Czez Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Mam proste pytanie, w jaki sposób na zrobionym przez siebie zdjęciu umieścić w prawym dolnym rogu swój podpis, czyli np. : Fot. Jan Kowalski? Z góry dzięki za łopatologiczną odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 No to zaczynamy: PhotoShopGimpMS PaintMark It Now!XnViewArles Image Web Page CreatorFastStone Image ViewerPhotoWatermark ProfessionalIrfanView i wiele innych;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 DARMOWE potężne narzędzie IRFAN VIEW. Możesz dodać na jednym, ale również na jednym ruchem na całym zbiorze. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 PhotoFiltre mój faworyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 PhotoFiltre mój faworyt.Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Też IRFAN VIEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 18 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ilustrator, InDesign, QuarkXpress, Corel...Mają poważną zaletę: są programami wektorowymi więc nie ma szans na poszarpane krawędzie przy spłaszczaniu i zapisywaniu jpg-a.No i poważną wadę: są dość drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Pytanie moje dotyczy nast. rzeczy....czyli majac PSa wgrywacie sobie inny program specjalnie sluzacy do podpisu na zdjeciu? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Mając PSa robi się podpis na przezroczystej warstwie,zapisuje,i nakłada tego gotowca w 3s.Nie ma potrzeby utrudniać sobie życia jakimiś innymi programami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Tez mi sie tak wydawalo. W PSie mozna chyba zrobic wszystko, z tym ze takie programy jak Irfan daja mozliwosc latwiejszego dojscia do wykonania jakiejs czynnosci niezorientowanemu bo sa prostrze..za to efekt bywa gorszy.Mozna zrobic proste porownanie i sprobowac wyostrzyc to samo zdjecie w obu programach...ale po obejrzeniu efektow raczej sie juz nie wroci do tego prostszego programu... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Ja w PhotoFiltre zacząłem i tak już zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ate białe plamki to w jakm programie się nanosi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ilustrator, InDesign, QuarkXpress, Corel...Mają poważną zaletę: są programami wektorowymi więc nie ma szans na poszarpane krawędzie przy spłaszczaniu i zapisywaniu jpg-a.No i poważną wadę: są dość drogie.????Raster obrabiają jako raster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dzięki za podpowiedzi. Zacząłem korzystać z Irfana, a powolutku uczę się GIMP-a.Idzie ślamazarnie, ale jakoś tam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A poniewż powyżej był wschód, to dodam jeszcze zachód Wiem, że fotograf ze mnie żaden, ale robienie zdjęć i ich prosta obróbka zaczęły mnie cieszyć, choć wcześniej nie przepadałem za foceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ale klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Prawda, aż się cieplej robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Wciąż poszukuję dobrego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 9 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Witaj KolegoNie wiem, z czym jest to związane, ale patrząc na fotkę, szukając nazwiska autora zawsze kieruję wzrok w dolny prawy róg, a nie lewy. Zwróć uwagę na podpisy malarzy, podpisujących swoje obrazy.A swoją drogą, podpisuję się pod ocenami Kolegów, że fotki są super i naprawdę robi się tęskliwo-cieplej.Tak trzymać.pozdrawiamAlek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi