Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W nowo zakupionej Elitce Ti2 z przetwornikiem Active Imaging 3 w 1 mam problem z automatyczną konfiguracją przetwornika. W ustawieniach przetwornika widnieje jako "unnown" natomiast na rozwijanej liście nie ma takiego przetwornika. Czy trzeba coś zmienić w ustawieniach?

• Like 1

• 0

Problemy są ze sprzętem z Usa. Wersja ROW działa w całej Europie. Problemem jest brak polskiego. Co przy tak duzej różnicy cenowej problemem nie jest. Za taki kesz to jest motywacja żeby przyswoic kilka słówek. Co przy dostępności tłumaczy internetowych nie jest problemem

• 0

Witam , czy ktoś z was kupował elite 7 Ti 2 w Norwegii lub inne echo, chodzi mi o to że słyszałem że niby problem jest z GPS w Polsce to możliwe?

Hej.Kupilem w norwegi kilka echosond Lowrance i zadna nie posiada blokady regionalnej.

Poza tym autoryzowani sprzedawcy  jak i Lowrance Norge nie robia zadnego problemu z wgraniem za darmo pakietu z jezykiem polskim.

• 0

Hej.Kupilem w norwegi kilka echosond Lowrance i zadna nie posiada blokady regionalnej.

Poza tym autoryzowani sprzedawcy  jak i Lowrance Norge nie robia zadnego problemu z wgraniem za darmo pakietu z jezykiem polskim.

Mam podobne doświadczenia z serwisem UK. Wymiana kilku maili i sprzęt odblokowany.

• 0

Jak wyglada to cale odblokowanie polskiego. To jest jakis kod ktory sie wpisuje czy wgrywa sie cos na nowo. Serwis w danii odpisal mi ze dania lezy w strefie zachodnioeuropejskiej a polska we wschodnio i w zwiazku z tym jest blokada regionalna i nie ma mozliwosci odblokowania jezyka polskiego.

• 0

W każdej chwili możesz zakupić kod i dodać inną paczkę językową, jeżeli urządzenie pochodzi zza wielkiej wody dokupujesz drugi kod na zdjęcie blokady Geofecing (blokady regionalnej). Widocznie polityka duńskiego dystrybutora nie dopuszcza takiej możliwości, co nie oznacza że inni tego nie robią.

• 0

Jak wyglada to cale odblokowanie polskiego. To jest jakis kod ktory sie wpisuje czy wgrywa sie cos na nowo. Serwis w danii odpisal mi ze dania lezy w strefie zachodnioeuropejskiej a polska we wschodnio i w zwiazku z tym jest blokada regionalna i nie ma mozliwosci odblokowania jezyka polskiego.

Jakiś mało pomocny serwis pewnie koledzy Polskiej dystrybucji. W UK musisz podać adres, sklep gdzie sprzęt był zakupiony i swoje dane. Dostajesz kod który wpisujedsz w menue i załatwione. Sprawdzone przez Polaków, Litwinów i Greka nikomu nie odmówiono i nie oczekiwano zapłaty a wręcz przeciwnie przynajmniej raz w miesiącu dostaje kody rabatowe.

Edytowane przez albercik2

• 0

Jestem bardzo ciekawy, kiedy nasi lokalni dystrybutorzy elektroniki- ci autoryzowani - dostrzegą, że z taką polityką cenową w relacji do siły nabywczej naszych wynagrodzeń, brakiem realnego wsparcia, stracą na tym najwięcej.

Powinni płacić wręcz temu forum za rozwiązywanie problemów ze sprzętem, z którymi sami nie potrafią się uporać.

• Like 1

• 0

wszystko idzie chyba w dobrą stronę. Źle zrozumiałem treść korespondencji z serwisem. Oczywiście upierali się nadal że jest blokada i nie da rady nic poradzić, ale kiedy skłamałem im że w zeszłym roku kupiłem w Uk echo lowrance i dostałem tam kod odblokowujący paczkę jezykową, to wtedy napisali mi abym podał im "the requestcode and unlock code when you go to the enable language". W kontekście rozmowy zrozumiałem że mam im podac kod jaki dostałem z UK na potwierdzenie tego że wciskam im kit. w odpowiedzi dostałem wiadomość z instruktażem gdzie mam wejść w urządzeniu aby  uzyskać requestcode i odrazu abym podał im serial urządzenia. Przesłałem im to o co prosili i czekam do jutra na wiadomość.