Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Masz aktualne oprogramowanie? Może musisz zrobić update. Miałem Elite 4 Chirp i bez problemu działały mapy Genesis i OSM. Spróbuj też wrzucić mapę 1 wody, ale tylko same pliki bez folderów. I nie zapomnij przełączyć w Menu na mapę socjalną. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaMiałem kiedyś 7 HDI. Potwierdzam, tylko 1 mapa z social maps na karcie. Pliki nie mogą znajdować się w folderze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marecki1983 Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 aj tam sie czepiasz kolego @Godski , jak rozwiercil to znak ze sobie poradzili , a moze szanowny przedstawiciel Lowrance powie nam co nieco , na temat problemow z wyswietlaczem , ktory prawidlowo pracuje tylko z przetwornikiem badz , gdy trzymamy kabel w rece? bo zarowno dla mnie i pewnie wielu innych uzytkownikow jest to rzecz irytujaca..., tylko prosze nie pisac ze te urzadzenie tylko w ten sposob pracuje... bo chyba nikt w domu nie bedzie trzymal przetwornika w misce , aby pogladac logi czy pobawic sie trybem demo , ustawieniami itp.te mocowanie wlasciwe zaprezentowane powyzej tj od przetwornika ss3d, z tad to wyciecie na kabelWitam. Temat niezbyt aktualny, ale w czym był problem jeżeli kabel nie był w ręku? Nie działał ekran/dotyk? Brak wyświetlania, czy o co chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2021 Tak problem z dotykowym ekranem. Są na yt filmy lowrance ,które pokazuja jak użytkować echo w domu... (totalna porażka producenta) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marecki1983 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Czyli problem występuje w trybie demo bez podłączonego przetwornika. Rozumiem że w boju nad wodą wszystko jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Czyli problem występuje w trybie demo bez podłączonego przetwornika. Rozumiem że w boju nad wodą wszystko jest ok? Tak, to kwestia uziemienia, na wodzie jest normalnie. Nowe FS-ki nie mają już tego przypału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Używacie bezpiecznika który jest w zestawie ? Zastanawiam się jak prawidłowo podłączyć echo do zasilania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PABL0 Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 tak, nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Używacie bezpiecznika który jest w zestawie ? Zastanawiam się jak prawidłowo podłączyć echo do zasilania.Kup sobie od razu zapas. Nawet nie wiem kiedy, gdzie i jak, ale pewnego razu spalił mi się. Byłem zdziwiony czemu echo nie odpala. Już nerwy, stres bo nowe echo i problem, ale na szczęście tylko bezpiecznik. Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Na razie patrzę na te wszystkie kable i po podłączeniu jeszcze połowa mi zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Bezpiecznik podłącz szeregowo w przewód dodatni. Żółty nie jest wykorzystywany. Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Szeregowo ... chyba mam tylko taką możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Szeregowo ... chyba mam tylko taką możliwośćDokładnie. Jakie to echo? Bo jeśli Ti2 to jak trzymasz za żółty to dotyk działa. Mam na myśli używanie w domu. Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Ti bez 2 ????...a te kable do czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Ti bez 2 [emoji846]...a te kable do czego ?Do akumulatora, do ładowarki, do zewnętrznego zasilania. To kwestia jak fantazja Cię poniesie i jak chcesz sobie ułatwić życie lub jakie masz możliwości. W Ti powinno być tak samo. Trzymasz za żółty i działa dotyk. To takie zastępcze uziemienie gdy nie ma wody. Pozdrawiam,Piotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kadet Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Może ktoś doradzi.Jest możliwość ustawienia jednorazowo nakładek tj. temperatura, prędkośc itd. dla wszystkich okien, bo muszę ustawiać dla każdego osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 kazda spernalizowana nakladke musisz ustawic , jesli masz 4 nakladki po 4 okna to dla kazdej musisz to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Cholera zmieniłem Reweala na TI2 i ciężej jest ustawić te parametry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Cholera zmieniłem Reweala na TI2 i ciężej jest ustawić te parametry.Ale echo lepsze overall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kadet Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Cholera zmieniłem Reweala na TI2 i ciężej jest ustawić te parametry.Jest różnica w jakości obrazowania bo w DI nie ma rewelacji, mowa o Ti2 . W ogóle to jest możliwość ustawienia 800khz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Drodzy koledzy, czy Elitka 9 Ti dużo pobiera energii przy wysokiej jasności i włączonej strukturze ? 26 ah wystarczy na dwa dni pływania ? Edytowane 27 Marca 2021 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Dwa dni spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kadet Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Zapodałem sobie Reefmastera i lipa . Program wymaga plików typu rmdb, natomiast echosonda zapisuje w sl2. Można coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Zapodałem sobie Reefmastera i lipa . Program wymaga plików typu rmdb, natomiast echosonda zapisuje w sl2. Można coś z tym zrobić?Otwierasz nie z tego poziomu co trzeba. Najpierw musisz zaimportowac pliki. Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kadet Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Możesz wytłumaczyć bardziej łopatologicznie. Program nie widzi plików sl2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peesx Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Możesz wytłumaczyć bardziej łopatologicznie. Program nie widzi plików sl2.Robiłeś tak jak Maciek pokazywał na filmie? Mam na myśli import danych. https://youtu.be/iK3JoFSodQg Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi