Roseth Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zawsze możesz zapytać:info@hedesundacamping.se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Właśnie nie mogę wysłać bo nich wiadomości nie wiem dlaczego jak wyślę wiadomość dostaje po chwili odpowiedź że nie można wysłać wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Bo może jak sama nazwa wskazuje to jest camping i jest na zimę zabity deskami ?, a Meinard z Renatą siedzą w Holandii . edit: już masz odpowiedź post niżej Edytowane 12 Stycznia 2015 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) Are you staying at our place? We only rent out to our own guests. We have the following boats: Linder 440 – 4HP = 2100 sek p. week Linder 400 – 9,9HP = 2800 sek p. week Very kind regards Renata Tak mi oto odpowiedzieli. Edytowane 12 Stycznia 2015 przez Roseth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ooo super dzięki kolego za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psiatek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam.Przez ostatnie lata bywałem w Hedesundzie dwa razy w roku: w czerwcu oraz październiku. Celem naszych wypraw są sandacze. W czerwcu, o ile trafi się z pogodą, wyniki są dobre. Brania są regularne i jak to w czerwcu agresywne. Populacja sandacza jest liczna. Najwięcej ryb w okolicy 50 cm. Na każdym wyjeździe wyciągamy kilka ładnych sztuk - takich powyżej 80cm a największy miał 94cm. Przyłowem są szczupaki i okonie (regularnie wyciągamy kilka metrówek).Jesienią łowisko jest bardzo kapryśne. Bywało tak, że po całym dniu czesania miałem jednego sandacza na koncie. Zarówno w czerwcu jak i jesienią sandaczy szukamy wzdłuż koryta rzeki na głębokości 7-12m. W tym roku będę tam z ekipą od 6 czerwca. Zazwyczaj jedziemy sześcioosobową paczką i łowimy na trzy łodzie. Łowisko jest rozległe. Polecam łódź z silnikiem 10 konnym. Wracam na to łowisko ponieważ ma swój urok a przede wszystkim nawet podczas silnych wiatrów można znaleźć fragment spokojnej wody. Bywałem na dużych jeziorach np. Hjalmaren i choć były one pełne ryb to czasami z powodu silnych wiatrów dwa dni z krótkiego tygodnia trzeba było spędzić w domku. Łowisko jest dość czepliwe i trzeba zaopatrzyć się w sporą ilość główek. Za każdym razem zostawiam na dnie około 50-70 przynęt. Uciąg wody w korycie jest silny. Używamy główek pomiędzy 20 a 30 gram. Do tej nie wytypowaliśmy przynęty, która by szczególnie smakowała sandaczom. Niezłe wyniki były na Keitechy, kopyta. Gorzej na koguty - trafiały się pojedyncze ryby.Promem płyniemy do Karlskrony i później ok. 600 km samochodem. Można skorzystać z promu płynącego do Nynesham + ok. 180 km samochodem. Niestety ostatnimi laty prom nie wracał w weekendy i trzeba by przedłużać urlop o początek kolejnego tygodnia. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radrian Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Witam, Może ktoś coś słyszał na temat wód w okolicach Hadesundy na północ od Sztokholmu? Planujemy wyjazd w drugiej połowie roku do Szwecji i dostaliśmy kilka dobrych ofert w tych okolicach:) https://www.google.it/maps/place/Hedesunda+Camping+AB/@60.3589714,17.0921226,12z/data=!4m2!3m1!1s0x4660a3f4f29967b7:0x3bdcc64d5671e468Ma ktoś informacje o miejscowych łowiskach? Edytowane 1 Marca 2015 przez radrian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 13 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Witam! odświeżam temat....wybieram się tam w tym roku...było ktos tam może wiosną 2015,,,??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikcarg Opublikowano 24 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września Witam, Właśnie zarezerwowaliśmy last minute i ruszamy za tydzień z kolegą na łowisko. Czy ktoś był ostatnio? Mamy 4 dni łowienia. Polecacie jakieś miejscówki na szczupaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Witam, Właśnie zarezerwowaliśmy last minute i ruszamy za tydzień z kolegą na łowisko. Czy ktoś był ostatnio? Mamy 4 dni łowienia. Polecacie jakieś miejscówki na szczupaka? Zazdroszczę, mega woda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 5 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października Gdyby ktoś chciał się podzielić informacjami na ten temat też będę wdzięczny. A od "ikcarg" proszę o relacje po powrocie. Połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikcarg Opublikowano 8 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października Gdyby ktoś chciał się podzielić informacjami na ten temat też będę wdzięczny. A od "ikcarg" proszę o relacje po powrocie. Połamania.Hej,Wróciliśmy woda bardzo fajna i z mega potencjałem. Na pewno tam wrócimy:) nie czujemy się mega wyłowieni . Określamy tojako slow fishing . Przez 3.5 dnia złowiliśmy w sumie 32 ryby na 2 osoby (szczupaki, okonie, sandacze i jazia ). Dwa szczupaki ciekawe 96 i 95 cm , reszta w polskich rozmiarach. W niedzielę po przejściu frontu ryby ruszyły i wiemy, że inne teamy połowiły sporo ryb 90+ . My w niedzielę sporo małych ryb. Prawdopodobnie łowiliśmy za płytko tego dnia.Generalnie jesteśmy zadowoleni jak na pierwszy raz i wielkość wody. Tak jak pisałem, planujemy wrócić. Pozdrawiam,Marcin Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi