Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawiniel Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Witam, Może komuś kto używa elektryka przyda się taki patent do mocowania dużego transpondera. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Dużo postów a klarownej odpowiedzi się nie doczekałem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 No, strasznie mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Bo to trzeba zamówić i wysłać najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Koledzy mam takie pytanie , mam elite 9 TI 2 i pytanie brzmi czy jak mam włączoną funkcję Genesis live to muszę mieć włożoną kartę pamięci jeżeli chciałbym sobie np zrobić później mapkę w reef masterze czy te pliki się zapisują tylko w pamięci echosondy? Czy te pliki są w ogóle gdzieś zapisane? Czy może muszę mieć jeszcze dodatkowo włączony "log sonaru" czyli jakby włączone dwie funkcje naraz Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Wystarczy włączyć funkcję Genesisi Live .Pliki nie nadają się do obróbki w reef masterze. Logi z sonaru owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Pliki z Genesis live zapisują się na karcie SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Czyli Genesis to Genesis i osobne mapy, A logi to późniejsza obróbka w programie jeżeli dobrze rozumiem?Czyli żeby mieć jedno i drugie muszę mieć włączony Genesis live i log sonaru tak ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Czyli Genesis to Genesis i osobne mapy, A logi to późniejsza obróbka w programie jeżeli dobrze rozumiem?Czyli żeby mieć jedno i drugie muszę mieć włączony Genesis live i log sonaru tak ? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaDokładnie tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 9 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Dziękuję za pomoc [emoji106] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rgmm Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 echosonda połączona z silnikiem Motor Guide. sterowanie z ekranu echosondy.czy ktoś pamięta gdzie w elit 9 TI gdzie znajduje się funkcja "przesuń punkt kotwiczenia" która ma na celu ustawienie łodzi w pewnej odległości od miejscówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawiniel Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Dokładnie tak Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaHej Sailfish, Te zapisy z Turawy na C-map to woja robota? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2019 Nie, nie moja. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Panowie elitki 9 ti2 z zagranicy bedą miały Polskie menu ? Czy raczej nie ma szans ? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Nie ma szans Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Mozliwe ze przedstawiciel na dany kraj gdzie zakupiles echo przesle Tobie za darmo kod do paczki jezykowej. Zalezy z jakiego kraju jest echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Mozliwe ze przedstawiciel na dany kraj gdzie zakupiles echo przesle Tobie za darmo kod do paczki jezykowej. Zalezy z jakiego kraju jest echo.Happyangler.com finlandia Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniek600 Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Ja kupilem w danii i po kilku emailach z dunskim lowrancem mialem spolszczenie za darmo. Musisz napisac do lowrance'a z finlandii. Podejrzewam ze tylko w polsce na tym zarabiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bassy Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Nie no panie. Jak to możliwe. Parkery poprawcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Nie ma szans Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaHmm taką odpowiedź dostałem od nich :Yes, all our devices have European version updates and they have Polish language also Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Nie wiedzą co sprzedają. Myślą, że wszystkie wersje europejskie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Wersje na EU mają Standard Language Pack, wersje na PL Eastern European Language Pack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lesnydzik Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Czy do 7ti2 jest gdzieś dostępna polska instrukcja obsługi? Jakiś PDF czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Cześć. Mam od niedawna Elite 7 Ti2, dwa pytania: 1. Gdzie znajdę w ustawieniach możliwość wyświetlania napięcia źródła zasilania? Przeszukałem dane nakładki czyli tam gdzie powinno być ale albo nie ma albo jestem ślepy Zaznaczam, że mam fabryczny soft, nie robiłem jeszcze update. 2. Zrzuciłem na Insight Genesis logi z ostatniego pływania. Na mapie widzę jedynie kawałek batymetrii, pozostałość wycieczki to tylko sam ślad. Co zrobiłem nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 1.Dobrze szukałeś, ale musisz zjechać na sam dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi