Skocz do zawartości

Daiwa LRF -Light Rock Fishing.

rezon

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli jest to kij taki w biało czerwonym disajnie to machałem nim. Pamiętam, ze mi sie całkiem podobał, miał taką ciepłą akcje i pełne ugięcie jak lubię. Nie pamiętam tylko czy nie miał dla mnie sporo za długiego dolnika jak na kij o tej gramaturze. Ale na pewno wywarł bardzo pozytywne wrazenie.

• Like 1

Tak , tego kijaszka miałem na myśli , dzięki za mały zarys charakterystyki tej wędeczki :)

A może mógł by mi ktoś z kolegów polecić jakąś fajną wklejke okoniową do 7 g. najlepiej 2,4 m w przedziale cenowym 400-500 zł , byłbym wdzięczny :)

Też biorę pod uwagę savegeare , miałem okazje nim pośmigać i złego słowa powiedzieć o nim nie mogę :) , kijek na pewno warty swojej ceny ,ale myślę że savagear custom UL może być lepszy    (chociaż nie mam pewności czy to jest wklejka  :huh: )

Jakie jest Wasze zdanie :)

Warto tyle płacić za kijek na okonie? 3 stowki za lrf moim zdanie to juz bardzo duzo... dla mnie to juz granica 

Myślę że jeśli kijek lepiej leży w dłoni i jego wykonanie oraz użyte materiały do jego budowy są lepszej jakości to chyba warto  ;)

• 3 miesiące temu...

Sorki że tak późno, ale wróciłem z zagranicy i nie miałem dostępu do neta.. Może już nawet za późno, by cokolwiek Ci doradzić,,. ja osobiście używam pod okonia trzech kijków, jednym z nich jest SAKURA sportism 702 ul 2.13 m i c.w. do 7 gr... Lecz nie jest to wklejka i jedna z najtańszych serii sakury,.. pod okoniami wymiata jak mało który kij,... Ale jeśli szukasz wklejki zastanów się nad .... SAKURA SHUKAN NEO SPIN 762 ULST 229cm 0.5-7g i jest to wklejka,,.. na allegro jest jedna sztuka...