Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1121 Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Panowie powiedźcie ile centymetrów ma 9 w szerokosci, chodzi mi o cały ekran łącznie z obudową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 267mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1121 Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrc142 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Bawię się elitką 7 ti2 kupioną ze Szwecji, w ustawieniach zmieniam metrykę na kilometry metry stopnie celsjusza i kiedy uruchamiam ponownie znowu mam jednostki mile, fafhrentheita. Tez tak ma ktoś/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Bawię się elitką 7 ti2 kupioną ze Szwecji, w ustawieniach zmieniam metrykę na kilometry metry stopnie celsjusza i kiedy uruchamiam ponownie znowu mam jednostki mile, fafhrentheita. Tez tak ma ktoś/?Mam ten sam zestaw kupiony w sportfiskeprylar i bez problemu wszystko pamięta. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrc142 Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Tez kupowalem z tego sklepu mega szybka przesylka w pare dni. W domu bez podłączonego przetwornika lub ładowania aku dotyk nie działa a symulacja mi działała tylko przy podłączonym przetworniku , na wodzie będzie sprawdzanie i zabawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Tez kupowalem z tego sklepu mega szybka przesylka w pare dni. W domu bez podłączonego przetwornika lub ładowania aku dotyk nie działa a symulacja mi działała tylko przy podłączonym przetworniku , na wodzie będzie sprawdzanie i zabawa:)Dotyk działa ale sposobem. Przedłuż sobie żółty przewód i trzymaj go drugą ręką. Ja np mam go na podłodze i trzymam pod stopą [emoji23] dotyk pięknie działa. Co do symulacji to faktycznie coś jest nie tak, ale nie sprawdzałem z przetwornikiem. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Do wiadra , miski przetwornik i można się bawić echosondą , oczywiści głębokości nie podaże , ale przetwornika nie zepsujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 A jak nie włożymy do wiadra, to zepsujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Słyszałem że nie wolno na sucho żeby przetwornik pracował , tak się ze swoją bawiłem poznawałem ustawienia i nic się z nią nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Chętnie bym poczytał, bo parę razy też słyszałem no ale brak potwierdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Sebastian Kowalczyk z W Wędkarskich ma filmy o ehosondach i tam wypowiada się fachowiec że przetwornik nie powinien pracować na sucho , on daje pingi i to się grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Wolałbym teksy źródłowe. Nigdzie nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Do wiadra , miski przetwornik i można się bawić echosondą , oczywiści głębokości nie podaże , ale przetwornika nie zepsujemyJest prostszy sposób - wystarczy lewą ręką dotykać minusa a w aku a wtedy prawa obsługiwać echo - działa bez zrzutu (HDS Carbon) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Sebastian Kowalczyk z W Wędkarskich ma filmy o ehosondach i tam wypowiada się fachowiec że przetwornik nie powinien pracować na sucho , on daje pingi i to się grzejeTo raczej teoria bo w praktyce się nic nie dzieje. Od 3 lat używam dziobowki z wbudowanym przetwornikiem i nie wyłączam ekranu jak wyciągam silnik z wody. Nic się z tego powodu nie dzieje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Mam podobne doświadczenia, dlatego pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Chce kupic lowrance elite 7 ti 2 ze szwedzkiej strony sportfiskeprylar, kojarzy ktoś jak to wygląda z kontaktem ze szwedzkim lowrance czy udało się komuś dostać kod odblokowujący jezyk polski? Jak nie to jedyna szansa to chyba olx lub polski lowrance?a ma ktoś doświadczenie z płatnością internetową do innego kraju tak w skrócie oraz z podatkiem vat akcyza itp.Tak, ja kupowałem i dostałem kod ale warunkiem był szwedzki adres i szwedzki numer telefonu, więc mam fakturę na Szweda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pawlo29 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Podpieram się widzą którą słyszałem ,a nie chcę za 5000 tysi zepsuć eha , ale każdy robi po swojemu , ja na zimne dmucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 OK. Ale może ktoś wie coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrc142 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 (edytowane) Tak, ja kupowałem i dostałem kod ale warunkiem był szwedzki adres i szwedzki numer telefonu, więc mam fakturę na Szweda Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki ja kupiłem na siebie pewnie sie mi nie uda ale spróbować warto. Edytowane 2 Sierpnia 2020 przez mrc142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mrc142 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Napisałem że jestem z Polski i mieszkam tam, odpisali żebym kontaktował się z Parkerem w Polsce żeby mi przeprogramowali i że może być pobrana opłata . A więc lipa Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez mrc142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1121 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Panowie powiedźcie mi jezeli zaznaczę interesujące mnie miejsce albo łuki kursorem ( nie waypointem) czy jest możliwość wyświetlenia informacji na temat odległości tego miejsca od mojej obecnej pozycji?Zrozumiał ktoś????? Jak tak to dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 (edytowane) Panowie powiedźcie mi jezeli zaznaczę interesujące mnie miejsce albo łuki kursorem ( nie waypointem) czy jest możliwość wyświetlenia informacji na temat odległości tego miejsca od mojej obecnej pozycji?Zrozumiał ktoś? Jak tak to dzięki za odpowiedźNa widoku sonaru bocznego- tak, sonar tradycyjny- nie wiemEdyta podpowiada, że widać- najlepiej w widoku combo z mapą, włączonymi pierścieniami rzutowymi: Edytowane 10 Sierpnia 2020 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Panowie powiedźcie mi jezeli zaznaczę interesujące mnie miejsce albo łuki kursorem ( nie waypointem) czy jest możliwość wyświetlenia informacji na temat odległości tego miejsca od mojej obecnej pozycji?Zrozumiał ktoś? Jak tak to dzięki za odpowiedźSprawdzę. A jak mi się nie uda, Ty spróbuj. Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1121 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 O już widzę na zdjęciu Macieja, dzięki.a powiedźcie mi czy da się tak zrobić żeby kursor na mapie pozostał a sonar nie był zawieszony, tylko normalnie działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi