Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość Michal Sz

Maciej, chciałem się tylko upewnić bo na karcie nie miałem żadnego pliku, mogę tylko wyeksportowac, a w ustawieniach nie ma nic co by można było przestawić aby zapisywać na karcie SD, na stole nie uruchamialem logowania sonaru, wiec nie widzialem tego ze coś można przekierowac na kartę SD. Mimo to dzięki za wsparcie.

Wysłane z mojego HTC U12+ przy użyciu Tapatalka

• 0

Michał... nie bijmy pjany , bo nie ma o co. Uwierz mi , że manual jest pomocny i sam pomimo użytkowania już kilku lat siegam czasem do niego. Intuicyjnie pewne rzeczy można ogarnąć, ale nie wszystko. Karta służy do zbierania danych, zrzutow ekranowych, zapisywania ustawień,pointow. Więc jakich danych na niej szukałeś? Do lektury marsz. Przeczytać i naprawdę dowiesz się więcej niż sadzisz

• Like 2

• 0

Jedna karta jedno jezioro. Każde następne jezioro na oddzielnej karcie.

Niestety ale bzdury opowiadasz kolego. Tak było ale na Elite HDI. Na Elite Ti można mieć dowolną ilość map na karcie - z C-Map genesis każda musi być tylko w odrębnym folderze. Problemem jest tutaj nowa aktualizacja softu. Ten temat gdzieś już się pojawił na forum.  

• 0

Genesis Live to super sprawa jeśli znajdziemy się na nowej  wodzie.

no właśnie nazbierałem sobie danych z jeziora (8dni pływania) i teraz nie mogę tego odczytać. Przed aktualizacją wszystko było ok cała batymetria zrobiona, a teraz nie czyta wszystkich plików tylko 1 lub 2 pliki z poprzednich dni - reszty nie chce.

• 0
  • 0

nie ma możliwości żeby echo miało tylko obsługe w jęz. niemieckim. Na pewno ma standardowe języki (bez polskiego) cena super. Brać na handel :)  

• 0

• 0

Okazała się ściema albo inaczej nazwane przez Amazon bład systemowy.

Ciekawe, że bład ten pojawia sie systematycznie z różnymi sprzedawcami.

Kupiłem a nastepnego dnia dostałem info, ze był bład I wycofali moja transakcję.

Możliwe, że faktycznie ktoś sprzedaje taniej bo to wersje 7 TI a nie 7TI2 ale moze konkurencja lobbuje I wycofuja oferty.

• 0

Panowie,

Wiem, że temat był poruszany, ale czy wiecie moze jeśli kupie sobie ten sprzęt np. w Niemczech to czy u nas bedzie działał bez problem a jedynie wersja językowa jest okrojona?

Angielski powinien być tak czy inaczej?

Chyba, że ktoś na forum dysponuje juz takim sprzetem I może chce sie go w dobrej cenie pozbyć :D

Pozdrawiam

Edytowane przez dawiniel

• 0

Sprzr

Panowie,

Wiem, że temat był poruszany, ale czy wiecie moze jeśli kupie sobie ten sprzęt np. w Niemczech to czy u nas bedzie działał bez problem a jedynie wersja językowa jest okrojona?

Angielski powinien być tak czy inaczej?

Chyba, że ktoś na forum dysponuje juz takim sprzetem I może chce sie go w dobrej cenie pozbyć :D

Pozdrawiam

Sprzedałem tu na forum Elite12ti z Niemiec. wszystko działało jak ta lala.