Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. hlehle Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie doszukałem się takiego tematu, więc zakładam Nowa życiówka, złowiona na spinning na wobler produkcji @WOBI 81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Tak po rozmiarze rybki, jakby capnęła wędkarza za nogę to byłby po @hlehle .Pogratulować tajka . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Fantastyczna ryba!Gratuluję!Ciekaw jestem ile taki stwór ma długości?Moja ma 190cm. 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Znaczy ta sama? Edytowane 29 Grudnia 2015 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie doszukałem się takiego tematu, więc zakładam Nowa życiówka, złowiona na spinning na wobler produkcji @WOBI Piękna bestia. Jeśli można spytać, gdzie złowiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie doszukałem się takiego tematu, więc zakładam Nowa życiówka, złowiona na spinning na wobler produkcji @WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Brawo Danielek ! Gratulacje. Masz dluzszego tajmienia czy szczupaka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Znaczy ta sama? Ta sama Piotr jest twórcą tego dzieła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Piękna GRATULUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zazdroszczę i szczere gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Okoliczności łowienia i sama ryba piękne ale waleczność mega pedalska ,szczupak ma więcej ikry w czasie walki niż Tajmień . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Fantastyczna ryba!Gratuluję!Ciekaw jestem ile taki stwór ma długości? 132 cm Piękna bestia. Jeśli można spytać, gdzie złowiona? Rosja, Kraj Chabarowski. Brawo Danielek ! Gratulacje. Masz dluzszego tajmienia czy szczupaka ? Tajmienia. Szczupaki niestety kilka cm krótsze. Okoliczności łowienia i sama ryba piękne ale waleczność mega pedalska ,szczupak ma więcej ikry w czasie walki niż Tajmień . Może nie mega. Wydaje mi się, że porównywalna do szczupaków, tylko że jak się słyszy legendy o waleczności tajmieni i głowacic, to później jest rozczarowanie. No chyba , że ktoś łowi na UL 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ha, w takim razie I ja sie troszkie poprzechwalam , to takze moja zyciowka, padla na muszkie. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Ha, w takim razie I ja sie troszkie poprzechwalam , to takze moja zyciowka, padla na muszkie.IMAG0528 (2688 x 1512).jpg Przepiękny ! Na muchę liczy się podwójnie Mongolia? Ile miał? Edytowane 31 Grudnia 2015 przez hlehle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archie Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wschodnia Mongolia/Mandzuria, dlugosc 1.37cm, muszka Talarowka- 10cm ryzy streamer. Na dodatek cyklem ja 2 dni przed moimi urodzinami , lepszego prezentu to nie moglem dostac. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Może i nie są mega waleczne,ale cholernie fotogeniczne,Gratulacje Danielu,Archie. Mam nadzieje że w najbliższych latach będzie mi dane ruszyć na wschód w ślad za moimi wobkami i sprawdzić jak taki potwór młynkuje na kiju. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Tajmienia nigdy nie złowiłem. Czasem jak oglądam relacje Bayan Goł to marzę o tym by mieć chociaż szansę spróbować złowić tą magiczną rybę. Głowacic złowiłem troszkę i stale obawiam się o ich los. Rzecz oczywiście w tym żeby ich nie zabijano. W Lutym ich nie łowię bo wtedy te ryby są na chwilę przed tarłem i uważam, że powinno się je w tym czasie zostawić w spokoju. Mam taką jedną znajomą rybę 124cm. Oczywiścia złowiona na muszkę 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Tajmienia nigdy nie złowiłem. Czasem jak oglądam relacje Bayan Goł to marzę o tym by mieć chociaż szansę spróbować złowić tą magiczną rybę. Głowacic złowiłem troszkę i stale obawiam się o ich los. Rzecz oczywiście w tym żeby ich nie zabijano. W Lutym ich nie łowię bo wtedy te ryby są na chwilę przed tarłem i uważam, że powinno się je w tym czasie zostawić w spokoju. Mam taką jedną znajomą rybę 124cm. Oczywiścia złowiona na muszkę Głowacica i tajmień to praktycznie to samo. Fachowcy nie muszą daleko jeździć żeby zmierzyć się z tymi predatorami. Zazdroszczę Ci umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 prawda o głowacicy jest smutna wystarczy namierzyć rybę co znając temat zajmuje 2-3 dni i podać jej przynęte pod pysk. Kiedyś to było z 13 lat temu pojechałem zielony na Głowe. Wcześniej poczytałem trochę i co ... w 8 dni pobytu złowiłem 3 ryby największa 99 cm a jedną miałem na kijku ale abu c4 sie poddało... kolega w znanym miejscowym miejscu namierzył głowe 4 lata temu całą noc słuchał jak polowała, po świcie wstał obszedł miejsce w góre w dół, na powrocie rybę wyjął równe 10 kg. 4 dni pózniej opowiadali jak wedkarz wyjął rybe z 15 kg ( wiadomo przesadzili ) rybe zabrał. Wiecej na tym odcinku kolega nie słyszał polującej głowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ano niestety gdyby ludzie wypuszczali głowy była by jakaś realna szansa na sukcesy w PL,a tak to są tylko muchowe OSy i pojedyncze ryby które je niopatrznie opuszczą i najczęściej od razu dostają w łeb.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabias Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Niestety na OSach tez zabijają nie oficjalnie ale dostają w łeb i to od miejscowych co powinni być świadomi co maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Niestety miejscowi są najczęściej najbardziej nieświadomi....,a my jako lokalne społeczności,naród itd. nie znamy czegoś takiego jak dobro wspólne i jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nie doszukałem się takiego tematu, więc zakładam Nowa życiówka, złowiona na spinning na wobler produkcji @WOBI Przepiekna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Niestety miejscowi są najczęściej najbardziej nieświadomi....,a my jako lokalne społeczności,naród itd. nie znamy czegoś takiego jak dobro wspólne i jest jak jest.Tu nie chodzi o świadomość,lecz o mentalnośćA z mentalnością jest jak z garniturem. Niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi