Paprykarz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Ma ktoś ostatnią wersję 19... dla Carbona 9" ? Ja też zgrałem na dysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Czy ktoś z was montował ekran 9 cali na uchwycie ram mount jeśli tak to na jakim i Jak to się sprawuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Na kulce 1.5" trzyma bardzo dobrze i.mega wygodne. Drogie Ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Mam do was pytanie odnośnie serwisu.Echo kupione za granicą i jakby się coś stało to na gwarancję wysyłać trzeba do serwisu do kraju w którym echo zostało zakupione czy można wysłać do naszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Ta gdzie kupiłeś tam wysyłasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Próbował ktoś z was połączyć echo z tabletem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Tak. Aplikacja Link+router z telefonu i masz. Obraz potrafi przylagować, ale generalnie jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Zainstalowałem aplikację i podłączyłem się z wifi elit 9 ti2 włączam apke i nie widzi echa Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Achilles272 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Miało być apke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sailfish Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 F/W aktualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hansi Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Przez LINK, smartfon i tablet. Działa choć nie raz był problem z połączeniem z nowym urządzeniem z tymi które pamiętał było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Czy coś zrobiłem nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Już działa poprostu trzeba było podłączyć przetwornik by aplikacja zadziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Już działa poprostu trzeba było podłączyć przetwornik by aplikacja zadziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hansi Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Cześć, właściwie to żeby cokolwiek zrobić to przetwornik musi być podpięty bo samo echo rozpoznaje przetwornik a w przetworniku są wszystkie najważniejsze bebechy. Na początku jak rejestrowałem się na SocialMap i chciałem wysłać logi bezpośrednio z echa to też mi krzaczyło, i po podpięciu przetwornika poszło, chyba że mój sprzęt jest walnięty. Jak już wcześniej pisałem mam prośbę do ciebie ( pewnie ze miechy już) nie mogę się nikogo doprosić o sprawdzenie na sucho aplikacji Genesis Live, tzn czy po uruchomieniu pojawia się niebieska otoczka wokół łodzi na monitorze echa. Bedę wdzięczny . A na jaki ostatecznie uchwyt do przetwornika się zdecydowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Otoczka umnie się nie pojawia tylko niebieska kreska w kierunku w którym się ustawia łódz. Uchwyt z allegro 159 zł wygląda solidnie gruba rura . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hansi Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Ok.Dzięki. Uchwyt tylko na rufę czy z możliwością na burtę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Achilles272 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Na pawęż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fafka90 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Panowie jakie aku użyć do Lowrance Elite 9 Ti2 , aku będzie mobilne, w skrzynce, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Panowie jakie aku użyć do Lowrance Elite 9 Ti2 , aku będzie mobilne, w skrzynce, pozdrawiamPobór prądu razy ilość godzin jakie przewidujesz na jednorazowe łowienie ampery razy godziny dają AH Tomek Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Nie dotyczy kwasow należy dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Panowie jakie aku użyć do Lowrance Elite 9 Ti2 , aku będzie mobilne, w skrzynce, pozdrawiam18Ah, kwas, agm, wystarcza na pełny, letni dzień łowienia z elite 9ti2 z niepełnym podświetleniem 7-8 i sporadycznym przełączaniem w tryb standby. Z podświetleniem na 10 nie wystarczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fish28 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Powiedzcie mi czy dwie elitki Ti2 z przetwornikami, nie będą się gryzły na jednej łodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 18Ah, kwas, agm, wystarcza na pełny, letni dzień łowienia z elite 9ti2 z niepełnym podświetleniem 7-8 i sporadycznym przełączaniem w tryb standby. Z podświetleniem na 10 nie wystarczy.Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paprykarz
Czy któryś z kolegów dysponuje zdjęciami tyłu (z rozkładem wtyczek ) echosondy Lowrance Elite 7/5 Ti ?
Jest mnóstwo zdjęć w sieci ale przodu ...
Top użytkownicy dla tego pytania
381
179
151
93
Popularne dni
22 Wrz
24
23 Sie
24
25 Cze
22
9 Lis
21
Top użytkownicy dla tego pytania
siarq 381 odpowiedzi
Koza11 179 odpowiedzi
Sailfish 151 odpowiedzi
ptychoo 93 odpowiedzi
Popularne dni
22 Wrz 2020
24 odpowiedzi
23 Sie 2018
24 odpowiedzi
25 Cze 2019
22 odpowiedzi
9 Lis 2020
21 odpowiedzi
Popularne posty
jarbol
Tak jak obiecałem wrzucam link z instrukcją do Elite Ti2. Może to zachęci innych do dzielenia się materiałami, wiedzą i doświadczeniami (nie mam tu na myśli powielania licencjonowanych materiałów). Zd
Koza11
Dla tych, którzy myślą o zakupie Ti2, subiektywnie - trochę tekstu ode mnie. https://sonaryimapy.blogspot.com/2020/12/ti2-pierwszoliniowy-zonierz-navico.html
ptychoo
Akumulatory pełne i poooooszło. Ver 3.0, echosonda po zalogowaniu się w sieci zapytała o pobranie aktualizacji. Oczywiście akceptujemy, potwierdzamy restart i czekamy na zakończenie upgrade. Nadal p
Opublikowane grafiki
2406 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi