Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariusz1976 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) O tak chodziło mi o wrzesień 21. A okres pięcioletniego wsparcia tak ja jest w przypadku simrad to istnieje w lowrance? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez mariusz1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) O tak chodziło mi o wrzesień 21.A okres pięcioletniego wsparcia tak ja jest w przypadku simrad to istnieje w lowrance? Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaWsparcia? Nie kojarzę. Jest natomiast okres pięcioletniej satysfakcji z produktu, nie dla wszystkich modeli. Polega na tym, że kolejny ekran ze stajni po awarii krytycznej poprzednika - możesz kupić z rabatem. Natomiast wysokości tegoż nie znam. Pytaj ludzi z dystrybucji Lowrance Polska , bo od zimy Parker Poland nie jest importerem na Polskę sprzętu od Navico. Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elwojtas Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Witam, czy ktoś morze mi pomóc? Czy po sprzedaży echosondy mogę ją wyrejestrować w Lowrance i Genesis maps, a nowy właściciel zarejestruje się ponownie i będzie mu to działało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Witam, czy ktoś morze mi pomóc? Czy po sprzedaży echosondy mogę ją wyrejestrować w Lowrance i Genesis maps, a nowy właściciel zarejestruje się ponownie i będzie mu to działało?Jak najbardziej. Sprzedawałem znajomemu elite 7ti i tak własnie zrobiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elwojtas Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Jak najbardziej. Sprzedawałem znajomemu elite 7ti i tak własnie zrobiliśmy. Dzięki, też tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ROBERTsandacz Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Witam kolegów. postaram się krótko. Do dzisiaj moja ti2 działała bez zarzutu. Niestety w pewnym momencie usłyszałem komunikat "brak GPS" kursor stoi w środku ekranu ze znakiem zapytania. Pytanie,czy ktoś się z tym spotkał i jak temu zaradzić? Szukałem w ustawieniach, ale nic nie znalazłem,chyba że szukałem nie tam gdzie trzeba, Wszelkie rady,sugestie czy pomysły mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Witam kolegów. postaram się krótko. Do dzisiaj moja ti2 działała bez zarzutu. Niestety w pewnym momencie usłyszałem komunikat "brak GPS" kursor stoi w środku ekranu ze znakiem zapytania. Pytanie,czy ktoś się z tym spotkał i jak temu zaradzić? Szukałem w ustawieniach, ale nic nie znalazłem,chyba że szukałem nie tam gdzie trzeba, Wszelkie rady,sugestie czy pomysły mile widziane.skopiuj waypointy na kartę pamięci- menu pamięć- waypointy- wyeksportujPotem zrób hard reset- plus minus trzymaj przez chwilę do piknięcia- podczas uruchamiania ekranu. Jeśli to nie pomoże, obawiam się, że padł moduł GPS i jeśli to pogwarancyjny sprzęt- problematyczna naprawa/wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ROBERTsandacz Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Waypointy pies drapał,ale tak zrobiłem przed chwilą, W menu jest funkcja restartu,ale to nic nie dało. jutro spróbuję twardego resetu,jeśli to też nie pomoże...Niestety także brałem pod uwagę padnięty moduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Ha uzywam hb co prawda , ale ostatnio tez miałem problemy z gps, często zrywa połączenia , ciężko nawiazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 T1000 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 W 9Ti spaliło mi bezpiecznik na przewodzie (+), zwarcie z wilgoci gdzieś na przewodach. Po założeniu nowego bezpiecznika, echo przestało wskazywać na bocznym i tradycyjnym sonarze, nie słychać charakterystycznego pykania z przetwornika, wskazuje temperaturę wody. Po podłączeniu drugiego przetwornika, to samo. Ktoś jest w stanie podpowiedzieć co można z tym zrobić, czy to już koniec żywota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 Jeśli nie jest na gwarancji. ,to we wroclawiu jest jakiś serwis ,który kiedyś się promował na fB Lowrance iz naprawiając ich sprzęt. Poszukaj. Niby elektronikę wojskowa robią , Lowrance i inne cuda wianki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 4 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 to chyba to https://www.aid-serwis.com.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ROBERTsandacz Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 to chyba to https://www.aid-serwis.com.pl/Dzwoniłem dzisiaj do nich,nie robią takich rzeczy,bo wie pan ja znajdę przyczynę ale skąd części itd. Ale jest światełko w tunelu,jak wypali to dam znać,a jest szansa na doby serwis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 wiec moze nie ten serwis wskazalem , przewertuj stary fb lowrance jak go jeszcze parker poland mial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 T1000 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Serwis echosond ze Szczecina https://www.skaut.com.pl/ 150 zł netto / godzina pracy serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Panowie czy przeprowadzając aktualizacje w elite Ti będzie dostępna opcja fishreveal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Będzie dostępna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 6 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 (edytowane) W takim razie nie mogę zrobić aktualizacji przez wifi Edytowane 6 Lipca 2023 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 W takim razie nie mogę zrobić aktualizacji przez wifi i słusznie, bo najczęstsze nieudane update jest poprzez Wifi. Klasycznie- czyli micro sd, pobrać wrzucić na kartę max 32gb i w menu pamięc-pliki-softwre nacisnąć i poleci. Po wszystkim zgrać waypointy w tym samym panelu pamięć- waypointy ekxport- i wykonać hard reset czyli przytrzymać + i - w czasie włączania przyciskiem power ekrnu. Wszystko trzeba bedzie od nowa ustawić, ale tak wygląda pełna procedura aktualizacyjna sprzętu Lowrance. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Hej, czy któryś z kolegów sciągał mapę ze społeczności lowrence na elite Ti ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Hej ściągał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elpojo Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Hej, czy któryś z kolegów sciągał mapę ze społeczności lowrence na elite Ti ?Na pewno w tym wątku znajdziesz precyzyjną instrukcję jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 A dokładnie w tym: http://jerkbait.pl/topic/60161-lowrance-c-map-genesis-wcze%C5%9Bniej-insight-genesis-us%C5%82uga-do-tworzenia-map-batymetrycznych/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Dzięki Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CORNEL Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 Tak ściągałem jak jeszcze działało na starych zasadach ale przez kompa na kartę i potem do echo. Działają do dziś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi