Skocz do zawartości
  • 0

Lowrance Elite 5 / 7 / 9 Ti

Paprykarz

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Masz aktualne oprogramowanie? Może musisz zrobić update. Miałem Elite 4 Chirp i bez problemu działały mapy Genesis i OSM. Spróbuj też wrzucić mapę 1 wody, ale tylko same pliki bez folderów. I nie zapomnij przełączyć w Menu na mapę socjalną.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Miałem kiedyś 7 HDI. Potwierdzam, tylko 1 mapa z social maps na karcie. Pliki nie mogą znajdować się w folderze.  

• 0

aj tam sie czepiasz kolego @Godski , jak rozwiercil to znak ze sobie poradzili :P , a moze szanowny przedstawiciel Lowrance powie nam co nieco , na temat problemow z wyswietlaczem , ktory prawidlowo pracuje tylko z przetwornikiem badz , gdy trzymamy kabel w rece? bo zarowno dla mnie i pewnie wielu innych uzytkownikow jest to rzecz irytujaca..., tylko prosze nie pisac ze te urzadzenie tylko w ten sposob pracuje... bo chyba nikt w domu nie bedzie trzymal przetwornika w misce , aby pogladac logi czy pobawic sie trybem demo , ustawieniami itp.

te mocowanie wlasciwe zaprezentowane powyzej tj od przetwornika ss3d, z tad to wyciecie na kabel

Witam. Temat niezbyt aktualny, ale w czym był problem jeżeli kabel nie był w ręku? Nie działał ekran/dotyk? Brak wyświetlania, czy o co chodziło? 

• 0

Używacie bezpiecznika który jest w zestawie ? Zastanawiam się jak prawidłowo podłączyć echo do zasilania.

Kup sobie od razu zapas. Nawet nie wiem kiedy, gdzie i jak, ale pewnego razu spalił mi się. Byłem zdziwiony czemu echo nie odpala. Już nerwy, stres bo nowe echo i problem, ale na szczęście tylko bezpiecznik.

Pozdrawiam,

Piotrek

• 0

Ti bez 2 [emoji846]

...a te kable do czego ?

Do akumulatora, do ładowarki, do zewnętrznego zasilania. To kwestia jak fantazja Cię poniesie i jak chcesz sobie ułatwić życie lub jakie masz możliwości.

W Ti powinno być tak samo. Trzymasz za żółty i działa dotyk. To takie zastępcze uziemienie gdy nie ma wody.

Pozdrawiam,

Piotrek

• Like 1