Sicu Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Hej, szukam łożyska do rolki do kręćka z tematu. Miesiąc po zakupie coś mi szumi i dopiero zobaczyłem, że ktoś już tam majstrował:/Wiecie gdzie w Warszawie można nabyć coś takiego? Jaki koszt?Czy istnieje gdzieś spis wymiarów łożysk? ( bocabearing nie zamieściła rarenium).Pozdrawiam Edytowane 29 Grudnia 2015 przez Sicu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Wyjąć, zmierzyć, kupić, zamontować Wysyłkowo np. tu:http://www.albeco.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 niedaleko czerniakowskiej masz sklep Brando Łożyska , na miejscu od ręki dostępne bardzo fajne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Właśnie sęk w tym, że ani nie zmierzę (młynek 300 km ode mnie;p ), ani nie chce zamawiać bo do czwartku nie dojdzie. Sprawdzam Brando dzięki;) Z tego co przeczytałem to różne shimaniaki w tym rozmiarze mają 4x7x2,5mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Właśnie sęk w tym, że ani nie zmierzę (młynek 300 km ode mnie;p ), ani nie chce zamawiać bo do czwartku nie dojdzie. Sprawdzam Brando dzięki;) Z tego co przeczytałem to różne shimaniaki w tym rozmiarze mają 4x7x2,5mm.Twój też nie powinien być wyjątkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_biba Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja zamawiałem łożyska EZO tutaj http://www.metnar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 a nie probowales przesmarowac ja jakbym wymienial lozyska bylby to wiekszy koszt jak kreciola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 a nie probowales przesmarowac ja jakbym wymienial lozyska bylby to wiekszy koszt jak kreciola Popieram opinie. W pierwszej kolejności zobacz cały węzeł - może jest żle złożony przez poprzedniego własciciela. Potem oczyść i przesmaruj oliwką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Sprawdzałem, łożysko kolebało się na boki o jakieś 30/40 stopni;D (osadzone sztywno na wewnętrznej bieżni).Byłem w Brando i kupiłem jedno "japońskie" za 28 zł i dwa zapasowe zwykle za 14 zł. Po testach dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi