Franc Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam.Bardzo chciałbym zasięgnąć opinii użytkowników , okularów marki Lenz Optics .Czy ktoś podrzuci parę słów . Wiem że optykę robi firma Zeiss . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisiAAAA Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Tez jestem ciekaw. Teraz w Danii kosztuja niecale 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 Tez jestem ciekaw. Teraz w Danii kosztuja niecale 350 zł tutaj masz jeszcze taniejhttps://fischdeal.de/tags/lenz-optics/lenz-optics-helmsdale-polarised-sunglasses-6022019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi