ADriaNAS Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) WitamPoszukuje kijaszka do 2/ 2.5gram główki i 1g fin-s. Czy mógłby mi ktoś doradzić, coś powiedzieć o tych kijkach lub zaproponować inne modele z tych firm.-Grapfiteleader Corto EX 672L-HS 0,4-5g 201cm 79g-Varivas Area Drive ARD-64-T 1-4g 193cm 74g Edytowane 28 Grudnia 2015 przez ADriaNAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Najlepiej jakbyś wpadł na targi Rybomanii - tam jest ich stoisko. Ja namacałem Graphiteleader Bosco GNBS 63UL-S Jedyna w ofercie wklejka 0.7gr-8gr Kosa straszna wykonanie dorownuje kijkom za 1500zł prezentowanym na targach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koyot Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Tylko wklejką zobaczysz wszystko przy 1gr Wędka 191cm, 1 częściowa Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Woytec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Muszę przyznać, że kijek prezentuje się ciekawie, jak w rękach macał ktoś ? Edytowane 28 Grudnia 2015 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zapytaj Rafała Bednarkiewicza. Zna te kije jak i fajnie o tym opowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dziękiki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Moja propozycja to Graphiteleader '15 Nuovo FINEZZA http://www.olympic-co-ltd.jp/enfishing/index.php/15_Nuovo-FINEZZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ciekawa propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADriaNAS Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Przepatrzyłem te wędeczki i chyba właśnie ta najlepiej by mi pasowałahttp://www.olympic-co-ltd.jp/enfishing/index.php/GNFS-6102UL-S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 A jak wygląda to po kupnie i transporcie do pl? Cło i VAT doliczamy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Przecież jest PL dystrybucja z normalną gwarancją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 W art-rod mają kije tych marek warto zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Faktycznie dzięki za cynk a teraz pytanie....czy warto kupić tego graphita czy lepiej robić kij z pracowni ?? Pytam czysto teoretycznie jak zrobilibyście Wy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Kolejny temat rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ja mam i graphiteleader'a i z pracowni... obydwa nadają się do łowienia ryb... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Majunio to i jaxon za 60 się nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukash10 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 test wędki Graphiteleader http://team-rapa.pl/nablogu/calzante-832l-t-lekki-uniwersal/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naum777 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Na targah w Lublinie miałem okazje pomacać soś nowego na Polskim rynku. Japońska firma Tict.Wędki warte uwagi. Jedyny opis który znalazłem (http://sklep-wedkarski-gozdawa.pl/wp/posty/tict-sram-jsr-610ss ). + opis ze strony producenta (http://tict-net.com/product/sram_jsr.html#610ss) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Super , kolejne japońskie marki dostępne na naszym rynku . Ceny lekko zaporowe , ale miło będzie wziąć w łapkę kijaszka i pomachać . Przynajmniej , jak się spodoba , wiadomo na co tak naprawdę odkładać ciężko zarobione pieniądze . Już się nie mogę doczekać Targów w Poznaniu . Żeby tak jeszcze Yamaga się pojawiła ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi