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 2703tomi Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Dzięki kolego za podpowiedź. Ktoś coś może jeszzce dorzucić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Ja używam totalscana ale na wielu forach w UK piszą to co powiedział @Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 2703tomi Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Dzięki Przemku, zostanę chyba zatem przy moich dwóch przetwornikach, ale i inne głosy ciągle mile widziane, Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 posiada ktoś instrukcję do elite 9 ti w wersji polskiej i zechciał by się podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Syfon Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 W nowo zakupionej Elitce Ti2 z przetwornikiem Active Imaging 3 w 1 mam problem z automatyczną konfiguracją przetwornika. W ustawieniach przetwornika widnieje jako "unnown" natomiast na rozwijanej liście nie ma takiego przetwornika. Czy trzeba coś zmienić w ustawieniach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michal86GDA Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Witam , czy ktoś z was kupował elite 7 Ti 2 w Norwegii lub inne echo, chodzi mi o to że słyszałem że niby problem jest z GPS w Polsce to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Problemy są ze sprzętem z Usa. Wersja ROW działa w całej Europie. Problemem jest brak polskiego. Co przy tak duzej różnicy cenowej problemem nie jest. Za taki kesz to jest motywacja żeby przyswoic kilka słówek. Co przy dostępności tłumaczy internetowych nie jest problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michal86GDA Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 No właśnie cena jest bardzo atrakcyjna 3in1 3600 wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Poza tym pakiet językowy zawsze możesz sobie dokupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 d.daz76 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Witam , czy ktoś z was kupował elite 7 Ti 2 w Norwegii lub inne echo, chodzi mi o to że słyszałem że niby problem jest z GPS w Polsce to możliwe? Hej.Kupilem w norwegi kilka echosond Lowrance i zadna nie posiada blokady regionalnej.Poza tym autoryzowani sprzedawcy jak i Lowrance Norge nie robia zadnego problemu z wgraniem za darmo pakietu z jezykiem polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 No właśnie cena jest bardzo atrakcyjna 3in1 3600 wychodziNa finn.no znalazłem za niecałe 8000nok to w przeliczeniu nie całe 3500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michal86GDA Opublikowano 27 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 I cieszy mnie ten fakt że wygrywali język , też na finnie widziałem oferty, ogolnie ceny fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Hej.Kupilem w norwegi kilka echosond Lowrance i zadna nie posiada blokady regionalnej.Poza tym autoryzowani sprzedawcy jak i Lowrance Norge nie robia zadnego problemu z wgraniem za darmo pakietu z jezykiem polskim. Mam podobne doświadczenia z serwisem UK. Wymiana kilku maili i sprzęt odblokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Jak wyglada to cale odblokowanie polskiego. To jest jakis kod ktory sie wpisuje czy wgrywa sie cos na nowo. Serwis w danii odpisal mi ze dania lezy w strefie zachodnioeuropejskiej a polska we wschodnio i w zwiazku z tym jest blokada regionalna i nie ma mozliwosci odblokowania jezyka polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 W każdej chwili możesz zakupić kod i dodać inną paczkę językową, jeżeli urządzenie pochodzi zza wielkiej wody dokupujesz drugi kod na zdjęcie blokady Geofecing (blokady regionalnej). Widocznie polityka duńskiego dystrybutora nie dopuszcza takiej możliwości, co nie oznacza że inni tego nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Dalej z nimi negocjuje. Napisalem im ze w UK przesylaja taki kod i da sie to odblokowac wiec prosza mnie o podanie im takiego kodu ktory odblokuje paczke jezykowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) Jak wyglada to cale odblokowanie polskiego. To jest jakis kod ktory sie wpisuje czy wgrywa sie cos na nowo. Serwis w danii odpisal mi ze dania lezy w strefie zachodnioeuropejskiej a polska we wschodnio i w zwiazku z tym jest blokada regionalna i nie ma mozliwosci odblokowania jezyka polskiego.Jakiś mało pomocny serwis pewnie koledzy Polskiej dystrybucji. W UK musisz podać adres, sklep gdzie sprzęt był zakupiony i swoje dane. Dostajesz kod który wpisujedsz w menue i załatwione. Sprawdzone przez Polaków, Litwinów i Greka nikomu nie odmówiono i nie oczekiwano zapłaty a wręcz przeciwnie przynajmniej raz w miesiącu dostaje kody rabatowe. Edytowane 28 Maja 2019 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 28 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Dystrybutor ciebie o to prosi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Jestem bardzo ciekawy, kiedy nasi lokalni dystrybutorzy elektroniki- ci autoryzowani - dostrzegą, że z taką polityką cenową w relacji do siły nabywczej naszych wynagrodzeń, brakiem realnego wsparcia, stracą na tym najwięcej.Powinni płacić wręcz temu forum za rozwiązywanie problemów ze sprzętem, z którymi sami nie potrafią się uporać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Każdy telefon do Parkera utwierdzał mnie w przekonaniu: dystrybutor ma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Zachowuja sie tak jakby nie wiedzieli ze jest taka mozliwosc. Upieraja sie ze nie ma mozliwosci odblokowania. Jutro maja mi dac konkretna odpowiedz czy cos poradza. Dzwonilem do parkera 500zl netto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 albercik2 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Dystrybutor ciebie o to prosi ???Tak poproszono mnie o podanie dnych mich i urządzenia by mogli wygenerować kod, co w tym dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 wszystko idzie chyba w dobrą stronę. Źle zrozumiałem treść korespondencji z serwisem. Oczywiście upierali się nadal że jest blokada i nie da rady nic poradzić, ale kiedy skłamałem im że w zeszłym roku kupiłem w Uk echo lowrance i dostałem tam kod odblokowujący paczkę jezykową, to wtedy napisali mi abym podał im "the requestcode and unlock code when you go to the enable language". W kontekście rozmowy zrozumiałem że mam im podac kod jaki dostałem z UK na potwierdzenie tego że wciskam im kit. w odpowiedzi dostałem wiadomość z instruktażem gdzie mam wejść w urządzeniu aby uzyskać requestcode i odrazu abym podał im serial urządzenia. Przesłałem im to o co prosili i czekam do jutra na wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi