Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Bawię się elitką 7 ti2 kupioną ze Szwecji, w ustawieniach zmieniam metrykę na kilometry metry stopnie celsjusza i kiedy uruchamiam ponownie znowu mam jednostki mile, fafhrentheita. Tez tak ma ktoś/?

Mam ten sam zestaw kupiony w sportfiskeprylar i bez problemu wszystko pamięta.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• 0

Tez kupowalem z tego sklepu mega szybka przesylka w pare dni.

W domu bez podłączonego przetwornika lub ładowania aku dotyk nie działa a symulacja mi działała tylko przy podłączonym przetworniku , na wodzie będzie sprawdzanie i zabawa:)

Dotyk działa ale sposobem. Przedłuż sobie żółty przewód i trzymaj go drugą ręką. Ja np mam go na podłodze i trzymam pod stopą [emoji23] dotyk pięknie działa. Co do symulacji to faktycznie coś jest nie tak, ale nie sprawdzałem z przetwornikiem.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

• 0

Do wiadra , miski przetwornik i można się bawić echosondą , oczywiści głębokości nie podaże , ale przetwornika nie zepsujemy

Jest prostszy sposób - wystarczy lewą ręką dotykać minusa a w aku a wtedy prawa obsługiwać echo - działa bez zrzutu (HDS Carbon)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 0

Sebastian Kowalczyk z W Wędkarskich ma filmy o ehosondach i tam wypowiada się fachowiec że przetwornik nie powinien pracować na sucho , on daje pingi i to się grzeje

To raczej teoria bo w praktyce się nic nie dzieje. Od 3 lat używam dziobowki z wbudowanym przetwornikiem i nie wyłączam ekranu jak wyciągam silnik z wody. Nic się z tego powodu nie dzieje

• 0

Chce kupic lowrance elite 7 ti 2 ze szwedzkiej strony sportfiskeprylar, kojarzy ktoś jak to wygląda z kontaktem ze szwedzkim lowrance czy udało się komuś dostać kod odblokowujący jezyk polski? Jak nie to jedyna szansa to chyba olx lub polski lowrance?

a ma ktoś doświadczenie z płatnością internetową do innego kraju tak w skrócie oraz z podatkiem vat akcyza itp.

Tak, ja kupowałem i dostałem kod ale warunkiem był szwedzki adres i szwedzki numer telefonu, więc mam fakturę na Szweda

• 0

Tak, ja kupowałem i dostałem kod ale warunkiem był szwedzki adres i szwedzki numer telefonu, więc mam fakturę na Szweda

Dzięki ja kupiłem na siebie pewnie sie mi nie uda ale spróbować warto.

Edytowane przez mrc142

• 0

Panowie powiedźcie mi jezeli zaznaczę interesujące mnie miejsce albo łuki kursorem ( nie waypointem) czy jest możliwość wyświetlenia informacji na temat odległości tego miejsca od mojej obecnej pozycji?

Zrozumiał ktoś? Jak tak to dzięki za odpowiedź

Na widoku sonaru bocznego- tak, sonar tradycyjny- nie wiem

Edyta podpowiada, że widać- najlepiej w widoku combo z mapą, włączonymi pierścieniami rzutowymi: 

post-55901-0-67320200-1597078425_thumb.jpg

Edytowane przez Maciej_K

• 0

Panowie powiedźcie mi jezeli zaznaczę interesujące mnie miejsce albo łuki kursorem ( nie waypointem) czy jest możliwość wyświetlenia informacji na temat odległości tego miejsca od mojej obecnej pozycji?

Zrozumiał ktoś? Jak tak to dzięki za odpowiedź

Sprawdzę. A jak mi się nie uda, Ty spróbuj. Ciekawe.