rezon Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam , zastanawiam się nad kijkiem Daiwa LRF 2,29 m 1-7 g. Mam pytanie czy miał ktoś z kolegów kontakt z tą wędeczką a jeśli tak to czy warta jest ona uwagi ? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jesli jest to kij taki w biało czerwonym disajnie to machałem nim. Pamiętam, ze mi sie całkiem podobał, miał taką ciepłą akcje i pełne ugięcie jak lubię. Nie pamiętam tylko czy nie miał dla mnie sporo za długiego dolnika jak na kij o tej gramaturze. Ale na pewno wywarł bardzo pozytywne wrazenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezon Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Tak , tego kijaszka miałem na myśli , dzięki za mały zarys charakterystyki tej wędeczki A może mógł by mi ktoś z kolegów polecić jakąś fajną wklejke okoniową do 7 g. najlepiej 2,4 m w przedziale cenowym 400-500 zł , byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) sava gear LRF 2,10m 0,5-7g lub cw 2-10 ta ma 244 sam ja posiadam podczepionego leszcza 2.70kg wyciągnąłem bez problemu bardzo ładnie gnie się ten kijek po sama rękojeść Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Michci0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezon Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Też biorę pod uwagę savegeare , miałem okazje nim pośmigać i złego słowa powiedzieć o nim nie mogę , kijek na pewno warty swojej ceny ,ale myślę że savagear custom UL może być lepszy (chociaż nie mam pewności czy to jest wklejka )Jakie jest Wasze zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Warto tyle płacić za kijek na okonie? 3 stowki za lrf moim zdanie to juz bardzo duzo... dla mnie to juz granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezon Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Warto tyle płacić za kijek na okonie? 3 stowki za lrf moim zdanie to juz bardzo duzo... dla mnie to juz granica Myślę że jeśli kijek lepiej leży w dłoni i jego wykonanie oraz użyte materiały do jego budowy są lepszej jakości to chyba warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomeKogut Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Sorki że tak późno, ale wróciłem z zagranicy i nie miałem dostępu do neta.. Może już nawet za późno, by cokolwiek Ci doradzić,,. ja osobiście używam pod okonia trzech kijków, jednym z nich jest SAKURA sportism 702 ul 2.13 m i c.w. do 7 gr... Lecz nie jest to wklejka i jedna z najtańszych serii sakury,.. pod okoniami wymiata jak mało który kij,... Ale jeśli szukasz wklejki zastanów się nad .... SAKURA SHUKAN NEO SPIN 762 ULST 229cm 0.5-7g i jest to wklejka,,.. na allegro jest jedna sztuka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi