Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Nie wszedłeś popierwsze w si tylko w boczny tam należy zmienić w opcjach sonaru jako widok l+p tylko l tylko p czy w dol. To raz Dwa. To jest pierwszą wersja softu i jak to z softem za czas jakiś wyjda latki. Normalne. Nigdy pierwszy soft nie jest ostatnim. Mówię o czywiscie o sprzęcie który się aktualizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigbite Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Macie racje, mój błąd. Zgłupiałem poprostu , przeskok ze zwykłego mark 5x był nie na moja głowę ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Spadek napięcia do 12,7V i znowu dotyk nie żyje. Hard reset gówno daje. Soft pisany na szybkiego w kiblu przed premierą. WiFi rifi działa, udało mi się połączyć z siecią domową i sklepem Lowrance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 12.7 ? Toż ile masz na wyjściu z softem w eltkach starszych też na początku były przygody. Jak nie inf o 10 min zapisu , to restarty, zwiechy. Później się już uporali. Szkoda tylko że kosztem użytkowników. Jednak do sezonu jeszcze chwila i na pewno wypuszcza aktualizacje. Także chłopaki się nie stresujcie. Tylko trzeba będzie zaś paczki słać do dystrybutora...jak mnie to Wqrwia. .. cały świat klika i ma a my jak w średniowieczu gońcow wysylamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Popier.... jest ten soft. Wrzuciłem przetwornik do brodzika z wodą dotyk działa, odpiąłem przetwornik dotyk działa, po 5 minutach znów nie działa. Echo miało karę, bo łapało fixa na balkonie i póki co znowu cieszę się dotykiem.Adam Twoich plików nie obrabia tzn. widzi, ale jakieś głupoty wychodzą.Na aku 12,7 i na wtyczce podobnie. Mierzyłem, bo myślałem, że gubię napięcie na bezpieczniku. Edytowane 11 Marca 2016 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Co znaczy głupoty? Jakiś scr poprosze. Loga odpalasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Tak to wygląda. To jest sl2. Edytowane 11 Marca 2016 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K-Pon Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Na Rybomani w Sosnowcu jest za 4976 PLN i dodatkowo 10% rabatu. To wg mnie niezła oferta PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 D. Nie oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K-Pon Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Polska oferta Jak bawiłem się tym na targach i rzuciłem że we Włoszech kupię taniej to padły argumenty:1) brak polskiego menu2) brak gwarancji Tyle, że ja często bywam we włoszech a PL pakiet mi nie jest potrzebny.... tu już argumentów brak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Krzuchu, a ile liczą w Italii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K-Pon Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Po aktualnym kursie 3500 PLN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Triple Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Polska oferta Jak bawiłem się tym na targach i rzuciłem że we Włoszech kupię taniej to padły argumenty:1) brak polskiego menu2) brak gwarancji Tyle, że ja często bywam we włoszech a PL pakiet mi nie jest potrzebny.... tu już argumentów brak.Zapewne nie tylko we Włoszech kupisz taniej. Poszukaj w DE i UK, tam czasami mają fajne promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Zanim komuś wpadnie do głowy kupno echa za wielką wodą napiszę, że ma blokadę terytorialną. Ostatnia cena w Hiszpanii to 4004 pln + 60 GLS Edytowane 13 Marca 2016 przez ptychoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K-Pon Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jakbym miał płacić 4500 w PL lub 4000+ za granicą to wolę w PL.Dla mnie dopuszczalna różnica PL do UE to max 10%, po tym granice znikają...Blokada z Ameryki to ciekawostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 No dokładnie 500zl za gwarancję i resztę na miejscu to już nie jest kosmos przy cenie sprzętu. Tak czy siak to echo powinno kosztować wedlug mnie nie więcej 4000zl . Geofacing tyczy się tylko sprzętu za wielkiej wody. W dystrybucji Europy go niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Tutaj przyzwoita cena :http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-elite-7-ti-totalscan/135930399/p3985,45 PLN przy zakupie 2 szt. 3751,01 za sztukę. Edytowane 13 Marca 2016 przez piernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 K-Pon Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Tutaj przyzwoita cena :http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-elite-7-ti-totalscan/135930399/p3985,45 PLN przy zakupie 2 szt. 3751,01 za sztukę.Ciekawe czy ma PL język.W opisie jest że widzi logi z silnika spalinowego a handlowiec twierdził że nie...Ciekawą opcją jest autopilot z silnikami el. MotorGuide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ptychoo Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Tutaj przyzwoita cena :http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/lowrance-elite-7-ti-totalscan/135930399/p3985,45 PLN przy zakupie 2 szt. 3751,01 za sztukę.Widać tendencje spadkowe. Powyżej pisałem o cenie w tym sklepie. Przy pierwszym uruchomieniu, lub twardym reszcie mapa startuje w USA bez możliwości przesunięcia jej poza terenem Ameryki Północnej. Dla potomnych:Twardy reset: wcisnąć PWR, puścić, później jednocześnie ZOOM +-, puścić, wcisnąć PWR i puścić. Ujrzymy ekran powitalny.Kalibracja ekranu: wcisnąć PWR, puścić, wcisnąć viewpoint (chorągiew), puścić, wcisnąć PWR. Zobaczymy polecenie kalibracji, następnie dotykamy punkty wskazane przez echo. W kolejnych krokach zobaczymy podsumowanie i echo przejdzie w tryb podstawowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Czy parker będzie chciał wgrać soft pl i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Polecam zatarabanic do Parkera poproś o dzial tech lowrance i uprzejmy pan odpowie. Jeśli zechcą to uczynić ,to cenę dadzą taka, ze taniej kupisz w pl dystrybucji niż gdzieś tam + ich usługa wgrania softu na allegro jest gość co wgrywa do hds może i TI też ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 (edytowane) Wiem ile kosztuje wgranie do simrada. Ciekawe skąd oni biorą ceny. Kiedyś byłem zainteresowany silnikiem elektrycznym Motor Guide xi5 czekałem 3 lata zanim pojawił się na polskim rynku. Ajak się pojawił to też cena z kosmosu. Cena kabla łączącego sonde z silnikiem też chora 360 euro a przecież nie muszą wgrywać softu tylko wydrykować insrukcje. Edytowane 13 Marca 2016 przez nurek28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Cenę do simrad masz od parkera czy magików? Jaki koszt ? No ceny okablowania są chore... kabel enthernet 1.5m chyba z 200zl kosztuje gdzie tj zwykła skretke 1zl za metr + wtyczki.... Edytowane 14 Marca 2016 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Cene mam od kolegi który kupił echo za wielką wodą a u parkera wgrał soft. Edytowane 14 Marca 2016 przez nurek28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wuran Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 czy jest coś w 7Ti na co trzeba zwrócić uwagę dla nowego użytkownika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi