Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marian69 Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 (edytowane) popróbuję coś z tym zrobić, dom znać co i jak. no kolego dzięki za naprowadzenie i zdięcia , bardzo mi pomogłeś. po wrowadzeniu kodu menu jest już po polsku. chłopcy ze usa są OK. WSZYSTKO DZIAŁA PO POLSKU. BĘDZIE PROŚCIEJ NA RYBACH . POZDRAWIAM SERDECZNIE I JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI. JEDNAK MOŻNA BEZ PARKRA. SORKI PARKER . CHŁOPAKI MOŻNA Edytowane 10 Marca 2020 przez marian69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Witam zakupiłem właśnie elite 9 ti2 z Szwecji oriętuje się ktoś ile to może iść kurierem i drugie pytanie zakładaliścoe bezpiecznik na kabel ? Jeśli tak to jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Bezpiecznik masz w zestawie, a kurierzy powinni w 4dni przywiezc, chociaż teraz to.roznie może być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hansi Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Ja do swojej założyłem.Nie wiadomo kiedy zajdzie potrzeba podpięcia do innego źródła niż aku.Wmontowałem na stałe w kabel zasilający dobra izolacja i koszulki termokurczliwe. Skoro masz nowy sprzęt to zapewne przez najbliższy czas będziesz trochę bawił nową zabawką,to może ty kolego pomożesz jakoś w moim problemie? przytoczę Czy któryś z kolegów w wolnej chwili może na sucho włączyć echo z podpiętym przetwornikiem,uruchomić Genesis live i sprawdzić czy apka się uruchomi tzn czy pojawi się ta niebieska otoczka wokół łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Jeszcze nie mam,idzie kurierem .Jak dojdzie to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Mam do was pytanie.Przetwornik Activ Imaging 3v1 jest duży,jakiego uchwytu do przetwornika używacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Mam do was pytanie.Przetwornik Activ Imaging 3v1 jest duży,jakiego uchwytu do przetwornika używacieTo zależy jak szybko będziesz pływał. Edytowane 22 Marca 2020 przez golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Ponton elektryk czyli nie za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 To w zupełności system Borika Ci wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hansi Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Ja swój mocuję ( po przeróbkach ) do zwykłego Jaxona , dodałem jeszcze osłonę czołową żeby mniejszy opór w wodzie stawiał sam przetwornik. Przetwornik do małych nie należy .Oczywiści jak będziesz chciał z 10km/h pływać na tym mocowaniu to raczej zły pomysł ale jak będziesz chciał sam sprawdzić to zrób smycz ze sznura oczywiści krótszą niż kabel od sonaru . Mam mocowanie do boku burty ( łódź ) i 6-7 max można pływać po prostej przy zmianie kierunku już gorzej wypycha przetwornik na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Jeżeli ktoś robił upgrade softowe do wersji 20, niech poszuka na wszelki wypadek wcześniejszy soft. Jeśli nie zrobiony up softu, niech tak zostanie. Jak będę znał wynik testów, wyjaśnię ocb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Kto testuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Maciek uchyl rąbka tajemnicy. Miałem się wziąć za update w weekend.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Przestają obsługiwać mapy At5- są widoczne na liście, ale nie otwierają się. Testy są na wschód od nas. Mam dostać info, co wyszło. W pewnym sensie jest to logiczne posunięcie- o ile planowane, każde urządzenie Lowrane ostatnich i przedostatnich serii ma GenesisLive- a jak custom- to Navionics i $$ kolejne dla nich. Edytowane 26 Marca 2020 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Dzięki za cynk. Podobne info dostałem z HappyAnglers, gdy szukałem echa. Lowrance przestaje "spoglądać" na wschód, stąd brak języków wschodnioeuropejskich w ich urządzeniach. Na szczęście udało się kupić na miejscu, dzięki pomocy kumpla z j.pl:) (wielkie dzięki Paweł ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Łukasz.t Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 At5 to maximapa? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nie widzę tu logiki. Mapy nie zostały wycofane ze sprzedaży.C-MAP Genesis nadal generuje mapy AT5. Byłby to klasyczny strzał w kolano. Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Może chodzić o odcięcie od biznesu Matta w niższych segmentach ech- bo innego powodu nie widzę, chyba, że to klasyka czyli lipa softowa jakiej pełno - niezależnie od brandu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 At5 w hook2 już dawno odstrzelili, więc czemu tego.nie zrobic w ti2... al.to.wie.moze później i w hds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nie jest źle- powrót na 19.1.153, ponowne zainstalowanie 20 i jedzie dalej z tematem. Po prostu trzeba być gotowym na problemy i mieć zapisany plik ze starszym softem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Myślę że to kolejna niedoróbka. Zresztą widzę to po nowej ( starej ) apce Lowrance ( czytaj Embark ). Kolejny knot. Nawet nie zadali sobie trudu, żeby zmienić nazwę w menu echosondy. Apka zaraz po instalacji zaczęła wyrzucać błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nie wiem jak to jest z tym softami ,ale od kilku lat lipa u navico, pełno niedoróbek, znikające pliki ze stron do pobierania. Garmin też ostatnio przekombinował, ale w ciągu miesiąca wypuścił poprawiony soft do livescope. Pewnie księgowi rządzą w firmach i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Póki co, trzymam starsze wersje softu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 BHP albo RWD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Ma ktoś ostatnią wersję 19... dla Carbona 9" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi